![]() |
Quote:
Quote:
2-3ütéssel úgyhogy szövi sereggel megy. ez az én ötletemben is megmaradna így a felzárkózás úgyanúgy könnyebben megoldható. az együtt haladás is megoldhatóbb lenne (csak hogy kész számokkal igazoljam ezt, nehogy valaki is azzal vádaskodjon hogy nincs utána számolva) adott a tipikus 2hasi 1 vari 1 toli szövi. haladásnál általában mind 2 hadi földel 1-et 1et nah most ha ütnek 2*100hekit támadó (hadi1) 40%ot hoz =40heki segitség(hadi2) 20%-a a szövinek jutónak=12heki a toli vari pedig 40-40%=24-24heki 2.ütésnél támadó (hadi2) 40%ot hoz =40heki segitség(hadi1) 20%-a a szövinek jutónak=12heki a toli vari pedig 40-40%=24-24heki így hadi1 hoz 40+12=52hekit hadi2 hoz 12+40=52hekit tolis és a varis pedig hoz 48-48hekit vagyis 4heki eltérés ami számomra tökéletesen engedi az együtt haladást. emellett ha az egyik hadis lemarad könnyedén vissza üti magát szövivel hogy kevesebbet kapnak a szövik. Emellett akik azt állitják hogy a fedezés fölöslegessé válna a tolisnak varisnak gondolkodjanak már el. kiket szoktak legygyakrabban leföldelni??? hát őket, viszont ha őket ütik le csakis fedezéssel vagy hiénázással tudnak visszajönni a többihez de hiénázásnál ugyanúgy ők is prédává válhatnak elég könnyen... |
Nekem az elosztás beállításával kapcsolatban lenne ötletem. Jelenleg négyfős támadás esetén a támadó ország kapja a foglalt föld 50%-át. A maradék kerül szétosztásra a segítségnyújtók között. Az ötlet lényege, hogy ha nem mindenkit visz magával a hadis, akkor is le lehessen venni a kapott föld arányát a négyfős támadás szintjére.
valahogy így képzelem: 4 fős támadás: támadó:50% segítségnyújtó ország:16,66% 3 fős támadás támadó:50% segítségnyújtó országok:25-25% 2 fős támadás támadó:50% segítségnyújtó ország:50% Így el lehetne érni, hogy a tolis, varis is ugyanannyit kapjon a foglalt földből, mint a hadis, de akkor a másik hadistól nem lehetne egységet vinni. Együtt haladna a szövetség, de meg kéne hozni érte az áldozatot. |
Ez az ötlet teccik:)
|
Quote:
így kiegyenlíthetnénk a távolságokat ha kell!!! |
Quote:
|
látom itt mindenki szöviben játszik.. :)
én mfként nem támogatom az 5letet, ha leverek egy varist a szöviből, akkor ne jöjjön már 2 kör alatt vissza csak mert ad 1 db lovat a támadásokhoz.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Miért baj az, ha a leütött varis 20 kör múlva éri be a szövit? Nekem tetszik a fedezés, nem akarom feleslegessé se tenni, csupán annyit szeretnék, hogy a szövi együtt haladjon ahogy egy szövinek illik. Ha leütnek valakit, a többi majd megvárja... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:51. |