Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Személyiségek vs 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1139)

Croissant 12-05-2006 16:17

Ati: a további félreértések elkerülése és az egyértelmű érthetőség érdekében talán célszerű lenne magyarázatot / kiegészítést fűzni a szavazásnál az "Igen", ill. a "Nem" gombhoz.

zaff 12-05-2006 16:17

:-)

[quote=Smooth Scroller;50982]akkor most elszurtam...? :(

/QUOTE]

el, de én is igy jártam:D

Ati 12-05-2006 16:18

Quote:

Originally Posted by laci (Post 50984)
Tiszta sor, azt hiszem. De azt még nem fogtam fel (bocs), hogy ezt minden körben hasonló feltételekkel lehetne megtenni, vagy szigorodna?

Minden csoportban a nehezített feltételeket (22%, 15%, ... top1) kell teljesítened, kivéve az A-t, ahol elég a 30%. De dönthetsz úgy, hogy nem mész fel az A-ba, akkor 2x kell körbemenned 5-2. szinteken, mindenhol a nehezített feltételeknek megfelelni (22%, 15%, ... top1). Ez a 3-as javaslat.

Az 1-es javaslat az, hogy legyen kihagyható az A, de ha felmész, akkor ott is a megfelelő nehezítéssel kell teljesítened (22%, 15%, ... top1).

Az 1-es és a 3-as között tehát az különbség, hogy az A-ban *HA FELMÉSZ*, akkor milyen feltételt kell teljesítened.

A 2-es javaslat szerint mindenképp fel kell menned az A-ba, de csak 30%-ot kell teljesítened, akkor is, ha többszemélyiségű országod van. Ez esetben B-ből csak akkor fordulhatsz, ha az A-ban van országod, ami megfelel.

zaff 12-05-2006 16:18

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 50985)
Ati: a további félreértések elkerülése és az egyértelmű érthetőség érdekében talán célszerű lenne magyarázatot / kiegészítést fűzni a szavazásnál az "Igen", ill. a "Nem" gombhoz.

jah gyengébbek kedvéért:(

Ati 12-05-2006 16:19

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 50985)

A topicnyitó beírásomban hosszú és részletes magyarázat van arról, hogy melyik mit jelent. A szavazásnál sajnos korlátozott a hely, nem gondoltam, hogy az "olvasd előbb el az üzeneteket" kérést a többség csak poénnak veszi...

laci 12-05-2006 16:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50987)
Minden csoportban a nehezített feltételeket (22%, 15%, ... top1) kell teljesítened, kivéve az A-t, ahol elég a 30%. De dönthetsz úgy, hogy nem mész fel az A-ba, akkor 2x kell körbemenned 5-2. szinteken, mindenhol a nehezített feltételeknek megfelelni (22%, 15%, ... top1). Ez a 3-as javaslat.

Az 1-es javaslat az, hogy legyen kihagyható az A, de ha felmész, akkor ott is a megfelelő nehezítéssel kell teljesítened (22%, 15%, ... top1).

Az 1-es és a 3-as között tehát az különbség, hogy az A-ban *HA FELMÉSZ*, akkor milyen feltételt kell teljesítened.

A 2-es javaslat szerint mindenképp fel kell menned az A-ba, de csak 30%-ot kell teljesítened, akkor is, ha többszemélyiségű országod van. Ez esetben B-ből csak akkor fordulhatsz, ha az A-ban van országod, ami megfelel.

Köszi. Akkor jól értettem, és aszerint szavaztam, úgyhogy tartom amit kattintottam :D

zaff 12-05-2006 16:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50989)
A topicnyitó beírásomban hosszú és részletes magyarázat van arról, hogy melyik mit jelent. A szavazásnál sajnos korlátozott a hely, nem gondoltam, hogy az "olvasd előbb el az üzeneteket" kérést a többség csak poénnak veszi...

a licensz szerződést se olvasom el végig:D bocs:(

Ati 12-05-2006 16:23

Quote:

Originally Posted by zaff (Post 50992)

Gratuláloik, igazán értékes és értékelhető szavazatok születnek így.

Oké gyerekek, a szavazást lezárom, ennek semmi értelme. Majd eldöntöm egyedül, és közlöm, hogy mi a végeredmény.

zaff 12-05-2006 16:25

végre

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50993)
Gratuláloik, igazán értékes és értékelhető szavazatok születnek így.

Oké gyerekek, a szavazást lezárom, ennek semmi értelme. Majd eldöntöm egyedül, és közlöm, hogy mi a végeredmény.

- ezt akartam irni:) ugyis csak körbe forgunk - már az előzőn is csak ismétlések voltak

laci 12-05-2006 16:25

Quote:

Originally Posted by zaff (Post 50992)

Köszi, így kell komolytalannát tenni egy megbeszélést. Ne felejtes el majd a belső fórumon panaszkodni, amint változások lesznek :mad: :mad: :mad:

All times are GMT +1. The time now is 13:41.