Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   esemenylista kibovitese (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1080)

Szemes224 01-20-2007 18:54

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 47874)
Én nem az ömlesztett eseményekről beszélek, hanem az események MENÜRŐL -ott jelenleg csak a hadi események vannak, s azt mondom, hogy lehetne külön fül az alvilágis és mágikus eseményeknek.

Nagyon jónak tartom az ötletet, még a színeken sem kellene változtatni, elég lenne ha grafikailag eltérő lenne a toli, illetve a mágikus akció eredménye.

Ati 01-26-2007 14:59

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 47327)
ha minden esemeny ugyanolyan szinu, akkor kell kigubancolni inkabb, nem? nem veletlen, hogy a hadis akciok vagy pirosak/zoldek. hogy rogton eszre lehessen venni a visszatekintes soran. engem pl tobbszor erdekelne, hogy kit is loptam meg, mennyi jott tole, vagy kit artoztam, milyen hatasfokkal, mennyi is volt a kinnlevo serege, stb. es ez jo lenne ha nem veszne bele a tobbi "szurke" esemenybe.

Még sok olvasandó van előttem a témában, úgyhogy bocs, ha már volt ez a javaslat...

A színek nekem se tetszenek, de kategóriákra egész jól lehetne bontani az eseményeket... Hadi, alvilági, mágikus... Ha csak a tekercslopásokra vagí kíváncsi, akkor csak az alvilági eseményeket visszanézni.

Remedy 01-26-2007 15:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 69456)
Még sok olvasandó van előttem a témában, úgyhogy bocs, ha már volt ez a javaslat...

A színek nekem se tetszenek, de kategóriákra egész jól lehetne bontani az eseményeket... Hadi, alvilági, mágikus... Ha csak a tekercslopásokra vagí kíváncsi, akkor csak az alvilági eseményeket visszanézni.

Es az is bekapcsolhato lenne, mint a tanacsadok oldalam? Mi van ha nem szeretnem, hogy lassak a szovik mennyi tekit lopok? :)

Ati 01-26-2007 15:02

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 47432)
Én is támogatom mivel neten játszom, de kíváncsi lennék a wap-osok véleményére is, hiszen ez plussz letöltendő adatmennyiség lehet...

Ez a távolbalátáshoz hasonlóan "régi, olvasott" eseményként kerülhetne tárolásra, így wapon nem jelenik meg, mint új esemény. Szerintem ritka, hogy wapon a régi eseményeit nézegeti valaki vissza.

Ati 01-26-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 47438)
Halihó :)

Nos az 5letet én is támogatom, a szineket viszont én sem. Szerintem teljesen felesleges kiszinezni. Eddig is csupán a katonai akciók eredményei voltak szinesen feltüntetve az eseménylistában; szerintem ez maradjon is így.
Hmm.... nagyon tetszik az ötlet :) Nem kellene kérdezgeti a szöviket, hogy kitől, mikor, mennyit, miből, mit ....stb :)
Meg más szempontból nézve is bejön. Pölö szeretem tudni, ha a szövim ártózik, mert neki úgy teccik, a másik vezér meg ír, hogy mért is az értelmetlen pusztítás a haszonszerzés helyett ... blablabla... a szövim tagadja, az ellenfél álítja, én meg hülén érzem magam és nem tudom kinek higgyek :D Nah de ez már magánügy.

Ezt is lehet törölni, mint a rendes eseményeket...

... ami sok esetben sajna gondot jelent, hiába van kiemelve leírva a súgóban. :-/

"- Nem látja a szövim a fontos eseményeimet, pedig be van jelölve, hogy lássa.
- Törölted, azért nem látja.
- Nem töröltem.
- De törölted. És ahogy írva is van, olyankor már nem látja.
- De nem töröltem.
- Dehogynem. Nézd meg.
- Na jó, töröltem... de akkoris..."

:D:D:D

Ati 01-26-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 47440)
Én szoktam Wapot is használni, szerintem az külön topicot érdemelne, hogy mit kéne rajta változtatni.

OFF: mivel a mai telefonok többségén már nemcsak wap, de teljes webes elérés megoldható (wapelőfizetésen keresztül), ezért a wapos felület további fejlesztése nem várható.

Ati 01-26-2007 15:08

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 47582)
De ennyi erővel a teljesbe is bekerülhetne, na nem részletes, hanem csak jelzés értékűen pl.: xy lopott 6szor Pistától. Hogy mit és mennyit az már titok. Ugyan így a variknál pl.: az ártózást nem megmondani mit esetleg meddig csak, azt hogy hányszor.

Ezt semmiképp nem tartom jó ötletnek.

Ati 01-26-2007 15:16

Quote:

Originally Posted by NonSens (Post 47913)
Annyit fuznek hozza hogy epp a napokban emlitettem meg valakinek ezt a javaslatot nem tudom hogy tolem fuggetlenul jutott e eszetekbe vagy ilyen nepszeruek az otleteim, de ma mikor felvetettem en is kulon topicban eszrevettem hogy fel nappal megeloztetetk:) Mindenesetre feltetlenul szuksegesnek latom en is az esemenylista boviteset hogy minden jatekstilus egyarant ervenyesulhessen es jol jatszhato legyen.

Mert most nem jól játszható valamelyik emiatt? :eek:

Ati 01-26-2007 15:25

Quote:

Originally Posted by Tomas-bpm (Post 64665)
Nekem tetszik az alapötlet, még a megkülönböztető színek is, max akinek nem tetszik annak opcionális lenne, és kikapcsolhatja

Nem szeretem az ilyen jellegű opciókat. Legyen már egy egységes kinézete a Hódítónak, ne 600 embernél 600 különbözőféle...

Ati 01-26-2007 15:30

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 67346)
A térkaput meg lementheted ahogy Remedy mondta.

Ez az egész topic az elvégzett toli/vari akciók lementéséről szól, a térkapufelderítés is nyilván ezek közé tartozik.

All times are GMT +1. The time now is 23:27.