![]() |
Ork:5 és 1/A.ban a 5be még ellehet az Aban meg már kell,mert durbva elfek is vannak azon kivül óriás egyértelmü szvszt
|
Hmm tényleg csoport függő. olyan csopiban ahol kevés a toli, ott a C-választ jelölném be vagyis a gnómot, mert ha kevesebb kocsmával is elvan akkor erősebb mint egy óriás. Mondjuk én óriással játszom általában és bevált eddig
|
En anyagi oldalrol vizsgalnam meg elsosorban a valasztast...viszik az orktol a tekercset, de rendesen egy haboruban pl, ha van az ellennel egy tolis.
Nyilvan, ha potolja, erosebben oda tud vagni, de a potlas sosem olcso. |
Quote:
Meg kb 3 secig kvkor hadi? :D |
Quote:
persze ehhez kell 15 bank hogy kényelmesen tarthasson bennt annyi kp-t hogy vehessen:) |
Quote:
:D :D :D normális csopikban ( U N I )napi 8-10 támadáshoz kevés az 5 piac... :p :p :p |
Quote:
bár én szeretek egyszerre egy orit támadni amibe max 6támadás fér egy napra, sőt inkább 5 mert sajnos az én szervezetem még igényli az alvást:D:D:D remélem egyszer eljutok én is arra a szintre hogy tudok 55perceket aludni és már óra nélkül is felébredni kv elött, de egyelőre (sajnos) még ha minden csörömpöl a szobámban akkor is nehezen ébredek fel (többek közt ezért szivom meg a piacozást)... amúgy tegnap egyik csopiban ahol vagyok 57 támadás volt 553 orira, de ebből sok volt a 2-3 sereges... és 1-se támadt 2nél többször a tegnapi napon, így böven belefér az 5piacba a támadás (tudom örüljek hogy gyenge csopiban vagyok:D:D:D) |
Quote:
törpök úgyszintén... törpnél is max lakiteki és bányász, (az is csak akkor ha termelő) a többit csak akkor ha használni kell, és akkor nem fog hozzá járni a fél csoport tekizni... |
Remy, haboruban Te is tudod, hogy ezt eleg nehezkes megoldani, hisz ha oda-vissza tamadas van, akkor muszaj vagy bent tartani a nap vege fele a hadugyi tekit vagy kiteszed es nem lesz.
|
Quote:
de mondok mást... elég, ha csak 1-2x jönnek szembe, és akkor is szükség lehet a tekire nem? a védekezésnél, nem csak atámadásnál, az is piaci belépőket vehet el, ha nincs benn a teki. |
All times are GMT +1. The time now is 11:12. |