Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Fusio 06-09-2007 16:20

Azóta azaz ori szépen vissza is esett,amiylen gyorsan jött olyan szépen ment vissza,azért lehet szerzet xxx földet de akkor se volt akkora kp-ja h fel is tölcse/megvédje magát :rolleyes::rolleyes:

Kutyuleee 06-09-2007 17:49

Quote:

Originally Posted by Fusio (Post 102096)
Azóta azaz ori szépen vissza is esett,amiylen gyorsan jött olyan szépen ment vissza,azért lehet szerzet xxx földet de akkor se volt akkora kp-ja h fel is tölcse/megvédje magát :rolleyes::rolleyes:

Én is láttam:D (kis öröm az ürömben:D)

Kubbi 06-09-2007 18:06

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101752)
Grr most a tolvajoknál jobban kezdenek idegesiteni. Kezd elegem lenni megbeszélt ütésekből és a földleadásokból. Leginkább az huzott most fel hogy kinéztem szövetségesemnek egy orit ütni, most meg nézem a teljesben és 4x ütött alulról egy top tetején csücsülő orit 8-9körröl, nem kell mondanom hogy 0egységgel volt és szabin is van... és a csoportban már nem ez az első amit látok, 2-3napja meg egy másik ori ütött 3-4x is így...

Nekem is volt szerencsém tegnap látni egy megbeszélt ütést.. :)
Az illető kiment 3x fosztásra, így a fosztások után maradt benn az országban 200milla, majd 2x beverte földre. Az ország persze még ütés elött szabin volt...

Steve 06-09-2007 18:21

Tegnap énis láttam ahogy ismerősök földleadással jöttek fel. Hiába 100as a katmoráljuk, ha a szövi nem fogna vissza, asszem mennének vissza le:)

Non Omnis Moriar 06-10-2007 06:40

Hetedjére történik meg hogy átvett orit visszalop valaki.... ÁÁáááááárrghh!!! :mad::mad::mad::mad: És nem hogy visszalopja, de törli is a mocsadék...
Ilyen nincs... !!!!!!!:mad::mad:

Fusio 06-10-2007 09:54

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102113)
Én is láttam:D (kis öröm az ürömben:D)

Örülök h örömet okoztunk:D:D:D:D:D

Kutyuleee 06-10-2007 23:44

Quote:

Originally Posted by Fusio (Post 102096)

Nem akarom megemliteni, de milyen meglepő hogy a földleadó ori újrázott egyet, jah és ép a szövm felett csücsül 2 körre...Hmm asszem már tudom hogy, hogy teszteljük a szövim új tagját:D:D

Fusio 06-11-2007 00:28

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102363)
Nem akarom megemliteni, de milyen meglepő hogy a földleadó ori újrázott egyet, jah és ép a szövm felett csücsül 2 körre...Hmm asszem már tudom hogy, hogy teszteljük a szövim új tagját:D:D

Ahogy érzitek:)

Kubbi 06-11-2007 05:37

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 102363)

Nyilván, védelem alatt visszafedez ;)

Fusio 06-16-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 102374)
Nyilván, védelem alatt visszafedez ;)

Ha van egy kis esze akkor inkább lent marad... ;)

All times are GMT +1. The time now is 11:05.