Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Pepa 08-25-2010 13:33

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 261404)
Nem értem, azért mert tolókocsis már nem lehet viccelődni vele vagy mi? Én meg Chron-beteg vagyok, ne viccelődjetek velem se!

Te itt meg tudod védeni magad, Ő nem. És ne legyél már felháborodva azon, mert valaki arra kér, hogy ne viccelődj egy olyan dologgal, ami önmagába véve nem is vicces.

Princ 08-25-2010 13:35

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 261404)
Nem értem, azért mert tolókocsis már nem lehet viccelődni vele vagy mi? Én meg Chron-beteg vagyok, ne viccelődjetek velem se!

ahhoz képest hogy Crohn, pont jó a neved. :P egyetlen tiltott dolog a számukra

Sami 08-25-2010 13:38

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 261406)
Te itt meg tudod védeni magad, Ő nem. És ne legyél már felháborodva azon, mert valaki arra kér, hogy ne viccelődj egy olyan dologgal, ami önmagába véve nem is vicces.

Most a neve nem vicces vagy az állapota? Mert itt tudtommal a nevén volt viccelődés. Nem mindegy. Én sem viccelődnék az állapotán, távol álljon tőlem!

Rob 08-25-2010 13:40

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 261406)

tényleg hülyeséget beszélsz Pepa, nem az állapotán gúnyolódott.
ha te megtámadsz valakit a hódban akkor előbb ráérdeklődsz, hogy mondjuk nem történt-e haláleset a családban az elmúlt 1 évben:confused:

Sami 08-25-2010 13:41

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 261407)
ahhoz képest hogy Crohn, pont jó a neved. :P egyetlen tiltott dolog a számukra

Azt mondta a doki, hogy igazából semmi nem tiltott, ha mértékkel fogyasztom. A hp-t szeretem ugyan, de mértékkel csak. Ritka, amikor sikerül illumináltra inni magam általa. Viszont a cigit azt túlzásba vittem, ezért lassan 2 hónapja nem szívom már. De a folyamatos gyógyszerezés néha kikészít. :( Muszáj szednem, mert nélkülük hamar feldobnám a talpam. :)

Sami 08-25-2010 13:43

Bocs a sok off-ért!

Dragi 08-25-2010 13:58

Nekem vannak vak ismerőseim akik sokszor vakos poénokat mesélnek nekem meg a baráti körükbe. Szerintem pont nem kérnek a sajnálatból :)

Tsobi 08-25-2010 13:59

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 261413)
Nekem vannak vak ismerőseim akik sokszor vakos poénokat mesélnek nekem meg a baráti körükbe. Szerintem pont nem kérnek a sajnálatból :)

Ezaz. Dragi is szokott néha királylányos vicceket mesélni, pedig Ő egy sárkány :)

Dragi 08-25-2010 14:20

Tsobi kösz

RRRrrr 08-25-2010 14:32

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 261414)
Ezaz. Dragi is szokott néha királylányos vicceket mesélni, pedig Ő egy sárkány :)

Módosítás után, inkább levenném az ujjacskám:D:D:D
Nekem is van vak (távoli) ismerősöm, mindig kiabálok neki, hogy: Vigyázz, lépcső:D
Eleinte volt, hogy beszívta:D
(kiváncsi vok, erre hány lefele ujjat kapok, lehet rekordot döntök vele)

bocs az offért, nem is láttam milyen téma:)

All times are GMT +1. The time now is 21:08.