![]() |
Quote:
|
fix hatar vagy 1b csopi?
a fix hatar ketteosztja az 1a-t.
Lesz egy fordulos csopi az 1a-n belul ami el lesz valsztva a pontlistaban a csopi tobbi tagjatol. Amit javasoltam azzal lenyegesen 1xubb lesz a foldhoz jutas de nem valasztja szet a csoportot. Sot jo a felsoknek is hiszen a fold utanpotlasa lenyegesen feljavul koszonhetoen az olcsobb alsos haladasnak. A fellepoknek pedig nyilvan konnyites hogy nem 6k hekit kell dragan felfedezni csak r-et t-ot |
Quote:
|
Quote:
|
Egyébként a top30%-os határral is ketté van osztva a csoport: azokra akik benne vannak ebben és azokra akik nincsenek. :)
|
Quote:
|
kozelsem ugyanaz mint jelenleg amikor a felso 20 orin kivul nincs olyan resze a pontlistanak ahol nincs 4-5 ori 2 koron belul...
|
egyebkent gyanus hogy a javaslatoddal 8500 heki a jelenlegi felfedezesi kondiciokkal lenyegesen nehezebb dolgot szeretnel kiharcolni a fordulosoknak, mintha elfogadnad az enyemet ;) szamolj utanna!
|
Én igazából azt szeretném, hogy legyen mindenképp könnyítve a lefordulás, de nem lényegesen és nem túlbonyolítva, minden más többi feltétel pedig maradjon. Na nem tudom, nem jut más eszembe. Úgyis Ati mondja ki a végszót, ami majd egyeseknek fog tetszeni, egyeseknek meg nem. Egyébként az az érzésem, hogy nagyon egyszerű a megoldás, csak nem tudunk rájönni. Valahogyan az A csoport létszámát kellene megnövelni 600-650-re vagy többre és akkor lényegesen lejjebb tolódna a top30% és ezáltal a hekihatár is. De ez csak elmélkedés, valójában fogalmam nincs hogyan lehetne megnövelni vagy vonzóvá tenni a király csoportot. :confused:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:47. |