Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Sami 08-08-2010 16:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 259898)
Hogy mi? :)

Igen, én is némi ellentmondást fedeztem fel a mondataim között. :)
Akkor most meghasonlottam önmagammal? :)
De ettől még a kérdésemre nem válaszolt senki. :rolleyes:

Tsobi 08-08-2010 16:39

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 259895)
Na erre kíváncsi leszek. Az szabályos lenne, ha nyilvános lenne? Nem mintha kíváncsi lennék rá :D

A dolog nyilvános, most csak a bizonyítása van folyamatban.

Sami 08-08-2010 16:56

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 259902)
A dolog nyilvános, most csak a bizonyítása van folyamatban.

Tudom Tsobi, az események folyására értettem, a piacolásra, stb... Főleg arra, amit elküldenek Monro-nak.

Padlócsempe 08-08-2010 17:29

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 259903)
Tudom Tsobi, az események folyására értettem, a piacolásra, stb... Főleg arra, amit elküldenek Monro-nak.

Épp elég baj, hogy egyvalaki látni fogja mikor távolozunk ha seregre számítunk, mikor indítjuk a támadóseregünket, mennyiért van kint a tartalékegységünk a piacon, hogyan oldjuk meg ha támadósereg jön felénk, vagy ránk állnak klánban. Egyáltalán nem szeretnénk ezeket az információkat kiadni, de visszautasíthatatlan ajánlatunk érkezett.

Remedy 08-08-2010 18:36

Gratula a kisklannak!

Remelem nem csak monro fog majd elnezest kerni, hanem az osszes tobbi vadaskodo is, kezdve a Kalapacskaval. O meg mondjuk allhatna az kajat.... :D

Sami 08-08-2010 18:38

Miért baj? A pénzetekkel úgysem lehet versenyezni, akkor meg nem mindegy? :cool:

Sami 08-08-2010 18:44

Én úgy gondolom, hogy a Gun hegemóniáját - most mindegy, hogy Kicsi vagy Nagy -, egy darabig senki nem fogja megtörni. Éppen ezért igazán taníthatnátok a népet. Mondjuk Pannónia felől lesznek lassan vészjelzések, de én mégse tőlük tartanék a helyetekben. Na de inkább ne menjünk bele, amíg ilyen nagy a szakadék köztetek és többiek között.

Tsobi 08-08-2010 18:57

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 259913)
Miért baj? A pénzetekkel úgysem lehet versenyezni, akkor meg nem mindegy? :cool:

Azt hiszem látnokpajtás bemutatta korábban, hogy pénzzel nem lehet ütni. :)

Merengő 08-08-2010 19:18

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 259914)
Én úgy gondolom, hogy a Gun hegemóniáját - most mindegy, hogy Kicsi vagy Nagy -, egy darabig senki nem fogja megtörni. Éppen ezért igazán taníthatnátok a népet. Mondjuk Pannónia felől lesznek lassan vészjelzések, de én mégse tőlük tartanék a helyetekben. Na de inkább ne menjünk bele, amíg ilyen nagy a szakadék köztetek és többiek között.

elárulnád, hogy melyik az az a-s ország amelyik ilyen mélységekbe lát bele? :)

Sami 08-08-2010 19:52

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 259922)
elárulnád, hogy melyik az az a-s ország amelyik ilyen mélységekbe lát bele? :)

Ebben mi a mélység?

All times are GMT +1. The time now is 09:21.