Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Sami 08-12-2010 18:34

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 260258)
2010-08-11 15:01:14 MiniGun (#3992) támadást indított Chaos Amigos (#3896) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2609 hektár földet.

Grat!

Én is gratulálok! Sajna épp nem voltunk gépnél, látszott is, semmit nem tudtunk tenni. Vagyis, 1 tag volt a gépnél, de ő se csinált semmit. De ez elég érdekes is volt, később kiderült, hogy Csempe nagy haverja. Érdekes, nem? Mától nem tagja a klánunknak. Nyolcan voltunk a klánban a támadás idején és számomra érthetetlen módon épp annak küld egy sms-t, akinél 2 napja nincs net. Mindegy, furcsa dolgok ezek. Nem fogok senkit semmivel gyanúsítgatni, ne értsetek félre, csak úgy gondoltam ezt tudnotok kell.
Még egyszer szívből gratulálok!

Remedy 08-12-2010 19:19

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 260331)
Én is gratulálok! Sajna épp nem voltunk gépnél, látszott is, semmit nem tudtunk tenni. Vagyis, 1 tag volt a gépnél, de ő se csinált semmit. De ez elég érdekes is volt, később kiderült, hogy Csempe nagy haverja. Érdekes, nem? Mától nem tagja a klánunknak. Nyolcan voltunk a klánban a támadás idején és számomra érthetetlen módon épp annak küld egy sms-t, akinél 2 napja nincs net. Mindegy, furcsa dolgok ezek. Nem fogok senkit semmivel gyanúsítgatni, ne értsetek félre, csak úgy gondoltam ezt tudnotok kell.
Még egyszer szívből gratulálok!

Azert ez mar igen gagyi. :) Sajnos igy a mondandod vegere az utolso mondatod nagyon oszintetlen lett. Azert egy titkot elarulok: nem is ratok akartak menni, de mivel ket klanra sikerult raallni egyszerre, Ti lettetek a celpont tobb szempont miatt: latnokra jobb utana a pozicio, valoszinu konnyebben atuthetoek vagytok, es a Sligo tagotok folyamatosan hienazta Csempet, amig meg nalunk volt. Persze az is lehet, hogy nem tolikkal nezegette, hanem a Csempe nagy haverja dumalta el neki hogy Csempe ki van tamadva, ez esetben uzenem neki, hogy ez nem volt szep Tole, barki is az.... :confused:

Hihetetlen mit bele nem tudnak kepzelni egyesek egy sima utesbe... Valamint nem eleg, hogy belekepzelik, de meg le is irjak...

Sami 08-12-2010 19:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 260336)
Azert ez mar igen gagyi. :) Sajnos igy a mondandod vegere az utolso mondatod nagyon oszintetlen lett. Azert egy titkot elarulok: nem is ratok akartak menni, de mivel ket klanra sikerult raallni egyszerre, Ti lettetek a celpont tobb szempont miatt: latnokra jobb utana a pozicio, valoszinu konnyebben atuthetoek vagytok, es a Sligo tagotok folyamatosan hienazta Csempet, amig meg nalunk volt. Persze az is lehet, hogy nem tolikkal nezegette, hanem a Csempe nagy haverja dumalta el neki hogy Csempe ki van tamadva, ez esetben uzenem neki, hogy ez nem volt szep Tole, barki is az.... :confused:

Hihetetlen mit bele nem tudnak kepzelni egyesek egy sima utesbe... Valamint nem eleg, hogy belekepzelik, de meg le is irjak...

És Te ezt honnan tudod, hogy nem is ránk akartak jönni? A másik dolog meg, ne Te mond már meg nekem, hogy őszintén gratulálok e. Egyébként meg még egyszer leírom a gyengébbek kedvéért, hogy nem gyanúsítok senkit semmivel! Részemről ezt itt lezártam!

Remedy 08-12-2010 19:32

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 260337)
És Te ezt honnan tudod, hogy nem is ránk akartak jönni? A másik dolog meg, ne Te mond már meg nekem, hogy őszintén gratulálok e. Egyébként meg még egyszer leírom a gyengébbek kedvéért, hogy nem gyanúsítok senkit semmivel! Részemről ezt itt lezártam!

Na vajon honnan tudom? :) Ha meg nem gyanusitgatnal, le sem irtad volna ezt a butasagot... :)

Sami 08-12-2010 19:34

Egyébként meg pont abban az időben fogtam egy 2 kilós csukát a Tiszán! :)

RRRrrr 08-12-2010 19:36

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 260341)
Egyébként meg pont abban az időben fogtam egy 2 kilós csukát a Tiszán! :)

Kilónként 1k hekit áldozva én is szívesen járnék pecázni:)

Tsobi 08-12-2010 19:37

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 260325)
Na azért ez sem volt csúnya tegnap :)

2010-08-11 17:01:08
[-48 kör] Ðelejj (#412866) elfoglalt 601 hektárt kecsek (#354142) országától.
2010-08-11 13:01:12
[-48 kör] Ðelejj (#412866) elfoglalt 507 hektárt Magyarok Istene (#96227) országától.

De hát 3 hektár az 3 hektár... :D

Külön gratula, Bencének! :) Viszont tőle ez nem szokatlan :)

Padlócsempe 08-12-2010 19:38

Nem elég, hogy szegényt kétszer beföldeltem, egyszer egyéniben, meg most klánban, még ki is rúgják miattam a klánból :(

Nem éri meg engem ismerni :D

Sami 08-12-2010 19:38

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 260342)
Kilónként 1k hekit áldozva én is szívesen járnék pecázni:)

Veszett több is Mohácsnál...
Majd visszafoglaljuk ;) Persze, nem hinném, hogy tőlük, sajna.

Sami 08-12-2010 19:43

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 260344)
Nem elég, hogy szegényt kétszer beföldeltem, egyszer egyéniben, meg most klánban, még ki is rúgják miattam a klánból :(

Nem éri meg engem ismerni :D

Egyébként könyörögtem neki akkor, hogy menjen vissza rád, de nem akart, nem értettem miért...
A másik dolog meg, nem rúgtuk ki, kilépett magától, egyszemélyes klánban akar lépkedni egy darabig, de már nem vesszük vissza. Pedig rendes srác, de furcsálltam ezt a barátságot. :) De erről egy szót se többet! :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 08:47.