![]() |
Quote:
1. korántsem biztos, hogy kihagyom az elfet ha másképp nem tudom őket kirakni 2. szintén nem evidencia, hogy az elf véd a legtöbbet főleg nem ha ő termeli a kaját mindenkinek és csontüresen dekkol valahol 20K hekin egy 6-8 millás klánban. 3. igen csak azért mert oda tudok a lekönnyebben bemenni. sztem ez most is így van. az első amit nézel egy klánakciónál, hogy van e 3x akkora benne és hány szabis orija van... |
Quote:
Egyébként vegyünk példát az életből... a háborúk általában a főbb területek elfoglalásával kezdődik. Nagyon ritka az a háború ahol egy ütközettelminden területet behódolásra kényszerítesz. Kérdezed milyen alapon? :) Egy pontlistán vannak! Ez éppen elég alap. Vagy csináljunk külön kasztokat klánévjáratok szerint? :D |
Quote:
|
Quote:
2. lévén a támadásra 24 órás hadüzi után van lehetőség, mire odaérne az a sereg minden bizonnyal az az elf bazi nagyot védene.., tehát fogadjuk azért már el, hogy általánosságban azért az elf véd a legnyagyobbat 3. sosem néztem van e szabis ori :), jobban érdekelt, hogy neki hány barakja+ tornya van és nekem hány barakom ;) |
Quote:
Ha egyszer majd ujrakezded előlről az 1A-t hidd el, hogy fogod nézni. |
Quote:
|
[quote=wand;43431]
de azért vannak fentatásaim. ha már klántámadás, milyen alapon hagyhatsz ki egy támadandó klánból pl. egy legnyagyobbat védő elfet?? csak mert neked könyebb beütni egy törpékből és óriásokból álló klánrészt? [quote] Hát igen alapjaiban jó fejlesztés lehet a részklán, sok lehetőséget látok benne. De Wandnak a gondolatát fűzve: A klán az egy szövetség, azért lépnek bele orik, hogy együttműködhessenek, megosszák a teendőket (termelés hadakozás stb.) Erre Mo rendszerében jöhet valaki, aki felülbírálja a klán összetételét, önhatalmulag kiválaszthatja, hogy kiket tenne félre, és kikkel ütközik meg. Csak azért mert neki ugy tetszik, előnyös. Ráadásul mindezt dinamikus lista alapján! Hát én nem óckodom a fejlesztésektől, de ezt nem támogatom. Ezesetben lehetne, hogy felhívja egy klántárs a vezérét, hogy : Vaze támadják a ... országainkat, 50 perc mulva beütnek, a támadók meg már el is távolodtak a részklánunktól 50K val. Sztem ez egy kicsit olyan, mintha Doom-ban kiugrok a sarok mögül, és lövök, majd visszaugrok. Értem, hogy a részklán vissza mehet, ha tudja követni, de ..... A támadó milyen jogon jelölheti ki, hogy a munkamegosztással működő klánom mely részét akarja megharapni? Mindezt dinamikus listában. Látok fantáziát a részklánban, de csak ugy tudom elképzelni, ha a klánlistában megjelenik. Számomra ez egy alapdolog. |
Quote:
Erre van 20% támadómalusz ami valljuk be nem kevés, sőt kimondottan veszélyes lehet. Persze csak akkor ha normálisan felépített orikat tartasz nem pedig 60% termelőépületekkel rohangáló kirakatorikat. Javaslom számolja át mindenki, hogy egy extrém termeléstől mentes termelőorit mennyi barakkal lehet átütni klánban ha 20% támadómaluszod van! Anno az én klánomban én voltam a termelőtörpe a következő éplistávalkb: Ház 16% Tanya 0% Barakk 38-40% Templom 6% Kocsma 5-6% Őrtorony 15% Raktár 0,...% Kovácsműhely 2% Bányák 15-16% Kórház Bank 0,...% Ezért mondtam, hogy ez a javaslat kb meg is oldja az extrém termelőorik jelenségének problémáját mindenféle külön lekorlátozás nélkül is. |
Quote:
|
Quote:
Ha valaki pl hadüzenetet küld részklánként egy választott részklánnak, akkor az agresszor összeállított részklánja jelenjen meg a pontlistában jelöléssel, hogy ő egy támadni készülő részklán! Így nem lesz olyan, hogy ütünk akit érünk, mert valaki ki is nézhet a klánlistából (nyilván akkor a pontlistából támadó társaságnak is ki kell küldenie egy hadüzenetet, és ők is megjelennének a klánlistában :) ) Máskülönben figyelhetetlenné válna a részklánok hadakozása -ellentétben a másik két (most is létező) támadási formával. Kicsit zagyva lett, de most nem tudom jobban megfogalmazni :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:18. |