![]() |
Quote:
Ami 200 hekin így működik, az 2000, meg 20000 hekin is így fog, csak arányaiban 10*, 100* erősebb mértékben, csak lusta voltam nagy számokkal matekozni, de a kedvedért megtehetem:) beszorzok mindent 10el, vagy 100al, akár 10000 el is;) A másik felét nem igazán értem, a fenti példa pedig arra vonatkozott, aki csak 11 kör alatt jön rá, hogy beteg, szal 8 óra munka, s még 3 óráig utazott is a delikvens. Namost ezen idő alatt egyen meg 30k bála kaját 300 aranyért, ez 9 milla, ha ezt nem tudja egy 1500 hekis ori kifizetni, akkor nem vipre, hanem egy új 5. szintű orira van szüksége, hogy jobban megtanuljon játszani, s gazdálkodni. Más kérdés, hogy ez elméleti kajálás, mert mivel nincs gépnél nem tudja megvenni ezt, amire az orinak szüksége lenne, szal még ezt a pénzt sem költi el. De 1500on melyik csopi van tele hullákkal, vagy fertőző orikkal? |
Quote:
"Automatikus katonaképzés a szabad barakkhelyekre." Minek még egy kispipa? |
arrakis, nincs igazad.
mondok 1 peldat. 200 hekin mondjuk 10 rakid van. de 2000 hekin nem lesz 100, hanem ott is csak 10... (most ne kotozkodj, hogy nincsen, csak 5. ez csak pelda volt. de ez is erzekelteti az orik kielezeset.) meg jo, 1500-on nincs sok hulla, akkor legyen 800 heki, tokmind1. ott sincs 4*10 raki. altalaban 1re elesednek az ottlevo orik es ezert 1re kevesbe viselik el ha betegseg van. es senki sem fog a 200 hekin elegseges 5-7 korhaz kelyett a tobbszoroset epiteni, mert draga. |
Ez a funkció egy kényelmi funkció lenne. Viszont a vip-el jár egy csomó stratégiai funkció. Légyszi indokoljátok meg ellenzök miért van szükség a vihar és a szárazság leszedésére? miért van szükség a seregek azonnali eladására ha nincs elég hely? Miért van szükség karavánra?
Ha szét akarok szedni egy vipes orit akkor sokkal nehezebb mivel stragtégiai lépéseket is tesz a helytatró (vagy akár a szövik karavánonkeresztül segitenek) de ezzel senkinek semmi baja. Viszont ha van egy kényelmi funkció akkor abba mindenki bele köt. |
Quote:
|
Quote:
Egyébként a gondolatod továbbfuttatva.. Ki támad meg egy hullát, akitől betegséget szerezhet? Akinek van pénze. Akinek nincs pénze, az viszont nem fogja beverni sem a hullát, sem a pénzes orit, akiktől elkaphatná. De a 800 hekis hullapopulációval is vitatkoznék, egyszerűen szétrengetik őket akár brahiból is. |
Quote:
Ha arányosítok, akkor 200 hekin jobban lehet harcolni, mert annyira minimális a sereg, hogy akármikor elengedhető, nem komoly anyagi veszteség. Azért nem tudsz benne jelentős kárt tenni 200 hekin, mert amit ott berombolsz rajta, vagy elfoglalsz, azt minimális költségen vissza tudja szedni. |
Quote:
Én amennyire emlékszem már az első írásban is azt ecseteltem, hogy így is túlságosan is elkényelmesít a HT. |
Quote:
Ja és ezt pénzes következtetést is elmagyarázhatnád mert nem egészen értem, hogy mire akarsz vele kijukadni meg úgy alapból nem hallotam még ilyesmit. |
Quote:
Te se mondod komolyan. Én bevezetném, azt is, ha elfogy a kaja, a ht. kimenjen a piacra és vegyen kajcit. Meeg gömbözzön, meg számolja ki a seregem támadópontját, és védőértékén. És ha már ilyen okos az én ht-m, akkor küldje is ki a megfelelő mennyiségű sereget is. :D |
All times are GMT +1. The time now is 05:57. |