Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Dragi 08-04-2008 20:30

én bevallom nem értem miért bunkóság. vagy kitől bunkóság ?

Steve 08-04-2008 20:32

Én pont fordítva gonbdolkodnék. Ha ki tud venni vki egy teljes piacot akkor a szegényt mindig veri a gazdag. Ha tele a piac akkor nagyobb a sansz, kiszámíthatóbb a játék, a harci stratégiákat nehezebb piaccal megfogni. Tudom ezis kettős megítélést kap, én spec jobban szeretem ha harcban dől el a csata, de különbözünk és ez jó :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-04-2008 20:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185467)
En nem ertek ezzel egyutt, ez nem variacios lehetoseg, hanem bunkosag. Legalabbis szerintem. :)

ha piacra pakolsz az azt jelenti h a cuccod L akarod adni szal mé lenne bunkoság? :D:D:D

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-04-2008 20:37

"A piac nem raktár. Csak akkor tegyél a piacra árut, ha azt valóban el szeretnéd adni, és csak olyan áron, amennyiért reális kereslet van az adott árura. "

idézet a súgobol szal ezentul nem bunkoság :)

Remedy 08-04-2008 20:38

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 185471)
ha piacra pakolsz az azt jelenti h a cuccod L akarod adni szal mé lenne bunkoság? :D:D:D

Nem ezt mondtam.

Pl van egy kisklan. Egyseget nem tart benn, hanem keszpenzt, mert draga a kaja. Erre egy nagyklanbol 2-3 tag raall, es a nagy klan kiveszi az egysegeket a piacrol. Igy a kisklan hiaba tudna vedeni az utest, nem tud egyseget venni, ezert beverik oket. Visszatamadni sem tud. (ezt tartom bunkosagnak)

Na ezt, most mar nem lehet megcsinalni, es en ennek orulok. Remelem igy mar ertitek, bar azt hittem eddig is vilagosan beszeltem. :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-04-2008 20:44

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185473)
Nem ezt mondtam.

Pl van egy kisklan. Egyseget nem tart benn, hanem keszpenzt, mert draga a kaja. Erre egy nagyklanbol 2-3 tag raall, es a nagy klan kiveszi az egysegeket a piacrol. Igy a kisklan hiaba tudna vedeni az utest, nem tud egyseget venni, ezert beverik oket. Visszatamadni sem tud. (ezt tartom bunkosagnak)

Na ezt, most mar nem lehet megcsinalni, es en ennek orulok. Remelem igy mar ertitek, bar azt hittem eddig is vilagosan beszeltem. :)

hogyne értenénk csak néha olyan jo kötözködni :p

és Remy a nagyklánoknál mi a helyzet ? :):rolleyes:

Remedy 08-04-2008 20:46

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 185474)
hogyne értenénk csak néha olyan jo kötözködni :p

és Remy a nagyklánoknál mi a helyzet ? :):rolleyes:

A nagy klan meg amugyse tudja televenni magat keszpenzbol a 4.2-es limit miatt (nem sajat egysegbol), igy neki mas strategiakhoz kell folyamodnia, ha haborus a helyzet... :)

De amugy nemtom mit akartal kerdezni :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-04-2008 20:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185475)
A nagy klan meg amugyse tudja televenni magat keszpenzbol a 4.2-es limit miatt (nem sajat egysegbol), igy neki mas strategiakhoz kell folyamodnia, ha haborus a helyzet... :)

De amugy nemtom mit akartal kerdezni :)

de a súgó szerint tartaléknak nemszabad használni a piacot :)
szoval ha esetleg tartaléknak használja vki a piacot akkor az szabályellenes? :)

Remedy 08-04-2008 20:52

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 185476)
de a súgó szerint tartaléknak nemszabad használni a piacot :)
szoval ha esetleg tartaléknak használja vki a piacot akkor az szabályellenes? :)

Ezt meghagyom koltoi kerdesnek :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-04-2008 20:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185477)
Ezt meghagyom koltoi kerdesnek :)

hmmhmm :rolleyes:;)

All times are GMT +1. The time now is 20:50.