Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Kazi 08-07-2010 22:21

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 259850)
hát ha volt elitük és támadójuk is, én ezt tudnám elképzelni:
Csempe kezében volt az összes elit, egy másik minigunosnál, vagy a többieknél szétszórva (nem néztem meg, hogy mennyien vannak a kisklánban) a támadók. Akkor egy sima körbeutalással csempétől áttudták szedni a cumót. A támadók átkerültek csempéhez, az elitek a többiekhez. csempe meg vagy kirakta vissza a támadókat,vagy lefokozta katinak és úgy rakta ki.

Max. annyit buktak, hogy a támadóknál és az eliteknél az alattuk lévőket kellett felszedniük. 12 yard meg ha fullon voltak, szerinetm elég

/anarchban is így utalok magamnak/

feltételezés, nem voltam ott és nem láttam az eseményeket.

Tegyétek meg, hogy nekem elmondjátok, hogy ennek mi az értelme?
Hisz az anarchban , vagy alsóbb szinteken még érteném is, hogy miért kell szövin/klánon belül utalni, de az A-ban mi az értelme? Hiszen ott egy kör alatt több 10 milliárdot meg lehet forgatni.
Tehát nem értem, hogy klánon belül miért kell utalni?

Kalapácska 08-07-2010 22:22

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 259837)
Ránk álltatok, arra számítva, hogy legfeljebb akkora védelmet tudunk elővarázsolni, amennyi 12 milliárdból telik.
Szerencsére a Big Gun nem engedi el étlen-szomjan ifjú kalandorait, hanem egy tarisznya elitet és egy falat támadót is ad mellé.
Így baj esetén a készpénzből íjászokat lehet venni, a maradék helyre a saját elitjeinket, és a készpénzhiány pótolva be lehet venni a támadókat és lefokozva eladni katonaként. A katonák eladásából befolyó pénzből pedig az elitek egy részét le lehet cserélni lovasra, hogy be is üssünk.
Az egységtranzakciókról tudunk számlát is mutatni, ha szükséges.

Grat a védéshez és a viszatámadáshoz :)

Sajnos a másik klán türelmetlen volt és kiment rátok részben ezért veszthetek szerintem (de ez csak az én véleményem )

Piaci eseményeitek megmagyarázása mondjuk elég érdekes ....
Senki nem kérdezte tudtommal , hogyan viteleztétek ki :D
A leírt piaci tranzakciód hitelesége szerintem elég kétséges és ezt nem rosszból mondom .
Ugyanis ha védsz az elittel váltás után kirakod ki sem ér akkora mennyiségben a piacra egy váltáson belül ...
Persze azzal mindenki tisztában van , hogy el vagytok látva megfelelő menyiségű egységgel , mert megtehetitek :D
Aki kicsit is ismeri a piaci helyzetet az tisztában van vele, hogy egy komoly utalás ment le a támadókon keresztül és kb ennyi :D
Ezt a púder dumát amit lenymotál lehet , hogy megeszi valaki az 5 -ben mondjuk (talán).
De azért nem kéne ennyire tudatlannak nézni a csoportot mert erőfölényetek van .

Totya :D

Redback 08-07-2010 22:24

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 259853)
Én ismerem annyira a srácokat, hogy a szavuk is elég legyen. Ma ezért nem egy ember naívnak nevezett, de akkor is tartom a véleményem.

Akinek Tsobi hisz, annak én is *kacsint*.

Reaktor 08-07-2010 22:49

Quote:

Originally Posted by monro (Post 259849)
Van egy javaslatom amivel mindenki bebizonyíthatja a korrektségét és ha elfogadjátok nem lehet vitázni sem.

A javaslat a következő:

A Mini gun 3 tagja átküldi nekem e-mailen a mai eseményeiről a képernyőfotókat.

Ha ez titeket igazol nyilvánosan bocsánatot fogok kérni ÉS csinálok nektek egy klántalálkozót tök ingyen a kocsmámban azt ihattok amit akartok és amennyit akartok! Mindenki 1 embert magával is hozhat és annak se kell fizetni ha az eseménylistátok igazol benneteket!

Ha elfogadjátok mindenki tudni fogja, hogy tisztességesen veritek agyon az 1A-t. Ha nem akkor pedig marad ami most van legfeljebb néhány hívőtökben kétségek merülnek majd fel.

Srácok mentsétek ki az eseménylistáitokat, de engem is vigyetek magatokkal az ingyenpiás bulira!
Megígérem, hogy durván sok tequilát fogok inni.

És végre akkor pont kerülhet a feltételezések meg az egyéb gondolatok helyére....

J.Ati 08-07-2010 22:53

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 259857)
Srácok mentsétek ki az eseménylistáitokat, de engem is vigyetek magatokkal az ingyenpiás bulira!
Megígérem, hogy durván sok tequilát fogok inni.

És végre akkor pont kerülhet a feltételezések meg az egyéb gondolatok helyére....

Oké :)

Jó is lesz egy ingyen buli!
Annyit fogok inni, hogy nem fogok hazatalálni :D

Pepa 08-07-2010 23:15

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 259858)
Oké :)

Jó is lesz egy ingyen buli!
Annyit fogok inni, hogy nem fogok hazatalálni :D

Az nálad két sör.

vityu 08-07-2010 23:19

Mennék én is, bárki elvihet :)

Pepa 08-07-2010 23:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 259860)
Mennék én is, bárki elvihet :)

Ezzel én is így vagyok!

Dew 08-07-2010 23:40

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 259859)
Az nálad két sör.

:D :D :D (rövid)

Dragi 08-08-2010 00:24

Heh :D hát na :D nem találok szavakat :D jobb is :D

All times are GMT +1. The time now is 11:27.