![]() |
én bevallom nem értem miért bunkóság. vagy kitől bunkóság ?
|
Én pont fordítva gonbdolkodnék. Ha ki tud venni vki egy teljes piacot akkor a szegényt mindig veri a gazdag. Ha tele a piac akkor nagyobb a sansz, kiszámíthatóbb a játék, a harci stratégiákat nehezebb piaccal megfogni. Tudom ezis kettős megítélést kap, én spec jobban szeretem ha harcban dől el a csata, de különbözünk és ez jó :)
|
Quote:
|
"A piac nem raktár. Csak akkor tegyél a piacra árut, ha azt valóban el szeretnéd adni, és csak olyan áron, amennyiért reális kereslet van az adott árura. "
idézet a súgobol szal ezentul nem bunkoság :) |
Quote:
Pl van egy kisklan. Egyseget nem tart benn, hanem keszpenzt, mert draga a kaja. Erre egy nagyklanbol 2-3 tag raall, es a nagy klan kiveszi az egysegeket a piacrol. Igy a kisklan hiaba tudna vedeni az utest, nem tud egyseget venni, ezert beverik oket. Visszatamadni sem tud. (ezt tartom bunkosagnak) Na ezt, most mar nem lehet megcsinalni, es en ennek orulok. Remelem igy mar ertitek, bar azt hittem eddig is vilagosan beszeltem. :) |
Quote:
és Remy a nagyklánoknál mi a helyzet ? :):rolleyes: |
Quote:
De amugy nemtom mit akartal kerdezni :) |
Quote:
szoval ha esetleg tartaléknak használja vki a piacot akkor az szabályellenes? :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:50. |