Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mért nincs katonapiac 5/Q-ban? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1062)

Smooth Scroller 11-23-2006 23:43

eppen ezert, ha vkinek ez nem jon be, akkor jatsszon a normalban. :)

Atiii 11-24-2006 05:41

Hurráááá!!!

És ismét Q-ban van a legtöbb kati a piacon:D :D :D

Katona xxx fő xxxxx

Megveszel xxx katonát.

Mondtam én ,hogy van csak figyelni kell!!!:D :D :D :p :p

És ennek a témának semmi értelmét nem látom...
Liza és Harcosok és az összes lassúban játszó tudja mi a helyzet és azért választja a lassút ,mert (ki ezért,ki azért) a normál csopihoz nincs elég idelye vagy a lassú csopinak a hangulata jön be pl. 1 nap=8 kör:D ohh yeeessss

Szecsa 11-24-2006 08:45

Azért én arra kivancsi lennek, hogy a lassu csopisok hany orankent neznek be az orijukba :) Életfa mesélt anno arrol, hogy pl. vannak napok amikor nem tud jatszani, de szerintem eleg sok jatekos a lassuban is belep napi 5-6 alkalommal eltero idokben, igy vegulis koronkent ranez az orira :)

Remedy 11-24-2006 10:04

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 45809)
Azért én arra kivancsi lennek, hogy a lassu csopisok hany orankent neznek be az orijukba :) Életfa mesélt anno arrol, hogy pl. vannak napok amikor nem tud jatszani, de szerintem eleg sok jatekos a lassuban is belep napi 5-6 alkalommal eltero idokben, igy vegulis koronkent ranez az orira :)

szerintem egyaltalan nem. lazan lehet normalban is olyan orit epiteni, amire napi 6x benezes meg sok is.....

Smooth Scroller 11-24-2006 10:06

1etertek, aki napi 5-6-szor benez, annak sztem nincs ertelme a lassuban jatszani.

Ati 11-24-2006 10:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 45834)
szerintem egyaltalan nem. lazan lehet normalban is olyan orit epiteni, amire napi 6x benezes meg sok is.....

OFF: ez nagyon így van. A kisországom a normálban úgy van felépítve, hogy még a heti 1x benézés is sok, mert se serege, se épülete szinte, szal nemigen lehet vele semmit csinálni úgyse... :D:D:D:D:D

Liza itt is... 11-24-2006 10:18

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 45713)
Csak egy kerdes: hany orat ulsz naponta a gep elott, Liza?

Változó...
Sokat:)

Szecsa 11-24-2006 10:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 45834)

Latom nem ertetted amit irtam :D
Arra akartam ratapintani, hogy lehet vkinek az a kenyelmes,hogy minden korben ott van :) es pl. tud nyomni egy tavolt.

Liza itt is... 11-24-2006 10:24

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 45845)
Latom nem ertetted amit irtam :D
Arra akartam ratapintani, hogy lehet vkinek az a kenyelmes,hogy minden korben ott van :) es pl. tud nyomni egy tavolt.

Nem mindenkinek, mert van akinek nincs mitől tartania:)

Szecsa 11-24-2006 10:25

JKSZ hegyek a lassu csoportban is gondolom, mivel eleg belterjes csoportnak latszik innen a tavolbol is :)
"amikor beüt a 4 körre csak ismi van.." :D

All times are GMT +1. The time now is 03:13.