![]() |
Quote:
|
Quote:
Mi nem tetszik neked ebben? |
az, hogy enelkul nem lehet ervenyesulni. a jatek neve: hodito. es nem termelo/tejelo. az hogy a jatek csak akkor megy, ha 1 honap jatszas utan jon 2-3 honap semmitteves. amihez amugyis altalaban jksz-szel 1bekotott utogetessel lehet eljutni. aztan a legvegen meg jon a hosszu fedezgetos idoszak es a legvegen a tejeles.
tok jo... |
_Azert az magya A mas.
Ott barki eljuthat a fordulásig de itt.Sose jatszottam az angol A ban de ahogy nézem a listát nem igazan lehet elérni a fordulásig.Es ezt ne migazan tartom jó ötletnek. DE nem kell a 2 klan hibaztatni, arrol nem tehetnek hogy kevés a jatekos.Mert ugye a problémáat ez adja. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ti ezt 1000 kör alatt akarjátok teljesíteni? |
En oszinten megmondom, hogy "ami nem erint, az nem faj" :)
En is gusztustalannak tartom, hogy nincs elvi lehetoseg arra, hogy valaki leforduljon, csupan abban az esetben, ha vmelyik top klan tagja, es az felhuzza -Arwent idezve- fedezessel...Nyilvan eleg sokaig tud utni, de hogy aztan addig fedezzen, hogy 30-40% fedezesi arannyal fordulhasson le, kicsit "megérdemelmetlennek" tartom magat a kis kek szam megszerzeset...es akarki akarmit is mond, a magyar 1/A-ba messze nem kell 1 hekit sem fedezni, hogy az ember leforduljon vagy akar -hosszabb jatekkal- eljusson top klanig. |
Quote:
S a legegyszerubb pelda erre a piac... |
Quote:
Hohohohó... álljunk csak meg... szóval most azt akarjátok mondeni, hogy aki neadjúristen nem tudja valami okból VIP-elni az angolos országát (én VIPelem a magyarokat, de az angolt nem tudom és ennek nem a pénz az oka), akkor az meg se próbáljon felmenni A-ba, mert úgyis felesleges!? Kiegészítés: A legtöbb esetben utálok felfedezni, az én olvasatomban angol A-ban nem is nagyon van más lehetőség feljutni a topba. |
All times are GMT +1. The time now is 10:58. |