![]() |
Quote:
Szerintem nem, úgyhogy inkább hagyjuk... |
Most ti mirol beszeltek :
|
lehet angol 1/A? :D
|
Quote:
|
Ottan nem vagyok...
Sőt angolban se nem vagyok |
Quote:
az angol 1A topjának nem kicsiny része MNT+felfedezés+földleadás kombónak köszönheti jelenlegi pozícióját. ez nem azt jelenti, hogy másképpen nem lehetett volna képes rá, de tény hogy így történt: azaz senki nem küzdött meg a pozícióért, és a birtokolt föld jelentős része is felfedezésből van. erre talán ne legyen senki ennyire büszke... |
Quote:
Kisber, te meg remelem tudod, hogy ha Arwent lerengetitek meg legyujtjatok, ahogy mondod, seperc alatt leverunk titeket :P Tenyleg kicsit nagykepu lettel.... Nem tudom miert.... es hogy mire.... En pl nem vagyok buszke az orszagomra. Egy nagy eletkeptelen termelo ork hazhalmaz, fuj. De az az elso 3 oritok mar tenyleg gusztustalan ott fenn :P |
Reggeltem egy orit angolba...
Várajtok 4000 kört és bedurrantok az A ba titeket :):) |
Quote:
A mostani 6k hekimből 500-at csináltam felfedezésből! Csak hogy tudd! Soha nem szereztem úgy földet, hogy leütöttem valakit. Az másnak volt a hobbyja... Tehát kérlek, mielőtt bármit mondasz, vagy állítasz, előtte kérdezz, és ne csak vádaskodj! Valóban vannak olyan emberek a klánunkban, akik fedezéssel jöttek fel ide, de a mag, tehát az alap 4 ember (Destroyer, Moon, Zaffi meg én) ütve értünk el 5500 hekit és onnan mentünk fel 6k-ra) |
Quote:
De mi nem tettük, a 3 törpe csinált sok-sok házat, hogy Arwen főlé menjünk, ráadásul úgy, hogy még jópárezer katonát vissza is fokoztunk egy adott körben. És miután Arwen lett a 4. ez a 3 ember, meg még 1-2 másik emberke fedezett, méghozzá maxot, hiszen az új redszer szerint ugye csak maxot érdemes fedezni... Tehát ezért húztak el annyira... És azok után, hogy elkerülve a konfliktust mi hoztunk áldoztunk, még mi vagyunk az undorítóak?! Én sem vagyok túlságosan büszkre arra, hogy jóformán vegetálunk, gyűjtögetünk, de azt senki ne kérdőjelezze meg, hogy nem csalás, és mnt + fedezés + jópofi + kapcsolatok árán jutottam fel oda, ahol most vagyok!!!! Üdv, Kisbér |
All times are GMT +1. The time now is 20:42. |