Quote:
Originally Posted by Remedy
(Post 273170)
En talan epp ekkor johettem vagy kicsit hamarabb a Gunba. En erre ugy emlekszem, hogy Csavo (aki mar nincs a klanban) gombozgetett meg felmeregetett titeket, es Serggel meg lett beszelve hogy legyen mnt, mert nem bizott abban, hogy Csavo nem ver be titeket egyeniben amig kitamadtok.
Ergo vagy megint marhara nem mondasz igazat, vagy valami masrol van szo. De erre Reaktor Zoli tuti jobban emlekszik.
|
Talán ha engem kérdeznétek?
Reaktor kért MNT-t a Pannontól mert termelni akartak és Csávó nem bízott bennem hivatalos mnt nélkül (mert amikor Arwylék trükkösen felénk fedezgettek mondván hogy mi nem érdemeljük meg az első helyet akkor levertük a törpéjüket mint vak a poharat és ezek után szkra ment a klán nagyja)
Miután abban az időben a Pannon sokkal erősebb volt mint a Gun és nem is volt szándékomban ismerősöket támadni így a többiek tiltakozása ellenére lett MNT amit később a Gun felbontott.
Ha valaki másképpen emlékszik akkor lehet elő tudom keresni ezeket a beszélgetéseket skype-on ha lesz időm,de én úgy gondolom hogy mások is így fognak erre emlékezni.
|