Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Északföld 08-04-2008 19:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185455)
Ebbol kiindulva akkor inkabb abba fogadjunk, hogy mikor bomlik az mnt. :)

Ebbe nem kell fogadjunk, tudom.

Serg 08-04-2008 19:46

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185456)
Én ezt tudom, de azért szabályok is kellenek. Az nem ér, hogy elindul 1 lovi és hopp Remy nyert egy rekesz sört :D :D :Da minimum a 6 millió lovas. :)

6 milla lovas az édeskevés azt álmomban is fogom ha már lúd legyen kövér merjetek nagyot álmodni:D

Északföld 08-04-2008 19:48

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 185459)
6 milla lovas az édeskevés azt álmomban is fogom ha már lúd legyen kövér merjetek nagyot álmodni:D

Serg, óvatosan...6M lovit nem fogsz meg álmodban..:) sőt már 4M-nél is rezegne a léc :) főleg ha nincs íjász a piacon :D

Zounok 08-04-2008 19:54

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 185460)
Serg, óvatosan...6M lovit nem fogsz meg álmodban..:) sőt már 4M-nél is rezegne a léc :) főleg ha nincs íjász a piacon :D

ez a hangulat és az eszközök kezd hasonlítani egy hajdan volt nagy csatára :) Zoli, még egy kicsi erőfeszítés és sikerül összeugrasztani a 2 TOPklánt :):):) hajrá :):):)

Remedy 08-04-2008 19:59

Quote:

főleg ha nincs íjász a piacon :D

Szerencsere ezek az idok mar elmultak... Es ennek orulok.

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-04-2008 20:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185462)

ja egység az vn csak lehet máspiac nincs :p

Zounok 08-04-2008 20:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185462)

én nem annyira örülök ennek....a seregek végeláthatatlan sora, a millió, sőt tízmilliószámra piacon lévő egységek nem hinném, hogy egészségessé teszik a játékot....érdekes, mikor nem volt íjas a piacon, akkor is meg lehett oldani sokmindent pl. elittel....gyanítom jelenleg nincs az egész csoportnak annyi készpénze, amivel ki lehetne vásárolni az egységeket...márpedig akár tetszik, akár nem, ez a játék a piacról is kellene hogy szóljon, ez a része pedig már ki van iktatva a játék variációs lehetőségei közül :(

Serg 08-04-2008 20:10

Quote:

sokkal kisebb orikkal ,klánnal megfogtunk 2 milla lovat tőletek miből gondolod hogy 6 milla ló gondot jelentene?

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-04-2008 20:22

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 185465)
sokkal kisebb orikkal ,klánnal megfogtunk 2 milla lovat tőletek miből gondolod hogy 6 milla ló gondot jelentene?

10 oriba 42 yard vn optimális esetbe

kb 2,1 milla íjj jön ki :)
gondolom van azé josok torony és így megfog majd 6 milla pacit :)
persze ha vn othon íjj más a helyzet :)
meg sorolhatnám még a változatokat és lehetőségeket de gondolom erre gondolt

Remedy 08-04-2008 20:25

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 185464)
én nem annyira örülök ennek....a seregek végeláthatatlan sora, a millió, sőt tízmilliószámra piacon lévő egységek nem hinném, hogy egészségessé teszik a játékot....érdekes, mikor nem volt íjas a piacon, akkor is meg lehett oldani sokmindent pl. elittel....gyanítom jelenleg nincs az egész csoportnak annyi készpénze, amivel ki lehetne vásárolni az egységeket...márpedig akár tetszik, akár nem, ez a játék a piacról is kellene hogy szóljon, ez a része pedig már ki van iktatva a játék variációs lehetőségei közül :(

En nem ertek ezzel egyet, ez nem variacios lehetoseg, hanem bunkosag. Legalabbis szerintem. :)

All times are GMT +1. The time now is 06:24.