![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
that's all folks:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mondjuk kitartó, mondhatnám biztos pártszavazó:D |
Quote:
|
Quote:
Aki így gondolkozik, az nagyon gyorsan elvérzik!!! Egy elf-et úgy kell beállítani, hogy védve legyen a varistól és védve legyen a tolistól. És ezen felül mindenkit le tudjon lopni, akit tud. Ha ezt úgy teszi, hogy tolit fáraszt, akkor úgy, ha ezt úgy teszi, hogy varit öl, akkor úgy... Templom 20-23% között mozogjon! Amit Sati leírt az 20%, tehát a minimum eset. Ekkor az extrémebb varisok nagyon sokáig tudják ártózni. (hozzáteszem az 5200 varázsló és nem 5400) :D 23% fölé viszont nem szabad menni (persze ha nagyon sok körülötted a varázsló, akkor igen) 30% kocsama irreálisan sok. Fentebb kifejtettem, hogy Neked alapvetően nem az a célod, hogy a félelfeket lopd. 23-25% legyen a kocsmád. Ez elegendő ahhoz, hogy a félelfekkel szemben megvédd magad. Hozzáteszem 30% kocsmával sem fogod az extrém félelfeket fullra lopni, azt garantálom :) Egy félelfnek temploma legfeljebb 18-19%. Többet nem tud tartani, vagy ha tart, nagyon sebezhető katonailag, vagy tanyafree :D. Viszont ha csak normál-ul kiélezett, akkor nincs neki több. Ami pont azt eredményezi, hogy a 23% elf templommal szépen tudod fárasztani. Még ezek után sem biztos, hogy le tudod lopni persze... 0 raktár, pont elegendő tanya. Ez az én filozófiám, hiszen így teljesen önellátó az ország - magyarul frankón tamagocsi. Pont elegendő ház, hiszen nem kell attól tartanod, hogy bárki átártóz, illetve bárki gyújtogatna. Legalábbis durvább, komolyabb módon. És természetesen a többi fennmaradó hekire barack/torony egyenlő számban. Sok-sok éve játszom elfet és ez nekem eddig mindig bevált. Ettől eltérni én nem térnék el. Ha több a toli, kevesebb a vari -> ártóznak. Ha több a toli, marad a vari -> beütnek. Ha több a vari, kevesebb a toli -> lelopnak Ha kevesebb a vari, kevesebb a toli -> túlvéded magad :D Ha mindig arra törexel, hogy a legerősebb toli se tudjon átjönni rajtad, és a legerősebb varis se tudjon ártózni, akkor egy kvázi csak katonailag ühető országot építettél, amikor éplista, és ártók nélkül elég nehéz megbecsülni hogy mekkora sereggel is jöjjenek ellened. |
a 23% kocsma nekem keveske. siman vannak tanyafree felelfek, akiknek 200 hekin van 3800-4000 tolijuk es akkor az elfnek meg legyen 2392. ezek a felelfek nem a benakat fosztogatjak hanem az erosebb 200 hekiseket. en ha elffel vagyok, siman tobbet nyomok mint 46 kocsma az tuti, kulonben 1 het gyujtomunka 1 kor alatt szevasz. sztem pont az elejen kell irgalmatlan sok toli az elfnek. ha mf akkor meg foleg.
inkabb hadilag legyen gyengebb 200 hekinel. ugyse az elf ellen mennek 200-nal, hanem a lamak ellen. |
Quote:
Azt meg pláne nem értem, ha mf az illető, akkor miért kell neki több tolvaj? :D Hiszen kap 10%-ot :D Állíthattam volna össze tanyafree elf-et is 30% kocsma, 25% templom, 19% ház, 12% barack, 12% torony, 2% raktárral.. De az játszhatatlan egy kezdőnek... :) Mint ahogy szerintem a 37% kocsmás fél-elf is :D Amúgy az a félelf lelop egy 34% kocsmás elfet is :D Szóval nem értem miről beszélünk :) Akár lehet 50%-os óriás-varis is... :) Vagy akár lehet elf védelem nélkül is... 42 ház, (2730 lakos) 10 raktár, 3 barack, (156 íjász) 3 torony, 80 kocsma, (4160 tolvaj) 62 templom (8060 vari) 0 tanya (3021 kaja) Tessék... Lehet ilyen is :) 5 körös. Pont ideális :D Ne menjün már el az extrém dolgok irányába :D |
All times are GMT +1. The time now is 18:21. |