![]() |
Quote:
Nah, de ettől természetesen lehet erősíteni rajta, hátha többen választják majd. Csak nyugisabb lesz egy feles társaságot ütni, mint egy orkot, akinek benn figyelnek a lovai :) |
50% lenne a jó, amikor találgattam a változtatás mértékén 60%-ra tippeltem, de végül is az 50% is sokat segít rajta. Így a 25% kocsmás felesek helyett elég a 18% kocsmás, ami ugye csak ezzel 7% más épületet (pl. barakkot) jelent.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy a tanyamalusz eltörlése után még bónuszt is kapjon a termelésre, mint ahogy a védelmének az erősítésével sem, már túlzás lenne. Főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy egyetlen számottevő hátránya a -10% támadóerő. Egyébként meg tolikkal kb 0%-os készültség esetén sem lehet neki majd ártani, a tiszta vari óriás tudja majd ártózni, ehhez nem hiányzik, hogy még túl is legyen erősítve a védelme. |
A tanyabónuszt még nem is gondolom annyira lényegesnek, mert ha egy félelf jó akar lenni, úgyis erősen tanyamentes. De mindenképp ellenállóbbá kéne tenni egy kicsit a megtorló hadisokkal szemben. +5-10% védelem simán elférne. Úgyis variban és toliban lesz erős egy félelf, és seregben lesz sebezhető.
|
Quote:
Megtorlással kapcsolatban: annyi védelmet így is ki tud hozni, hogy csak egy sereg mészárlás férjen be hozzá. Tovább erősíteni felesleges, mert egy sereg mindenképpen befér. |
Quote:
Quote:
|
szerintem a bankok átlopása legyen rendesen ne ilyen semmilyen módon.. anélkül az egész csak alibimódosítás..
|
Quote:
20 banknál, ha feles lop: 486 millió, ha más faj lop: 46 millió 30 banknál, ha feles lop: 170 millió, ha más faj lop: 5 millió 40 banknál, ha feles lop: 59 millió, ha más faj lop: 500 ezer 50 banknál, ha feles lop: 20 millió, ha más faj lop: 57 ezer 20 banknál is a százszorosából lophat, mint más faj, hova akarod ennél jobban módosítani? |
Quote:
alsó csoportokban így elég jól lophat, de az 1/a-ban továbbra is lényegtelen marad, erre írtam a múltkor, hogy a fix nem területarányos dolgok teszik balanszolhatatlanná a játékot. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:45. |