![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mi az, hogy adoztatos+bármi, és mi az, hogy alap, hogy minyom? Szóval mindjárt elolvasom a szabályokat a súgóban :D |
Quote:
szerintem nem nagyon tudtál engem mészárolgatni abban az időben engem mészárolni aszem 2 szövi mészárolt összesen az X-ben, de akkor éjjel nappali műszakban a hódon járt az eszem, hogy jajj hogy fogjuk ezt túl élni, és hát sikeresen elismerték hogy igen jobbak voltunk, és még kérdezgették is utána üziben, hogy hogyan tudtuk kivédeni a támadásokat a vége felé már;) jah meg aztán, ha én lopni tudtalak téged, akkor eléggé béndszi orid lehetett:) mert az én tolijaim nem fél-elf tolisok ellen készült:D :D szóval akkor még lehet én tudtalak volna betámadni huh tényleg most jut eszembe a régi szép idők, hogy még amikor X közepén voltunk, akkor mindig esténként 1-2 sereggel ijjakkal támadtam hekire vagy fosztani:D :D :D élvezet volt vérbeli hadis voltam akkor meg talán most is |
Quote:
Nem Boszi, hanem Halál lopott le, , és nem mészároltad, mert kivédtük a két seregedet. 3 ment pusztira. Aztán jöttél msn-re alkudni. Hogy aszongya fizessek neked 50 millát, mert annyi kárt okoztam, különben nem hagyod abba a háborút. Mondtam, alkudjunk meg, én beérem 20 millával, és ha jó kedvem lesz, nem ütlek tovább. Aztán mnt-ért nyavajogtál, hogy leszakítottalak a 3 pusztival a szövidtől, és tisztára ki vagy szolgáltatva nekünk. Na ennél a pontnál abbahagytam a beszélgetést:D:D:D Hát tudod, most csalódtam asszem... Akkora bohóccal a hódon belül még nem találkoztam:) |
"Hogyan zajlik a szervezés?
Ha úgy határozol, hogy párbajt szeretnél szervezni, először javasoljuk, hogy döntsd el, kik vehetnek részt a párbajon. A párbaj megnyitásakor meg kell határoznod, hogy hány fő vehet benne részt, ez 4 és 16 fő között akármennyi lehet. Az egyes országok nevezési díja függ a résztvevők számától. Az összes ország által összeadott nevezési díjnak legalább 400 vip körnek kell lennie, ezért minél kevesebb fő indul a párbajon, a nevezési díj annál magasabb. A 4 óránál hosszabb párbajok esetén a nevezési díj 2 óránkánt 200 vip kör. A nevezési díjat saját magad is megemelheted, így a párbaj végén kiosztott nyeremény is magasabb lesz. A nyereményről részletesen később." Francba, 1 vs 1-ben nem lehet? Csak ha 2 tag eljön bábnak? Ilyen, hogy körtávolság, meg ilyenek vannak? :D |
Quote:
már énis emlékszek huh ezen akkor is mekkorát röhögtem jajj:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
Ez 99%,hogy így volt tudom majdnem mindennel kimentem(full elites voltam)kaptam vagy 4sereg kisérést:Dde nem te adtad:) |
Quote:
ha igen küld el kérlek ha lennél oly jó szívű:) msn-en fenn vagyok nálad:) |
Quote:
és nem is tudom de szerintem össz boszival beszéltem bár fene tudja:D |
Quote:
adoztatos= 0 drágakőbánya hát távolság 9-10fönél megy fel 3körre Na de ne aprozzuk el kapásból 24óra:)Szombaton:D reggel kezdünk vasárnap reggel fejezünk:D |
Na, elolvastam a párbaj súgót :D
Egy 1 órás párbaj csak 20 kör? :D Hmmm :) Annak sok értelmét nem látom :D Azt hittem legalább pár100 kört le tudunk pörgetni... Akkor marad az, hogy... melyik csoportban is vagy? :D Nemsokára fordulni akarok az A-ból... Akkor oda fordulok.. :) |
Quote:
és hát minket nem engedett beszélni ilyen háború féle dolgoknál senkivel sem aki benne van ellenfél:) különben kitett volna a szöviből:) utána viszont beszéltünk már miután törölted az oridat:D |
Quote:
DE mondom 24óra és jöjjön a jónép az párbaj de az,hogy 1vs1 kis pár óra za nem párbaj:D |
Quote:
|
Drag esküszöm 100x jobb lett volna ha azt ide irod:)
de abban a témában 1-et nem értek:) mia jó eget tudnak még azon is ellenezni?:Dkész aki nem akar nem lenne oda muszály menni:D |
Na akkor mostmár ha Kisbér kihivtál akkor fikszáljunk le egy idöpontot min 4-5ora de én 24-et is birok:D
|
a 24 oras parbaj igen koltseges lenne :)
|
Azért szeretem ezt a topicot, mert elég 3 havonta egyszer benézni, és akkor tuti az a téma, hogy Harcosok megnyeri a párbajt, a többiek pedig ezt nem hiszik el. :)
|
Quote:
|
Quote:
Köszi:) Te voltál itt az 5.:) |
Quote:
Ezt is köszi:) Te lettél a 6.:) Amúgy gyüjtöttem tegnap azért is számolom:) |
Quote:
És te lettél a 7.:) Nagyon örülök neketek:) A tegnapi italozás után ma túl sokat aludtam...így utólag még jól esik ezeket visszaolvasni:) |
Quote:
Te lettél a 8. itt:) Köszike szépen így utúlag is:) |
Végig olvastam megint mindent:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Kicsit kezd fárasztani:eek: :eek: :p Na,de azért jókat derűl az ember! |
Quote:
csak legyek itt végig |
Quote:
Milyen legyek? Ebben a hidegben már nincsenek legyek... :D |
Quote:
na akkor remélem nem tünök el... |
100házam lesz 137 hekiböl na erre mondom azt nem semmi:D
|
Quote:
|
Quote:
ja és még be is akarok ütni valakait:D de még lehet több lesz mint 100:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de amugy is nyernék most:)mivel a csávót rengetni is tudom+be is vágom majd a végén:) mondjuk a bosszabb párbajokon ugyis támadó taktikán vagyok mindg:) csak jobban mondva hekiszerző:) de ennek is vannak hátulütői:)pl 2orás párbaj szinte csak támadóval lehet ütni az elején aki mondjuk üt 15hekit azt így még meg lehet fogni de ugy nem:) |
Quote:
Hülyeség, hogy a párbajgyőzteseknek full üres orijuk van, mert utolsó percben minden létező egységet lefokoznak. Ha már nézeteltérések lerendezésére szolgál, akkor azt rendezzék le, ne kórházat gyártsanak, meg embert lopkodjanak... |
Quote:
mivel ha lefokozom kilopnak stb stb:) és nem elég gyors a netem,hogy legutolsó pillanatban tegyem ezt az meg,hogy valaki mondjuk 500egységgel többet gyárt szerintem azért megérdemel 100értéket:) ha 500egységgel jobb:) Meg szerintme azoknak kell ezt eldönteni aki párbajozik:)sorry:D így az alapötlet nekem nem tetszik mert sokszor van hekiegyenlőség....+ha szerez valaki 20heki elönyt utána már fullra bevédi magát a végére.... DE,hogy érveket is hozzak fel: Az ütés nehezebb lenne.... És,hogy miért?Mert a végén a profik nem 100házat nyomnának hanem rengeteg tornyot:) És ez szerintem épp elég indok így is baja van sok embernek,hogy nagyon nehéz ütni... |
Quote:
|
Quote:
ezzel a javaslattal 30% toronybonusza lenne mindenkinek.... Figyelj tudom neked jól jönne mert nem tudsz népelni...Ezért nem is nyertél prábajt.... |
All times are GMT +1. The time now is 02:18. |