![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Száradjon le a keze annak a hébernek, akinek nem elég a kárpótlása és ellopta a vadi új lábtörlőmet.
Ilyen volt, csak világoskékben: http://kuruc.info/galeriaN/hir/qgyurcsotany.jpg |
Aki jót akar magának, az a Szegedi Tudományegyetem olyan messzire kerüli el ahogy csak tudja... Nem tudom máshol milyen a helyzet, de ilyen mocskos féreg bandát mit ami itt van, többszintű válogatással is nehéz összehozni... :mad::mad::mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
- A hallgatónak nincsenek jogai csak kötelezettségei - A cél az hogy minél többször bukjon meg a hallgató, mert akkor több évig jár utána az egyetemnek a fejpénz, és többször rakhatnak el pénzt az előadók a vizsgáztatás után - A legutolsó szempont a megszerzett tudás - Az előadó nem köteles kijavítani a vizsgákat, elég ha megbuktathat MINDEN következmény nélkül. Ha reklamálsz, legfeljebb újra és újra megbuksz. (Eset: Szaktársam 6 szor volt egy tárgyból vizsgázni. (két év) felvette harmadjára is. Első vizsgán megbukott, holott mindent tudott. Bement reklamálni, a tanár mondta hogy mit kellett volna írnia, közben kereste a dolgozatot. Szaktársam mondogatta, hogy igen ezeket leírta. Meglett a dolgozat, a tanár csak ennyit mondott: "Ja, igen. Nem olvastam el" Ezért bukott meg. Mi a teendő? El kell jönni újra vizsgázni. MERT MEGTEHETI. Évek óta ez megy, de semmit nem lehet tenni.)Mert, és itt jön a következő pont - A hallgató senki. Nincs szava. A hallgatónak nem hiszünk. (Alap tézis, többször hallottam előadó szájából) - A HÖK semmi. Nulla, zéró. Akár ne is lennének... és még tudnám sorolni a rengeteg esetet amikor világosan megmutatták hogy te senki nem vagy, a te szavad nem számít, hiába ugrálsz, el lehet menni innen máshova. Amikor hiába írom tele a vizsgalapot, kapok rá x pontot, és következő vizsgán alig írok valamit, és akkor is majdnem ugyanannyit kapok. Ha bemegyek reklamálni, akkor annyit csinál hogy lekerekít mindent és valóban, még ennyit sem értem el. Normálisan javítani? LUXUS. Gyűlölöm az egészet. Ez a magyar oktatás, egy mocskos fertő amiben egyesek lubickolnak és jól megélnek, mások (hallgatók jelentős része, akiknek nincsenek kapcsolatai) meg fuldokolnak... |
De örülök, hogy nálunk ez nem így megy. Mindenhol készséggel a rendelkezésünkre állnak, ha valami problémánk van, a tanulmányi felelőssel megbeszélhetjük, szívesen fogadnak mindenféle észrevételt stb...
Egyedül a HÖK nem kóser dolog, ott mennek lenyúlások, meg ösztöndíj átcsoportosítások...... Megjegyzem a többi egyetemen is előszeretettel szívatják a diákokat :p |
de, sajnos pont az a gond, hogy a HÖK szinte mindenhol kóser................. súlyos hiba...................
|
Quote:
|
Attól, hogy a kar milyen, az adott tanszék lehet emberséges. Nekem nagyon szerencsém van, ugyanis a Debreceni Hidrobiológia tanszék, ahová tartozom a mintapéldája lehetne, hogy hogyan is kellene hozzáállni a diáksághoz.
- kérdésem van, BÁRKI segít - problémám van tárggyal, BÁRKI segít - probléma van tanárral, a tanszékvezető segít - probléma van órával, mert esetleg nem tudok bejárni, meg lehet beszélni - probléma van vizsgaidőponttal, több tanárhoz mehetsz, akár külön is, persze alaposan megindokolva van különbség |
A HÖK tagjait tudtommal a hallgatók választják, legalább is felénk úgy volt szokás.
|
Ja persze. :D
A hallgatók közül a nappalisok. A nappalisok közül, aki ehhez ért, vagy úgy gondolja, hogy ért. Tehát kóser, illetve megvezethető emberek. A HÖK általában úgy kerül oda, ahogy gyurcsány odakerült 2006-ban....... A HÖK elnök pedig öltönyben jár, 2 évente új BMW-t vesz. Én meg ugye hülye vagyok, és elhiszem, hogy ezt tisztességes munkából keresett jövedelméből teszi. Ja, és a legfontosabb... "Kiáll" a diákokért.... :D:D:D - Ez elfér a morbid viccek topicba. Sajnos. |
én anno HÖK-ös voltam 2 évig, nem kaptam jutalmazást se mert nem voltam "klán" tagja, a beosztottjaimnak se adtam ki a jutalomkeretét mert nem csináltak semmit, visszaszállt az iskola költségvetésébe....aztán emiatt az elnök kirúgott a HÖKből...
Azonban nyugodtan bárkinek a szemébe tudtam nézni utána is. Szóval van aki azért lesz HÖK-ös mert tényleg érdekli....(igaz nem viszi semmire) |
Quote:
Ez a hallgató a mai napig a HÖK nél dolgozik, csak nem ő az elnöke... Szvsz túl sokat tudott és nem lehetett eltakarítani. |
Gee: voltam levelezős 2 évig. Semmi de semmi dolgom nem akadt az ottani HÖK-el miért is kellett volna beleszólnom a választásába?
Míg nappalis voltam nálunk is voltak érdekesen kiosztott kollégiumi támogatások, de olyan nem hogy a HÖK ne állt volna ki a hallgatókért. Ezért furcsa nekem amit Bimmbimm ír a HÖK vonatkozásában. |
Quote:
De itt legalább lehet egyezkedni a tanárrokkal, illetve éppen ezért egymásnak intézünk amit tudunk... De a hök itt is csak élősködik. |
Quote:
A hök semmit nem tud tenni a tanárok diktatúrája ellen. De nem is akar. Minek? Jó nekik úgy, mindenki jól jár. Ilyen ez a kóser világ... |
Egyébiránt az alap dühöngésemet kiváltó utolsó csepp módosult, mert túl sokakat érintett, hogy egy feladat pontozásában semmibe vették a tartalmat, és pusztán formai alapon lenullázták azt, ezzel gyakorlatilag nem teljesítetté téve a félévet a tárgyból.
A gyakvezérek még nem is akarták nullázni, csak az előadó belebugyogott, csak ezek szerint a 20+ hallgató már épp elég nyomást tudott gyakorolni, hogy elérje hogy minimum pontot legalább megkapjuk a feladatra, ha az egyébként értékelhető és eléri azt... De hogy ezért miért kellünk ennyien nem tudom felfogni... |
Miért miért miért szivat a gépem?!
És miért nem bírja kiadni a szerviz ha egyszer már másfél napja tünetmentes?:mad::mad::mad::mad::confused::( |
Gyárekek, az én hirdetésemre miért nem reagál senki? :mad: :o
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gigawatt Voltmárvolt (#455554)
2010-05-13 23:03:10 Helyezés: 95 Érték: 35397 Adjon az Isten! Életképes játékos életképes jövőképpel, szintén életképes jövőképpel rendelkező életképes szövetségbe lépne! :) Életképes ismerősök előnyben! :) Életképtelenek kíméljenek! :) Szebb Jövőt! Tsobi |
Quote:
Én jelentkeznék:D:D |
Quote:
|
Quote:
(de lehet hogy már pusztán az üdvözlő résznél kialakult a véleményem:) ) |
Sikeresen kivívtam ma pár autós haragját, amikor egyirányú utcába szemből mentem be, és mint aki jól végezte dolgát haladtam a forgalommal szemben...
Nem kellene az egyirányú utcák MINDKÉT oldalán jelezni, hogy az utca egyirányú? :D Nem sok értelme van az egyik oldalra kitenni a táblát, miközben a másik oldalon semmi nem utal arra, hogy nem kéne ott bemenni... Ehh... :) |
Quote:
|
Quote:
Mostanában valahogy önhibámon kívül egyre több ilyenbe botlok bele, múltkor kis utcákon lavíroztam, miután a főút le volt zárva, és egyszercsak azt látom, hogy kerek tábla háta. Mondom biztos behajtani tilos. Visszafele nézve MINDKÉT IRÁNYBÓL behajtani tilos... No ennek se volt kint a párja... :D |
Az ilyet lehet jelezni vagy a rendőrségen vagy a közút kezelőnél. :)
|
Quote:
|
Quote:
Itt is épp építik az új vásárcsarnokot, ezért a gyalogosokat egy fedett fa folyosóval kivezették az útra. Az út amúgy jó széles akár 4 autó vidáman elfér egymás mellett, de kirakták a folyosó oszlopára a 15!!!!-ös táblát.... |
All times are GMT +1. The time now is 07:08. |