![]() |
Quote:
elárulom neked a nagy titkot!!lefokozod és olcsón kirakod katonának!!!9k körüli áron úgy felszedik mint a szél!!értetlenkedni mindig egyszerűbb mint elismerni hogy simán leiskoláztak pénzügyi manőverekkel és tökösséggel!! mellesleg ilyen az amikor az agresszor vesztesen elkullog nem olyan mint a minap:D azt hiszem az ingyenpiára én is vevő leszek ha elvisz valaki:D |
Quote:
bocs Ts mellényomtam kissé ittas vok:D:D:D |
Quote:
Szerintem őszintén senki nem mer kockáztatni és odaállni a Big alsószeléhez és ráállni. Mi megtettük, szarul jöttünk ki belőle akár azért mert utalgatás volt, akár azért mert szerencséjük volt a fiúknak hogy visszatudták venni az elitjeiket és még visszatámadni is maradt elég lóra pénz :) Ami innen nézve elég necces külső segítség nélkül. De maradok naív :D Gratula a támadóknak ezenfelül. Attila a majd legközelebb bejött :D (sajnos:)) |
Quote:
NEM UTALGATÁS ÉS NEM SZERENCSE!!! jó játékosok és jó taktika!! én nem tagadom eleinte skypon később csak telefonon jelen voltam!! én már a ráálláskor mondtam hogy gyengusz sereg lesz simán védhető,az én taktikai tanácsom az volt hogy védés és vissza sereg:D gondolom az szerintetek sem illegális,hogy taktikában besegít az ember! mellesleg az új tagotok épje már nagyon fúrja az oldalam mostmár fel is lesz mérve!eddig szándékosan nem nyitottunk rá kaput nehogy az legyen hogy mérünk a kicsiknek:p felesleges mindenféle sejtelmes célozgatásokba bocsátkozni szerintem majd olvashatjátok a Monrónál történő hatalmas ingyenvedelésről szóló beszámolóinkat:D:D:D |
Quote:
Ha ez igazol titeket már hűtöm is a Tequilát de egyenlőre semmi reakció azon kivül hogy szeretnétek jönni... Gyerekek van lehetőség rá, hogy ne kelljen ennyit magyarázni... Küldjétek el az e-mailt!!! e-mail: monro@t-online.hu ide jöhet... |
Quote:
Az SEM SZABÁLYTALAN HA a Big Gun megveszi a MiniGun támadóit!!! Felfoghatnád már végre, hogy itt nem szabályosság vagy szabálytalanságról vitázunk hanem a Szent Antal PR-ról. Lassan ott tartunk, hogy Buddha élő reinkarnációi vagytok és még a feltételezés is halálos következményekkel jár, hogy esetleg suskus megy a piacokon... DE MÉG MINDIG NEM JÖTT EMAIL.... |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-08-07 02:01:18 Hunnia visszavág (#233211) elfoglalt 615 hektárt Hóditók vára (#463001) országától. Grat! :) |
Monró, elküldtem az e-mailt.
|
Na erre kíváncsi leszek. Az szabályos lenne, ha nyilvános lenne? Nem mintha kíváncsi lennék rá :D
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:58. |