![]() |
Quote:
tehát akkor ne menjen a régi, kedvenc csopijába... |
Toto, akkor nem megy.
Valaszt olyan csoportot, ahol tudja teljesiteni az elvarasokat. |
Quote:
Jajj ne szórakozzunk már... |
Quote:
a jelenlegi feltételekkel az egy országgal játszóknak sokkal több idöt kell szenvedniük A-ban, a több országgal játszóknak pedig (ha most lép fel az egyikkel A-ba), a követö országa beragad a 2. szinten hosszú idöre. pont az idézet 1. bekezdésében foglaltak miatt |
Quote:
De amit akartam elmondtam, úgyhogy további jó elmélkedést. ;) örüljetek:p |
Quote:
Quote:
Quote:
Most először hadd offoljak bele a témába, de ha kell, újat is indítok ennek. Mind tudjátok ,miről van szó. Az ilyen szövik nem merítik ki a tisztességtelen játék fogalmát, lévén smemi egyéb céljuk nincs, mint más játékának a tönkretétele? Bocsi még egyszer az offért. |
Quote:
Ha A-ból nem tud fordulni, visszalép B-be és onnan áll neki? |
Quote:
B ből forgókról van szó ... ha teljesíti a forgás jelenlegi feltételeit, akkor fordul +személyiséggel ha nem teljesíti, akkor is fordul, de 2x kell neki ez a lényege... szó sincs a jelenlegi szabály eldobására, csak egy harmadik opció bevezetéséről... |
Quote:
Függetleníteni kell a 2B-ből való fellépés feltételeit az 1A-s oritól, ahogyan azt levezettem jópár hozzászólással ezelött egy logikai láncon. Ez pedig a javaslatok közül a 6.pont! Az 1A-s orinak a saját személyiségéhez tartozó feltételrendszert kell teljesítenie és a 2B-s nek is a saját személyiségéhez tartozót. Ha mindkettő teljesítette a rá előírtakat akkor a 2B-s léphet az 5-re... (ha akar persze) Ha függőségi viszonyban hagyjuk őket akkor létrehozunk egy "logikai bukfencet" ---> Az 1A-ban való haladás a top felé tovább tart(hat), mint lejjebb a morálromlás kezdetének az ideje Ez mit eredményez? ---> Az alsóbb szinten lévő orik ezért vagy szabiznak, vagy leadnak személyiséget még akkor is ha ők a TOP1 a csoportjukban! ---> Vagy az 1A-s országot kell lefordítani és ujrakezdeni az 1A top meghódítását 2000 körönként |
Quote:
A 2. pont teljesen ugyanez, csak nincs túlbonyolítva. |
All times are GMT +1. The time now is 21:29. |