Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Synkel 12-13-2006 18:10

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 54990)
pff nemtom már
de emlékszek rá, hogy aszem valamelyikőnkre rátámadtt vagy lopott vagy nemtom, és akkor mi ráálltunk, erre 2 napra rá törölte magát de persze üziben beszéltetek, és akkor utána az arcoskodós üzijei miatt amit szövi fórumra másoltál akkor elkértem az msn címét

Ejj. pedig lehet, hogy azóta is tőle rettegek, és még csak nem is tudok róla:D

Dragi 12-13-2006 18:10

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 54985)
Köszönöm a segítséget asszem a saját orimra emlékeztem magamtól is:)

Boszkót homályosítottam fel :)

Harcosok 12-13-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 54990)
pff nemtom már
de emlékszek rá, hogy aszem valamelyikőnkre rátámadtt vagy lopott vagy nemtom, és akkor mi ráálltunk, erre 2 napra rá törölte magát de persze üziben beszéltetek, és akkor utána az arcoskodós üzijei miatt amit szövi fórumra másoltál akkor elkértem az msn címét

te lopni engem én utána mészárolni téged ti utána pusztítani engem:Dszövim meg nézni ezt:D

Kisbér 12-13-2006 18:15

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 54987)
Természetes dolog:D
De 1vs1 szerintem rossz:Dnagy közönség kell ide:Dés alap,hogy minyom:D
adoztatos+bármi jöhet bevállalom:)csak érjek rá:)

Én egyszerű parasztgyerek vagyok..
Mi az, hogy adoztatos+bármi, és mi az, hogy alap, hogy minyom?

Szóval mindjárt elolvasom a szabályokat a súgóban :D

lll 12-13-2006 18:16

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 54994)
te lopni engem én utána mészárolni téged ti utána pusztítani engem:Dszövim meg nézni ezt:D

hát nemtom
szerintem nem nagyon tudtál engem mészárolgatni abban az időben
engem mészárolni aszem 2 szövi mészárolt összesen az X-ben, de akkor éjjel nappali műszakban a hódon járt az eszem, hogy jajj hogy fogjuk ezt túl élni, és hát sikeresen elismerték hogy igen jobbak voltunk, és még kérdezgették is utána üziben, hogy hogyan tudtuk kivédeni a támadásokat a vége felé már;)
jah meg aztán, ha én lopni tudtalak téged, akkor eléggé béndszi orid lehetett:)
mert az én tolijaim nem fél-elf tolisok ellen készült:D :D
szóval akkor még lehet én tudtalak volna betámadni
huh tényleg most jut eszembe a régi szép idők, hogy még amikor X közepén voltunk, akkor mindig esténként 1-2 sereggel ijjakkal támadtam hekire vagy fosztani:D :D :D élvezet volt vérbeli hadis voltam akkor meg talán most is

Synkel 12-13-2006 18:16

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 54994)

Emlékszem már:D:D:D:D
Nem Boszi, hanem Halál lopott le, , és nem mészároltad, mert kivédtük a két seregedet. 3 ment pusztira. Aztán jöttél msn-re alkudni. Hogy aszongya fizessek neked 50 millát, mert annyi kárt okoztam, különben nem hagyod abba a háborút.
Mondtam, alkudjunk meg, én beérem 20 millával, és ha jó kedvem lesz, nem ütlek tovább. Aztán mnt-ért nyavajogtál, hogy leszakítottalak a 3 pusztival a szövidtől, és tisztára ki vagy szolgáltatva nekünk. Na ennél a pontnál abbahagytam a beszélgetést:D:D:D

Hát tudod, most csalódtam asszem... Akkora bohóccal a hódon belül még nem találkoztam:)

Kisbér 12-13-2006 18:18

"Hogyan zajlik a szervezés?
Ha úgy határozol, hogy párbajt szeretnél szervezni, először javasoljuk, hogy döntsd el, kik vehetnek részt a párbajon. A párbaj megnyitásakor meg kell határoznod, hogy hány fő vehet benne részt, ez 4 és 16 fő között akármennyi lehet. Az egyes országok nevezési díja függ a résztvevők számától. Az összes ország által összeadott nevezési díjnak legalább 400 vip körnek kell lennie, ezért minél kevesebb fő indul a párbajon, a nevezési díj annál magasabb. A 4 óránál hosszabb párbajok esetén a nevezési díj 2 óránkánt 200 vip kör. A nevezési díjat saját magad is megemelheted, így a párbaj végén kiosztott nyeremény is magasabb lesz. A nyereményről részletesen később."

Francba, 1 vs 1-ben nem lehet?
Csak ha 2 tag eljön bábnak?
Ilyen, hogy körtávolság, meg ilyenek vannak? :D

lll 12-13-2006 18:18

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 54998)
Nem Boszi, hanem Halál lopott le, , és nem mészároltad, mert kivédtük a két seregedet. 3 ment pusztira. Aztán jöttél msn-re alkudni. Hogy aszongya fizessek neked 50 millát, mert annyi kárt okoztam, különben nem hagyod abba a háborút.
Mondtam, alkudjunk meg, én beérem 20 millával, és ha jó kedvem lesz, nem ütlek tovább. Aztán mnt-ért nyavajogtál, hogy leszakítottalak a 3 pusztival a szövidtől, és tisztára ki vagy szolgáltatva nekünk. Na ennél a pontnál abbahagytam a beszélgetést:D:D:D

Hát tudod, most csalódtam asszem... Akkora bohóccal a hódon belül még nem találkoztam:)

hehehehehehe
már énis emlékszek
huh ezen akkor is mekkorát röhögtem
jajj:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Synkel 12-13-2006 18:19

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 55000)
hehehehehehe
már énis emlékszek
huh ezen akkor is mekkorát röhögtem
jajj:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Jaja, elmentettem a beszélgatést, és adtam körbe mindenkinek akit ismertem:)

Harcosok 12-13-2006 18:20

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 54997)
hát nemtom
szerintem nem nagyon tudtál engem mészárolgatni abban az időben
engem mészárolni aszem 2 szövi mészárolt összesen az X-ben, de akkor éjjel nappali műszakban a hódon járt az eszem, hogy jajj hogy fogjuk ezt túl élni, és hát sikeresen elismerték hogy igen jobbak voltunk, és még kérdezgették is utána üziben, hogy hogyan tudtuk kivédeni a támadásokat a vége felé már;)
jah meg aztán, ha én lopni tudtalak téged, akkor eléggé béndszi orid lehetett:)
mert az én tolijaim nem fél-elf tolisok ellen készült:D :D
szóval akkor még lehet én tudtalak volna betámadni
huh tényleg most jut eszembe a régi szép idők, hogy még amikor X közepén voltunk, akkor mindig esténként 1-2 sereggel ijjakkal támadtam hekire vagy fosztani:D :D :D élvezet volt vérbeli hadis voltam akkor meg talán most is

Ez 99%,hogy így volt tudom majdnem mindennel kimentem(full elites voltam)kaptam vagy 4sereg kisérést:Dde nem te adtad:)

lll 12-13-2006 18:21

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 55001)
Jaja, elmentettem a beszélgatést, és adtam körbe mindenkinek akit ismertem:)

megvan még a beszélgetés??
ha igen küld el kérlek ha lennél oly jó szívű:)
msn-en fenn vagyok nálad:)

Harcosok 12-13-2006 18:21

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 54998)

én ugy emléxem bevágtalak titeket :)
és nem is tudom de szerintem össz boszival beszéltem bár fene tudja:D

Harcosok 12-13-2006 18:23

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 54999)
"Hogyan zajlik a szervezés?
Ha úgy határozol, hogy párbajt szeretnél szervezni, először javasoljuk, hogy döntsd el, kik vehetnek részt a párbajon. A párbaj megnyitásakor meg kell határoznod, hogy hány fő vehet benne részt, ez 4 és 16 fő között akármennyi lehet. Az egyes országok nevezési díja függ a résztvevők számától. Az összes ország által összeadott nevezési díjnak legalább 400 vip körnek kell lennie, ezért minél kevesebb fő indul a párbajon, a nevezési díj annál magasabb. A 4 óránál hosszabb párbajok esetén a nevezési díj 2 óránkánt 200 vip kör. A nevezési díjat saját magad is megemelheted, így a párbaj végén kiosztott nyeremény is magasabb lesz. A nyereményről részletesen később."

Francba, 1 vs 1-ben nem lehet?
Csak ha 2 tag eljön bábnak?
Ilyen, hogy körtávolság, meg ilyenek vannak? :D

minyom=anonym
adoztatos= 0 drágakőbánya
hát távolság 9-10fönél megy fel 3körre

Na de ne aprozzuk el kapásból 24óra:)Szombaton:D reggel kezdünk vasárnap reggel fejezünk:D

Kisbér 12-13-2006 18:24

Na, elolvastam a párbaj súgót :D

Egy 1 órás párbaj csak 20 kör? :D
Hmmm :) Annak sok értelmét nem látom :D
Azt hittem legalább pár100 kört le tudunk pörgetni...

Akkor marad az, hogy... melyik csoportban is vagy? :D Nemsokára fordulni akarok az A-ból... Akkor oda fordulok.. :)

lll 12-13-2006 18:25

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 55005)
én ugy emléxem bevágtalak titeket :)
és nem is tudom de szerintem össz boszival beszéltem bár fene tudja:D

hát legelöször Synkellel beszéltél az tuti, mert ő volt a vezér akkor
és hát minket nem engedett beszélni ilyen háború féle dolgoknál senkivel sem aki benne van ellenfél:)
különben kitett volna a szöviből:)
utána viszont beszéltünk már miután törölted az oridat:D

Harcosok 12-13-2006 18:27

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 55008)
Na, elolvastam a párbaj súgót :D

Egy 1 órás párbaj csak 20 kör? :D
Hmmm :) Annak sok értelmét nem látom :D
Azt hittem legalább pár100 kört le tudunk pörgetni...

Akkor marad az, hogy... melyik csoportban is vagy? :D Nemsokára fordulni akarok az A-ból... Akkor oda fordulok.. :)

Q:)
DE mondom 24óra és jöjjön a jónép az párbaj de az,hogy 1vs1 kis pár óra za nem párbaj:D

Harcosok 12-13-2006 18:29

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 55009)
hát legelöször Synkellel beszéltél az tuti, mert ő volt a vezér akkor
és hát minket nem engedett beszélni ilyen háború féle dolgoknál senkivel sem aki benne van ellenfél:)
különben kitett volna a szöviből:)
utána viszont beszéltünk már miután törölted az oridat:D

aKkkor min 1-2héttel utána volt mivel elöször még lementem szabira pár napig aztán visszajöttem 0 vari 0 tolival:Dhát utána meg pár nem mulva törlés:)

Harcosok 12-13-2006 18:40

Drag esküszöm 100x jobb lett volna ha azt ide irod:)
de abban a témában 1-et nem értek:) mia jó eget tudnak még azon is ellenezni?:Dkész aki nem akar nem lenne oda muszály menni:D

Harcosok 12-13-2006 18:42

Na akkor mostmár ha Kisbér kihivtál akkor fikszáljunk le egy idöpontot min 4-5ora de én 24-et is birok:D

Szecsa 12-13-2006 20:17

a 24 oras parbaj igen koltseges lenne :)

Ati 12-13-2006 20:19

Azért szeretem ezt a topicot, mert elég 3 havonta egyszer benézni, és akkor tuti az a téma, hogy Harcosok megnyeri a párbajt, a többiek pedig ezt nem hiszik el. :)

Dragi 12-13-2006 20:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 55074)
Azért szeretem ezt a topicot, mert elég 3 havonta egyszer benézni, és akkor tuti az a téma, hogy Harcosok megnyeri a párbajt, a többiek pedig ezt nem hiszik el. :)

milyen párbaj volt most éppen ?

Atiii 12-14-2006 10:44

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 54822)
Boldog szülinapot:)

Köszi:)
Te voltál itt az 5.:)

Atiii 12-14-2006 10:45

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 54823)
csatlakozom Boldog szülinapot Atii :)

Ezt is köszi:)
Te lettél a 6.:)

Amúgy gyüjtöttem tegnap azért is számolom:)

Atiii 12-14-2006 10:46

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 54843)
komolyan már néha kezdem azt hinni, hogy Harcosok ír Atii nickje nevében:D :D :D
középpontba kerül lassan már ő is;)

egyébként bódog szülinapot:cool: :cool:

És te lettél a 7.:)
Nagyon örülök neketek:)
A tegnapi italozás után ma túl sokat aludtam...így utólag még jól esik ezeket visszaolvasni:)

Atiii 12-14-2006 11:11

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 54889)
Boldog szülinapot Atiii!!!!!!

Te lettél a 8. itt:)
Köszike szépen így utúlag is:)

Atiii 12-14-2006 11:29

Végig olvastam megint mindent:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Kicsit kezd fárasztani:eek: :eek: :p
Na,de azért jókat derűl az ember!

Harcosok 12-14-2006 15:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 55074)

Remélhetőleg ma is megnyerem
csak legyek itt végig

Ati 12-14-2006 15:41

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 55361)
csak legyek itt végig

Milyen legyek? Ebben a hidegben már nincsenek legyek...

:D

Harcosok 12-14-2006 15:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 55362)
Milyen legyek? Ebben a hidegben már nincsenek legyek...

:D

:Dvannak azok csak keresni kell:)
na akkor remélem nem tünök el...

Harcosok 12-14-2006 16:15

100házam lesz 137 hekiböl na erre mondom azt nem semmi:D

Ati 12-14-2006 16:19

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 55375)
100házam lesz 137 hekiböl na erre mondom azt nem semmi:D

Igazán életképes ország. :)

Harcosok 12-14-2006 16:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 55378)
Igazán életképes ország. :)

párbajban mindent:)
ja és még be is akarok ütni valakait:D
de még lehet több lesz mint 100:D

Ati 12-14-2006 16:21

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 55380)
párbajban mindent:)
ja és még be is akarok ütni valakait:D
de még lehet több lesz mint 100:D

Ilyenkor kezdek el azon gondolkozni, hogy lehet, hogy a rövidfordulós játékoknál az ember pontértékét a végső eredménynél ki kéne hagyni... :)

Dragi 12-14-2006 16:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 55381)
Ilyenkor kezdek el azon gondolkozni, hogy lehet, hogy a rövidfordulós játékoknál az ember pontértékét a végső eredménynél ki kéne hagyni... :)

hmmmmm van benne valami :) Támogatom :D:D:D

Harcosok 12-14-2006 16:26

Quote:

akkor az azonos hekivel mi van?:)de nekem édes midn1 támadó taktikát is tudok építeni:)
de amugy is nyernék most:)mivel a csávót rengetni is tudom+be is vágom majd a végén:)
mondjuk a bosszabb párbajokon ugyis támadó taktikán vagyok mindg:)
csak jobban mondva hekiszerző:)
de ennek is vannak hátulütői:)pl 2orás párbaj szinte csak támadóval lehet ütni az elején
aki mondjuk üt 15hekit azt így még meg lehet fogni de ugy nem:)

Synkel 12-14-2006 16:41

Quote:

Nagyon nem hülye ötlet:)
Hülyeség, hogy a párbajgyőzteseknek full üres orijuk van, mert utolsó percben minden létező egységet lefokoznak. Ha már nézeteltérések lerendezésére szolgál, akkor azt rendezzék le, ne kórházat gyártsanak, meg embert lopkodjanak...

Harcosok 12-14-2006 16:44

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 55395)
Nagyon nem hülye ötlet:)
Hülyeség, hogy a párbajgyőzteseknek full üres orijuk van, mert utolsó percben minden létező egységet lefokoznak. Ha már nézeteltérések lerendezésére szolgál, akkor azt rendezzék le, ne kórházat gyártsanak, meg embert lopkodjanak...

ööö hát én a vari-tolit mostanság nem fokozom le a végén:)
mivel ha lefokozom kilopnak stb stb:)
és nem elég gyors a netem,hogy legutolsó pillanatban tegyem ezt
az meg,hogy valaki mondjuk 500egységgel többet gyárt szerintem azért megérdemel 100értéket:)
ha 500egységgel jobb:)
Meg szerintme azoknak kell ezt eldönteni aki párbajozik:)sorry:D
így az alapötlet nekem nem tetszik mert sokszor van hekiegyenlőség....+ha szerez valaki 20heki elönyt utána már fullra bevédi magát a végére....

DE,hogy érveket is hozzak fel:
Az ütés nehezebb lenne....
És,hogy miért?Mert a végén a profik nem 100házat nyomnának hanem rengeteg tornyot:)
És ez szerintem épp elég indok így is baja van sok embernek,hogy nagyon nehéz ütni...

Dragi 12-14-2006 16:50

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 55397)
ööö hát én a vari-tolit mostanság nem fokozom le a végén:)
mivel ha lefokozom kilopnak stb stb:)
és nem elég gyors a netem,hogy legutolsó pillanatban tegyem ezt
az meg,hogy valaki mondjuk 500egységgel többet gyárt szerintem azért megérdemel 100értéket:)
ha 500egységgel jobb:)
Meg szerintme azoknak kell ezt eldönteni aki párbajozik:)sorry:D
így az alapötlet nekem nem tetszik mert sokszor van hekiegyenlőség....+ha szerez valaki 20heki elönyt utána már fullra bevédi magát a végére....

DE,hogy érveket is hozzak fel:
Az ütés nehezebb lenne....
És,hogy miért?Mert a végén a profik nem 100házat nyomnának hanem rengeteg tornyot:)
És ez szerintem épp elég indok így is baja van sok embernek,hogy nagyon nehéz ütni...

Neked csak azért nem tetszik mert így a vari tolis deffelős orijaidat dobhatod a kukába :)

Harcosok 12-14-2006 16:52

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 55399)
Neked csak azért nem tetszik mert így a vari tolis deffelős orijaidat dobhatod a kukába :)

jó mind1 mit mondasz látszik nem értesz hozzá...
ezzel a javaslattal 30% toronybonusza lenne mindenkinek....

Figyelj tudom neked jól jönne mert nem tudsz népelni...Ezért nem is nyertél prábajt....

All times are GMT +1. The time now is 02:18.