![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Monro csináld már, mert kíváncsi vagyok :)
Cirkusz a népnek mi? És hol a kenyér? |
Quote:
Most gyorsan ki is próbáltam valamit: csináltam egy screenshotot, elmentettem paintből .png és .bmp formátumban, majd betömörítettem őket, íme az eredmény: .png - 285 KB ugyanez betömörítve: 276 KB .bmp - 4,11 MB ugyanez betömörítve: 209 KB Szóval én inkább csak tárolás céljából szoktam tömöríteni, illetve hogy lejelszavazzam - így meg különösebben nem érdekel, még az sem, hogy ha nagyobb lesz :D Szerk.: nem néztem, hogy hova írtam, ez egy csöppet off itt :p |
Quote:
|
És most ezeket azért írjátok le, hogy mostantól nem szk-ra kell rakni az országokat, hanem csak tömörítene kell? Mert, akkor a 1024 hektáros országból lehet csinálni 50-60 hektáros országokat és ha elmúlik a veszély, akkor megint ki lehessen csomagolni?
|
uhh Pepa, ehhez még nagyon reggel van... :D :D
én inkább a bulira lennék kíváncsi... :p Lesz, vagy nem lesz? :) |
Quote:
A pénzáramlás alapján a mostani hiányos adatok szerint 400K elit(8m) sorsa kérdéses. Csempének írtam skypon éjjel ezügyben demég nem reagált. Amint látom, hogy ez a 400K kinél landolt végül már jöhettek is másnap akár, hogy legyen időm feltölteni a boltot :D |
Csak halkan jegyezném meg, hogy az ütögetéseknek köszönhetően 150-200 hekit lejjebb ment a top30% határa :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:56. |