![]() |
Quote:
Ja és ez olyan nem feltétlenül nekem kell alkalmazkodni:)Én nem akarok veled harcolni ugyhogy nem koslatok utánad ha te akarsz akkor gyere te utánam:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Off
Nem kor függvénye az értelem On |
Quote:
egy menekülős gyerek vagy amikor Synkellel voltam még szöviben, akkor is már nagy volt az arcod nagyon és minden hüleségre fogtad hogy mért törölted az oridat 2 nap után, mert ugye szét szedtünk ahogy lehetett:) akkor vettelek fel aszem elöször msn-re és az első beszédünk akkor volt még |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tudom akkor tértem vissza egy orival fogalmam sincs mi volt a neve:D |
Quote:
azért abban maradjunk meg, hogy párbajban vagy hv-ban és normálban is valamilyen szinten ha MF MF ellen akkor jobb vagyok;) de én ugye csak szórakozásból szoktalak piszkálni a játékban ha uncsizok:D :D és te meg mindig dühös leszel káronkodsz egy sort aztán megint osszuk egymás fejét:D :D :D tudjátok milyen jó egy unalmas napon??? én élvezem komolyan:) |
Quote:
|
Quote:
|
jol birod :)
en is szeretek lenni több ezer kört egy csopiba lenni :) |
Quote:
úgyhogy az nem is volt nagyon régen még |
Quote:
de abban szerintem én is megegyezhetek szinte mindnekivel,hogy egy párbajban vagy egy Arénában csak 1vs1 ott hát nem én maradok alul:D |
Quote:
Mivel februárban már rég román hod volt :) És tudom azelött volt joval:) |
Quote:
|
Quote:
én se vagyok tökéletesen jó semmiben sem ha már a játékot nézzük, akkor a hv-ban ha sokáig vagyok gépnél kevés alvással akkor tuti elrontom:rolleyes: de ha már itt tartunk amikor Buter land beütött amikor 3k értékkel vezettem vasárnap este nah akkor lehet Harcosok játszott az orival néha, mert kérdezgette hogy mim van és pár infót megmondtam, hogy pl mennyi egységem van össz, de pontosan aszem nem mondtam semmit sem |
Quote:
De az mondom nagy igazság ha egy ismim top1 akkor már egyböl aztmondják én szurtam az orit:D |
Quote:
hogy én csak jobban tudom, hogy Synkellel mikor szöviztem max December lehet de én úgy emlékszek, hogy ebben az évben szöviztem vele még akkor meg január február környékén |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de már akkor is nagy arcod volt éppen ezért vettem fel veled a kommunikációt és hát ettől kezdve ismerjük egymást és akkor valamikor amikor indult a román verzió akkor írtál nekem, hogy nincs-e kedvem szövizni veled |
Quote:
|
Quote:
de az arcod annál inkább nagyobb volt mint amennyire lehetett volna nagy az arcod és én akkor is utáltam az arcoskodást meg most is |
Quote:
és én inkább rövidfordulosokra verem a mellem mert még a simában nem naon találkoztam veletek:) na mostmár unalmamba téged is megnézlek 500. párbajtól:D |
Quote:
különös képpen nem érdekel, hogy most milyen eredmény fog kijönni |
Hahó, mit hallok?
Nekem volt Harcosokkal vitás ügyem? Milyen néven hítták? Egyébként a szóba jöhető orimat január közepe tájt regeltem. és nem rögtön szöviztem le Boszival, szal a február simán helytálló lehet |
Harcosok!
1 vs 1-ben kiállsz ellenem párbajon? :D Nem tudom a szabályokat, még sosem játszottam párbajt... Mi kell hozzá? :D Miben különbözik? :D De már most megmondom, hogy veszteni fogsz :D |
Quote:
valami hosszú neve volt és a Synkel név is benne volt aszem és 30....-os ori számmal kezdődött én meg ugye a Holly-s orimmal voltam nah akkor egyébként kb jól emlékszek hogy mikor szöviztünk még anno |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Köszönöm a segítséget asszem a saját orimra emlékeztem magamtól is:) A Harcosok orijának mi volt a neve????? |
Quote:
bár az a Mahatma tuti nem ez volt, de a Dalvin Da az valószínű:) |
Quote:
De 1vs1 szerintem rossz:Dnagy közönség kell ide:Dés alap,hogy minyom:D adoztatos+bármi jöhet bevállalom:)csak érjek rá:) |
Dalvin da Maltha an Synkel, csak hogy ne ezzel pocsékoljátok az időt:)
Harcosokat kinek hítták? |
Quote:
|
Quote:
de emlékszek rá, hogy aszem valamelyikőnkre rátámadtt vagy lopott vagy nemtom, és akkor mi ráálltunk, erre 2 napra rá törölte magát de persze üziben beszéltetek, és akkor utána az arcoskodós üzijei miatt amit szövi fórumra másoltál akkor elkértem az msn címét |
All times are GMT +1. The time now is 02:43. |