Kalapácska |
08-07-2010 22:22 |
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
(Post 259837)
Ránk álltatok, arra számítva, hogy legfeljebb akkora védelmet tudunk elővarázsolni, amennyi 12 milliárdból telik.
Szerencsére a Big Gun nem engedi el étlen-szomjan ifjú kalandorait, hanem egy tarisznya elitet és egy falat támadót is ad mellé.
Így baj esetén a készpénzből íjászokat lehet venni, a maradék helyre a saját elitjeinket, és a készpénzhiány pótolva be lehet venni a támadókat és lefokozva eladni katonaként. A katonák eladásából befolyó pénzből pedig az elitek egy részét le lehet cserélni lovasra, hogy be is üssünk.
Az egységtranzakciókról tudunk számlát is mutatni, ha szükséges.
|
Grat a védéshez és a viszatámadáshoz :)
Sajnos a másik klán türelmetlen volt és kiment rátok részben ezért veszthetek szerintem (de ez csak az én véleményem )
Piaci eseményeitek megmagyarázása mondjuk elég érdekes ....
Senki nem kérdezte tudtommal , hogyan viteleztétek ki :D
A leírt piaci tranzakciód hitelesége szerintem elég kétséges és ezt nem rosszból mondom .
Ugyanis ha védsz az elittel váltás után kirakod ki sem ér akkora mennyiségben a piacra egy váltáson belül ...
Persze azzal mindenki tisztában van , hogy el vagytok látva megfelelő menyiségű egységgel , mert megtehetitek :D
Aki kicsit is ismeri a piaci helyzetet az tisztában van vele, hogy egy komoly utalás ment le a támadókon keresztül és kb ennyi :D
Ezt a púder dumát amit lenymotál lehet , hogy megeszi valaki az 5 -ben mondjuk (talán).
De azért nem kéne ennyire tudatlannak nézni a csoportot mert erőfölényetek van .
Totya :D
|