![]() |
Rammstein - Sonne :)
|
Lilly baba-cuppanós nagy puszi
Nos nem vagyok oda az ilyenekért ,de ez szimpatikus . http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=8896565 |
Quote:
De megis. Nagyon gaz.... :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
:D:D:D:D:D A homokozós rész kicsit homályos előttem, nem teljesen értettem a metaforák szimbolizmusát... ;) |
Scooter - Remedy :D
|
Disturbed - Down with the sickness
|
300, Troy, LotR, Kingdom of Heaven - Battlefield Music Video
|
Kalapács- Megszállott
|
Quote:
|
Osibisa: Sunshine Day
|
Ossian- Véren vett ország
|
Humble Pie: For Your Love
|
Faithless - Bombs
|
Cream: Stormy Monday
Klasszikus darab azokból az időkből, amikor még tudtak (nem csak egy oktávon belül) zenélni... Érdekes, akkoriban mintha több húr lett volna a gitáron... És ráadásul volt is elég ujja hozzá... :) |
Disturbed - Hell (ajánlom mindenkinek:D)
|
Nine Inch Nails - Capital G
|
Franco Micalizzi - Az ördög jobb és bal keze
|
Sadie Ama- fallin'
|
Hair Soundtrack - Hair
"Gimme head with hair Long beautiful hair Shining, gleaming, Streaming, flaxen, waxen Give me down to there hair Shoulder length or longer Here baby, there mama Everywhere daddy daddy Hair, hair, hair, hair, hair, hair, hair Flow it, show it Long as God can grow it My hair" |
Blues Company : Változó világ
"Állok a sarkon, körülöttem népek, Jönnek mennek okosak és szépek. Változó világ, álarc és lepel, Az igazat néha rejteni kell. Ezernyi ház és beton kaszárnya, Zeg-zugos utcák döglött homálya. A társtalanság szétáradt bennem, Túlcsordul, és kiönt szivemben. Sok ember él itt, kergeti célja, Bődülve zörög a gépek acélja. Beteg földünk állata vagyok, Odass hát neki, csak adok, és kapok. Ne gondolj arra majd mit teszel, Mikor a múltad már nem érdekel. A mának élj, ne kergess álmot, Nem hoz a holnap békét csak átkot." |
Póka Angéla - Szomorú Vasárnap
|
A.C.A.B. - Keresztesek (Censored Version)
Vérvörös keresztet hordok páncélom felett Úr Jézus szava, ez az, mi mindig vezet Európából jöttünk, hegyeken-tengeren Megtisztuljon végre Szent Jeruzsálem! Pogányok lelkébe gázolok, Jézus bocsánatát kérem Hisz rosszat is kell tennem, ha a hitem védem! Erkölcstelen hitvány élősködő férgek Nem tudtok ellenállni a kereszt erejének Áldozni sátán templomába hiába mentek Nem lesz irgalom, nem ismerjük a kegyelmet, Mert vérvörös keresztet hordok páncélom felett Úr Jézus szava, ez az, mi mindig vezet! Pogányok lelkébe gázolok, Jézus bocsánatát kérem Hisz rosszat is kell tennem, ha a hitem védem! Sátán újra erőre kapott! A kürt harcba hív! Hallatára egyszerre dobban minden igaz szív! Állj be Te is, vár a szent hitvédők hada! Nem kell félned a gonosznak rajtunk nincs hatalma! Keresztesek páncélját eddig rozsda marta, Fényesítsd ki, öltsd magadra, Isten így akarja! Pogányok lelkébe gázolok, Jézus bocsánatát kérem Hisz rosszat is kell tennem, ha a hitem védem! |
Nem kérem, hogy megérts, nem kérem, hogy szeress.
Nem kívánom, hogy félts, nem várom hogy kövess. Nem kérem hogy higyjél és együtt lángolj velem. Nem várom, hogy így élj, ne fogd hát a kezem..... Járom az utam, veled, vagy nélküled. Nem féltem magam, létem a kűzdelem... Nem vagyok hajlandó bégetni a nyájjal! Lelkem nem eladó, mert szabadon szárnyal! Szent tűz lobog bennem,olthatatlan lánggal, Űz az árral szemben, harba a világgal! Járom az utam, veled, vagy nélküled. Nem féltem magam létem a kűzdelem! |
Sárdy Barbara - Esküszünk!
|
Quote:
bár most inkább nyugisabb a hangulatom Gladiátor soundtrack - 17. track - Now we are free |
The Postal Service - Such Great Heights
|
Pokolgép - A harang értem szól
http://static.youtube.com/yt/img/pixel-vfl73.gif Hobó Blues Band---Köbánya Blues 1982 |
Presser-Adamis:
Ringasd el magad. |
children of distance - beforratlan sebek
|
Quote:
de akko legyen Edda - Álmodtam egy világot |
Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow :)
|
Bikini - Közeli helyeken
|
Amorf Ördögök - Fapados Űrutazás
"Élj a mának, ne a mamának! Mutass fityiszt a belvilágnak! Költs a nőkre, legyél sportos, Felkészült és nagyon hangos! Élj a mának, ne a mamának! Ments a vízből katicákat! Ne légy finnyás, együnk sötétet! Keressünk a Marson közértet!" http://www.youtube.com/watch?v=pu0-SZMUOiU |
Counting Crows - American Girls
|
koRn - Another Brick In The Wall :D :cool:
|
Quote:
Pink Floyd - Time |
All times are GMT +1. The time now is 08:56. |