Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hadira alkalmas fajok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1064)

Cyby_ 03-27-2007 22:59

Ork:5 és 1/A.ban a 5be még ellehet az Aban meg már kell,mert durbva elfek is vannak azon kivül óriás egyértelmü szvszt

Kutyuleee 03-27-2007 23:32

Hmm tényleg csoport függő. olyan csopiban ahol kevés a toli, ott a C-választ jelölném be vagyis a gnómot, mert ha kevesebb kocsmával is elvan akkor erősebb mint egy óriás. Mondjuk én óriással játszom általában és bevált eddig

Szecsa 03-28-2007 09:31

En anyagi oldalrol vizsgalnam meg elsosorban a valasztast...viszik az orktol a tekercset, de rendesen egy haboruban pl, ha van az ellennel egy tolis.
Nyilvan, ha potolja, erosebben oda tud vagni, de a potlas sosem olcso.

Remedy 03-29-2007 00:09

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 83074)
En anyagi oldalrol vizsgalnam meg elsosorban a valasztast...viszik az orktol a tekercset, de rendesen egy haboruban pl, ha van az ellennel egy tolis.
Nyilvan, ha potolja, erosebben oda tud vagni, de a potlas sosem olcso.

Miert, egy orknal van tekercs a lakin kivul? :)

Meg kb 3 secig kvkor hadi? :D

skiti 03-29-2007 00:13

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 83397)

ott a pont:)
persze ehhez kell 15 bank hogy kényelmesen tarthasson bennt annyi kp-t hogy vehessen:)

Hóhér 03-29-2007 00:19

Quote:

mindíg leragadtok a lassú csopiknál ... ( V,L,G ilyesmik)

:D :D :D

normális csopikban ( U N I )napi 8-10 támadáshoz kevés az 5 piac...

:p :p :p

Kutyuleee 03-29-2007 02:07

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 83399)
mindíg leragadtok a lassú csopiknál ... ( V,L,G ilyesmik)

:D :D :D

normális csopikban ( U N I )napi 8-10 támadáshoz kevés az 5 piac...

:p :p :p

grat ha te napi 8-10 et támadsz ezekben a csopikban:D
bár én szeretek egyszerre egy orit támadni amibe max 6támadás fér egy napra, sőt inkább 5 mert sajnos az én szervezetem még igényli az alvást:D:D:D
remélem egyszer eljutok én is arra a szintre hogy tudok 55perceket aludni és már óra nélkül is felébredni kv elött, de egyelőre (sajnos) még ha minden csörömpöl a szobámban akkor is nehezen ébredek fel (többek közt ezért szivom meg a piacozást)...
amúgy tegnap egyik csopiban ahol vagyok 57 támadás volt 553 orira, de ebből sok volt a 2-3 sereges... és 1-se támadt 2nél többször a tegnapi napon, így böven belefér az 5piacba a támadás
(tudom örüljek hogy gyenge csopiban vagyok:D:D:D)

Kutyuleee 03-29-2007 02:09

Quote:

kezdőknél mindenből:P
törpök úgyszintén... törpnél is max lakiteki és bányász, (az is csak akkor ha termelő) a többit csak akkor ha használni kell, és akkor nem fog hozzá járni a fél csoport tekizni...

Szecsa 03-29-2007 11:50

Remy, haboruban Te is tudod, hogy ezt eleg nehezkes megoldani, hisz ha oda-vissza tamadas van, akkor muszaj vagy bent tartani a nap vege fele a hadugyi tekit vagy kiteszed es nem lesz.

Hóhér 03-29-2007 13:58

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 83402)
grat ha te napi 8-10 et támadsz ezekben a csopikban:D
bár én szeretek egyszerre egy orit támadni amibe max 6támadás fér egy napra, sőt inkább 5 mert sajnos az én szervezetem még igényli az alvást:D:D:D
remélem egyszer eljutok én is arra a szintre hogy tudok 55perceket aludni és már óra nélkül is felébredni kv elött, de egyelőre (sajnos) még ha minden csörömpöl a szobámban akkor is nehezen ébredek fel (többek közt ezért szivom meg a piacozást)...
amúgy tegnap egyik csopiban ahol vagyok 57 támadás volt 553 orira, de ebből sok volt a 2-3 sereges... és 1-se támadt 2nél többször a tegnapi napon, így böven belefér az 5piacba a támadás
(tudom örüljek hogy gyenge csopiban vagyok:D:D:D)

igazad van ez ritka , és nem általános dolog, de a napi 6 támadás belefér simán , és ehhez kevés az 5 piac...

de mondok mást...

elég, ha csak 1-2x jönnek szembe, és akkor is szükség lehet a tekire nem?

a védekezésnél, nem csak atámadásnál, az is piaci belépőket vehet el, ha nincs benn a teki.

All times are GMT +1. The time now is 11:12.