Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Phoenix 11-02-2008 15:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195327)
Emlékszik valaki a Rátkai István féle játékokra? Bosszú, Új Vadnyugat, ... Húúú, azokkal is mennyi időt el lehetett játszani... :)

Na ezekhez sztem még túl fiatal vagyok :)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 195329)
És a Fallout 1 sincs a listán. :D Ez miért lehet? :D:D

Mert a poros őskövület senkit sem érdekel, csak a csillogó metálfények és a minél realisztikusabb (inkább meseszerű) semmiségek. Hát nem tudom mivé fog az egész válni, de hogy ötlet egyre kevesebb van (tisztelet a kivételnek!), de pl nemrég azt olvastam, hogy az EA a Dante: Isteni színjáték Pokol fejezetét akarja játékosítani :confused:

Ati 11-02-2008 15:28

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 195330)
Hát nem tudom mivé fog az egész válni, de hogy ötlet egyre kevesebb van (tisztelet a kivételnek!), de pl nemrég azt olvastam, hogy az EA a Dante: Isteni színjáték Pokol fejezetét akarja játékosítani :confused:

Ha már a filmekkel ezt csinálják... Sőt, most már a sorozatokkal is! Kicsit off, de emlékszik valaki a Beverly Hills 90201-ra? No azt most Beverly Hills nélkül, simán "90201" címen újraforgatják, azonos történet, és vadiúj sorozatként vetítik... Háááááát... :D

Az a baj, hogy a játékpiacon is valami hasonló a helyzet.

Andrew 11-02-2008 15:55

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 195305)
NVIDIA 6800 vagy ATI X850 videókártya vagy ennél jobb

ugyanezt megtaláltam én is de nem értek a gépekhez mégis honnan tudjam hogy az enyém jobb-e ennél?????????????????????

Megnyitottad egyáltalán a linket, amit küldtem? :rolleyes:
Quote:

Supported Video Card Chipsets:

* NVIDIA GeForce 200 series
* NVIDIA Geforce 9800 series
* NVIDIA Geforce 9600 series
* NVIDIA Geforce 8800 series
* NVIDIA Geforce 8600 series
* NVIDIA Geforce 8500 series
* NVIDIA Geforce 8400 series
* NVIDIA Geforce 7900 series
* NVIDIA Geforce 7800 series
* NVIDIA Geforce 7600 series
* NVIDIA Geforce 7300 series
* NVIDIA GeForce 6800 series
Ennyire elutasítod az önálló gondolkodást? :o
Mást nem mondok, mert még a végén megbántok valakit:D:D

Andrew 11-02-2008 15:59

Megjegyzem a legcélravezetőbb nemes egyszerűséggel kipróbálni, mert van, amikor régebbi karikkal is működik :)
De amit föltüntetnek, azzal szinte biztos.

Druida 11-02-2008 16:00

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195332)
Megnyitottad egyáltalán a linket, amit küldtem? :rolleyes:

Ennyire elutasítod az önálló gondolkodást? :o
Mást nem mondok, mert még a végén megbántok valakit:D:D

Access denied.

megnyitottam, és ezt írta ki amikor be akartam lépni. amugy elég önálló vagyok mivel a szüleim leszarnak hogy úgy mondjam, csak tudod ha nem értek a gépekhez akkor nem értek hozzájuk és pont.

Druida 11-02-2008 16:02

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195334)
Megjegyzem a legcélravezetőbb nemes egyszerűséggel kipróbálni, mert van, amikor régebbi karikkal is működik :)

evvel sajnos az a baj hogy nem korlátlan a netem, így max megvenném a játékot, de nem fogok pénzt kidobni olyanra ami nem működik a gépemen :rolleyes:

Ati 11-02-2008 16:02

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195334)

Amikor nincs demó verzió, akkor ez nem működik. Nem vesz meg az ember 12k-ért egy játékot, hogy aztán kiderüljön, hogy kell még 70k-ért vennie mellé egy jobb videókártyát is. :)

Ati 11-02-2008 16:03

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 195336)
evvel sajnos az a baj hogy nem korlátlan a netem, így max megvenném a játékot, de nem fogok pénzt kidobni olyanra ami nem működik a gépemen :rolleyes:

Erről beszéltem. :)

Andrew 11-02-2008 16:05

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 195335)
Access denied.

megnyitottam, és ezt írta ki amikor be akartam lépni. amugy elég önálló vagyok mivel a szüleim leszarnak hogy úgy mondjam, csak tudod ha nem értek a gépekhez akkor nem értek hozzájuk és pont.

Ebben az esetben ezt kell mondani elsőre, nem kilométeres kérdőjelsormintákat gyártani. :) A hiba ott lehet, hogy vagy nem adtad még meg, vagy rossz születési dátumot adtál meg, és ezért letiltott az oldal, mert nem Neked való a játék :D

Druida 11-02-2008 16:07

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 195339)
Ebben az esetben ezt kell mondani elsőre, nem kilométeres kérdőjelsormintákat gyártani. :) A hiba ott lehet, hogy vagy nem adtad még meg, vagy rossz születési dátumot adtál meg, és ezért letiltott az oldal, mert nem Neked való a játék :D

igen 92es vagyok, biztos ez a problémája. ezekszerint ez a játék 18as karikás?

All times are GMT +1. The time now is 20:52.