![]() |
Quote:
Tehát az ork nem homokzsák. Ritkán ütöttem meg óriást, mert hadiban is roppant erős, és ha rágyúrnak a varázsló részére, akkor eléggé tömött barakkok kellenek, hogy beüssem, és amint beütöttem, jött a 6 rengés naponta. Nem homokzsák. Sőt, még a hulla sem homokzsák, mert ha bántottam, és megtámadott, lehet, hogy nem tudott áttörni a védelmemen, de attól még keményen megfizettem az árat az elhulló védekező seregeim miatt, ő meg tulajdonképpen ingyen támadott meg. (+ hazacipeltem a leprát, és a kórházak elég sok hekit foglalnak egy kiélezett országban) Nem homokzsák. A fél-elf sem homokzsák, mert úgy beöl 2 perc alatt 3000 varázslót, hogy inkább nem piszkálom őket... Csak ha muszáj. Nem homokzsák. Nem folytatom... Egyik faj sem igazi homokzsák. Az elf az lett. |
Quote:
|
Quote:
épp ez nem tartotta őket vissza az értelmetlen ártózástól, gyilkolástól... |
Quote:
az iromanyodnak koze sincs a temahoz. az elf bunkerebb mint valaha. ettol a valtozastol cseppet nem lesz sebezhetobb. az arto tolvaj es magikus akcioi lettek leszabalyozva. nagyon helyesen. |
Quote:
|
Quote:
ha tényleg tdsz játszani,mint ahogy gondolom igen akkor igenis minden fajnak meg van a maga védelmi oldala csak tudni kell vele játszani mindegyikkel csak amíg te és a többiek nyugisan maradtok egy háborúban addig az elfek torkos macik most... és a szövijük is:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
erre csak azt tudom mondani, hála Atinak , köszönjük a változást... pont az ilyen szemléletű játékosoknak köszönhetik a többiek... jó sokat lehet belőlük találni... " tolis vagyok, de nem lopok orkot... senkit nem lopok aki kicsit is tud ártani nekem, keresek valami ingyen cuccot ( mellesleg neked az a homokzsák, pl a töpre de ezért nem nyavajogtok mi?? ) jaj de jó van az elf faj, tolizok mint atom, és alíg tudnak ártani nekem , ez jó lesz !!! " |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:30. |