![]() |
Quote:
tévedésben vagy ... az a jksz ha megbeszélt ütés, ha direkt nullára kipakol és válogatás nélkül bárki ütheti, az nem jksz |
Quote:
Tanulság: nem szabad távolozni :D Lyra szerintem éppen az gerjeszti a JKSZ-t, hogy le kell üttetned magad. nem mindenki akar 2hetet várni, hogy leüssék, nekem annyi időbe telt :o Bár nem érzem akkora problémának ami 200hekin történik :) |
Quote:
Ezzel gondolom nem leszek népszerű, de számomra ez élethűbb. |
Taktika része, ha pl. valaki alulról 5 körről szivat varival, mert igen gyakran előfordul ilyen valljuk be, hogy amíg mellette vagy, megmozdulni sem mer, mikor meg eltávolodsz egyből felbátorodik ..... van olyan, hogy jobban megéri leüttetni magad mellé, mint bebontani. Szeretném megkérdezni, hogy ez pl. hol jksz?
Ati azt mondta hogy ezek a dolgok sem jelenthetők ki kategórikusan jksz-nek, hanem egyénileg kell elbírálni őket. Nyílván ha neked az a célod, hogy lejjebb kerülj a pontlistában, és ha ezt úgy éred el, hogy kipakolsz és mindenki számára válogatás nélkül üthetővé teszed magadat, nem fogsz anarchiába kerülni érte. |
Sajnos probléma...
Mégpedig mert jelenleg jkSz gerjesztő hatású az ábra... MEg lehet oldani anélkül ez igaz, időbe telik igaz, de hányan buknak el mikor 2 hét után se verik le őkat, hányan írogatnak h nem kérsz-e földet a kezdőbb oriknak? Véleményem szerint elég sokan. ÉS a szabályoknak nem az a lényege hogy tiltsanak de közbe, minden a csalásra ösztönözzön, a "nagykapu" használatára. Meg a másik dolog, nem értem mért lennék én távol után mindenképp köteles megtenni mindent , hogy kivédjek egy ütést? :o Ha én úgy itélem meg, h 1 lehet nem tudom védeni, vagy túl drága nekem ezt védeni, mert utána se hagy békén, vagy nincs időm erre, vagy szimplán belátom jobb ha most leüt rólam földet, mert nem jól van kiépítve az orim és csak nyüglődnék abban a kornyezetben??? Szal ha nem védem ki akkor az már elég ahoz hogy jkSZ miatt átrakjanak? Azért azt kétlem. ide még kell sok dolog, közös szövi múlt + hasonlóak.. Reni nincs igazad , amikor azt mondod nem látsz benne akkra csalási lehetőséget vagy csak épp csukva van a szemed. Szerintem nagyon sokan a régi játékosok közül elkövették már azt a tévedést, hogy esetleg megbeszélt ütésként jutottak 199 hekire, mert mindenki azzal nyugtathatja magát, hisz nem ártottunk senkinek, mindenki jól járt.. stb... De a csalás még csalás marad, amely lehet később tovább burjánzik és a játékos nem tudja hol a határ, és ezt az ártatlan csalásnak köszönhetően indul el a lejtőn.. |
Egyébként megérne egy próbát, regelni ötödik szinten egy orit, beépíteni mindent, full nullára kipakolni, semmi pénzt benn tartani ... nem tudom elhinni, hogy ilyen körülmények között kell 2 hét mire végre leföldel valaki.
Esetleg ellehet kezdeni körbevarizni a környéket 10 varival, ha mindenkinél bebuksz inkább előbb, mint utóbb felfigyelnek rád és megkívánnak :) |
Quote:
Amúgy meg sztem az ütés beengedés helyzet függő... nem úgyanazt jelenti a top tetején vagy lentebb.sűrű mezönyben lehet taktika része de távol a "civilizációtól" már meggondolandó mennyire éri meg hagyni leütni magad a fedezési határ felett... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:45. |