![]() |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- SZOVETCSEGBE LEPNEK NEM VAGYOK KEZDO.CSAPATMUNKA MEG VAN MINDE AMI EGY JO MULKODO SZOVETCSEGHEZ KELL. A TOBBIT ZOLDBEN... Üdv:Szikla __________ Ok. Megyek én is a "szövetcségbe"... :D //Nem beszélve a folyamatos nagybetűről...// |
2010-04-20 18:29:31
Helyezés: --- Érték: --- HELLÓ MINDENKI! SZÖVETSÉGESEKET KERESEK, A KÖRNYÉKRŐL, (MAX.4KÖR),(HADI-VARI, HADI-TOLI,VARI-TOLI, IJ-LÓ-ELIT FELÁLLÁSBAN). OLYAN JELENTKEZZEN, AKI TUD SEGÍTENI, ÉS SZÍVESEN SEGÍT! NE ROHANJUNK! VIP VAN! ez se rossz:D igaz nem tudom kit keres, meg azt se hogy ő mivel van, de legalább hirdetett egyet:D |
****** (#******)
2010-04-19 21:13:06 Helyezés: 467 Érték: 82722 Engem meg hívjon meg valaki a fórumre. Szeretnék beszélgetni. Köszi Meghívtam a focisra :) |
Quote:
|
71923
Ez a sorszáma. Nem akartam, hogy megfenyítsenek... :) |
xxxx (#000000)
2010-04-27 21:59:12 Helyezés: xxx Érték: xxxxx Csá! Szövinkben 1 hely kiadó! Soha vissza nem térő alkalom! Elvárás szinte semmi:) - csapatszellem - sok-sok arany - rengeteg patás állat - a vezír szava döntő (nem én vagyok) - vip (lentebb írom miért) - a régebbi tagoknak napi 1* jól jönne 10 milla karavánon - ünnepnapokon, névnap és születésnapokon (amúgy havonta 1*) ajándék vip Asszem röviden ennyi:) Ha ez sok akkor elég a paci és a csapatszellem;) Üdv: Tomi :eek::eek: napi 1x 10 milla mindegyik "régebbi" tagnak?? lol... :mad: |
Quote:
"Ha ez sok akkor elég a paci és a csapatszellem" |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- Segítség! Örömmel venném ha megtámadna valaki a "földet szerezzek" ikonnal ___ No comment. :) |
"HI.MEGLEVÖ SZÖVIBE KERESEK ORSZÁGOT! BÁRKI JÖHET!!!!!!!!!!DE MINIMUM 10 KÖRRE LEHET TÖLLEM AKI ALLATTA VAN AZT KÉREM NE IRJON
TOVÁBBI JO HODITÁST!!" Jó kis szövi lesz ez. :D |
dübörög a föld..
omlanak a falak.. belépek.. ha van egy jó csapat:) ez viszont szellemes :) |
Quote:
|
A Vetheloti Démonok klánszövetség tagfelvételt
hirdet. Hosszú távú feltétlen lojalitást várok el. Jelentkezni egy kb. 1000 leütésből álló esszével lehet, melyben legalább kétéves hódítós pályafutásodról számolsz be. Igen, ez is jelentkezési feltétel. Senkinek nem mondhatod el, hogy jelentkezésedet elküldted. Nem kell orilistát küldeni. Nem országokat toborzok, hanem embereket. Esetleg felveszlek és mégsem fogod megtudni, hogy nem te vagy-e az egyetlen jelentkező. Válaszra 2 héten belül ne számíts. Komolyan gondolom. nekem tetszik :) |
hát ide se jelentkeznék... :p
|
ezeknél már csak az ilyen hirdetések a jobbak, hogy "magányos farkas varázslót keresek 2 körre felettem. gömböd nem kell."
kiegészítés: "vakon beférek..." :D:D:D |
Dicsértessék nagyurak,
fényezzék csak magukat, Mire ez a nagy versmondás? diplon ez fölösleges locsogás. Hej még az én dicső időmbe, mikor még nagyon ment a lőre. Most már a lényegre térek nagyurak, ennyit mint én, csak a kutya ugat. Kell nekünk is egy muskétás, kinek nyelve zsírkrétás, Hárman vergődünk most a szövibe vari-hadi kell, de IZIBE! (Tuja ittasan) :D |
Helyezés: 143 Érték: ***** Hello!!! Szövetséget keresek jelenleg 170ik vagyok!!! mire végre megfogalmazta a hirdetést beért a fedezése:D |
Quote:
|
Ezt 2X kellet elolvasnom:
Hello! Hulla keresi szovijet! legyen tapasztalat,aktivitas! Vip es msn elony! Udv.V Elsőre igy sikerült: Helló Hulla keresi Szoviet! Legyen tapasztalt aktivitás! VIP és MSN Evony Üdv V (Evony stratégia facebookon) |
2010-05-30 15:53:29
Helyezés: 0 Érték: ******* Szövit keresek ,hadis ként ....... ez a kén egy új faj lehet, ami ló helyett vegyi fegyverekkel támad:D |
Quote:
|
Szervusztok!
Szövetségeseket keresek. Aktív, jó játékosokat. Jelenleg egyedül vagyok! Zoli Ezt miért nem engedi feladni? Mi benne a hibás? Ezt írja ki: Hibás hirdetés. Kérünk, hogy megfelelõ hirdetést adj csak fel. Köszönjük. |
Ördög a falon (#600000)
2010-06-09 15:20:17 Helyezés: 173 Érték: 53483 Magyar Ifjak es Mersekelten Ifjak! Szovetsegunk munkafelvetelt hirdet: egeszsegre karos, magikus eszkozokkel dolgozo, lovakat kedvelo, alkoholista boszorkanyt keresunk, aki fizetesenek egy reszet nem sajnalja vip-re, illetve internet-elofizetesre pazarolni. Elony, ha nem vagy nosteny, nem vagy transzvesztita! Udvozlettel: Basszus, Mari! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2010-06-10 13:29:48 Helyezés: 393 Érték: 9297 h szövi? pá |
Ha a pont meg a vessző után nincs szóköz, lehet a hosszú "szóval" van baja.
|
Quote:
|
Quote:
Igy: Szervusztok! Szövetségeseket keresek. Aktív, jó játékosokat. Jelenleg egyedül vagyok! Zoli |
Quote:
De nekm így nem tetszik :) ;) |
Én már más dipis üzenettel tapasztaltam hasonlót, sőt, volt, hogy szövifórumra nem tudtam elküldeni egy teljesen a szabályoknak megfelelő üzenetet. Érdekes jelenség volt, de valahogy eddig sikerült mindig megoldanom. :)
Amúgy ha raksz egy-egy szóközt a két üres sorba, akkor el tudod küldeni. |
az üres soros dolgot elmondtam már remy előtt is, de semmi baj
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.google.com/#hl=en&source=...10a90ab42ced71 :p De hogy ne kanyarodjunk teljesen el a témától, valóban kell bele szóköz, sajnos újsort nem minden böngésző vesz törhetőnek, és szétvágná szélesre az oldalt. |
Quote:
Ps. Szoval akkor nem feltetlen az ures sor volt a gond, Vityu, hanem az, hogy ugy volt benne ures sor, hogy szokoz nem elozte ezt meg. Ha a mondandod vegere az ures sor ele raksz szokozt, igy ures sorral is engedni fogja. (Most probaltam ki :) |
magam előtt látom Remyt ahogy éjjel nappal különböző formátumú hírdetésekkel kisérletezik:D:D:D
|
"tekit írok"
Lényegre törő hirdetés... :) |
Quote:
|
Quote:
Ez a komoly hirdetés :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:15. |