Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

NewJackCity 12-15-2010 18:02

en semmivel nem kértem tobbet mint amit a mi klánunk is megadott anno nektek

Remedy 12-15-2010 18:04

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 273168)
nem de az a klán már igen aki mikor a kozelében van a pannon alklán nagyonsurgossen mnt-t kér

En talan epp ekkor johettem vagy kicsit hamarabb a Gunba. En erre ugy emlekszem, hogy Csavo (aki mar nincs a klanban) gombozgetett meg felmeregetett titeket, es Serggel meg lett beszelve hogy legyen mnt, mert nem bizott abban, hogy Csavo nem ver be titeket egyeniben amig kitamadtok.

Ergo vagy megint marhara nem mondasz igazat, vagy valami masrol van szo. De erre Reaktor Zoli tuti jobban emlekszik.

NewJackCity 12-15-2010 18:07

arrol nem beszélve hogy 1.5 honapig huztátok az idot addig gondolkodtatok egy nyamvadt mnt-n hogy a minigunt ne piszkáljuk
de a mi alklánunk egybol elkezdtétek piszkálni ahogy lehetoségetek volt rá
és ti mertek becsuletrol papolni

Serg 12-15-2010 19:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273170)
En talan epp ekkor johettem vagy kicsit hamarabb a Gunba. En erre ugy emlekszem, hogy Csavo (aki mar nincs a klanban) gombozgetett meg felmeregetett titeket, es Serggel meg lett beszelve hogy legyen mnt, mert nem bizott abban, hogy Csavo nem ver be titeket egyeniben amig kitamadtok.

Ergo vagy megint marhara nem mondasz igazat, vagy valami masrol van szo. De erre Reaktor Zoli tuti jobban emlekszik.

Talán ha engem kérdeznétek?
Reaktor kért MNT-t a Pannontól mert termelni akartak és Csávó nem bízott bennem hivatalos mnt nélkül (mert amikor Arwylék trükkösen felénk fedezgettek mondván hogy mi nem érdemeljük meg az első helyet akkor levertük a törpéjüket mint vak a poharat és ezek után szkra ment a klán nagyja)
Miután abban az időben a Pannon sokkal erősebb volt mint a Gun és nem is volt szándékomban ismerősöket támadni így a többiek tiltakozása ellenére lett MNT amit később a Gun felbontott.
Ha valaki másképpen emlékszik akkor lehet elő tudom keresni ezeket a beszélgetéseket skype-on ha lesz időm,de én úgy gondolom hogy mások is így fognak erre emlékezni.

Remedy 12-15-2010 19:42

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 273172)
Talán ha engem kérdeznétek?
Reaktor kért MNT-t a Pannontól mert termelni akartak és Csávó nem bízott bennem hivatalos mnt nélkül (mert amikor Arwylék trükkösen felénk fedezgettek mondván hogy mi nem érdemeljük meg az első helyet akkor levertük a törpéjüket mint vak a poharat és ezek után szkra ment a klán nagyja)
Miután abban az időben a Pannon sokkal erősebb volt mint a Gun és nem is volt szándékomban ismerősöket támadni így a többiek tiltakozása ellenére lett MNT amit később a Gun felbontott.
Ha valaki másképpen emlékszik akkor lehet elő tudom keresni ezeket a beszélgetéseket skype-on ha lesz időm,de én úgy gondolom hogy mások is így fognak erre emlékezni.

Kozben en is megkerdeztem Zolit, hasonlot mondott. Szoval ez nem egy "kisirt" mnt volt, ahogy Jack utal ra, hanem egyszeruen egy szobeli mnt hivatalossa tetele. Kiegeszites: nem Benned nem bizott, hanem abban, hogy esetleg a klantarsaid nem tesznek a Te adott szavad ellenere.

De majd Zoli is tuti leirja.

Pool 12-15-2010 19:43

Szia Serg!
Nagyon eltűntél barátom, mi újság Veled?

J.Ati 12-15-2010 19:47

Poolnak mégis van barátja :eek: :D

Ma ilyen barátos napot tartunk.

NewJackCity 12-15-2010 19:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273175)
Kozben en is megkerdeztem Zolit, hasonlot mondott. Szoval ez nem egy "kisirt" mnt volt, ahogy Jack utal ra, hanem egyszeruen egy szobeli mnt hivatalossa tetele. Kiegeszites: nem Benned nem bizott, hanem abban, hogy esetleg a klantarsaid nem tesznek a Te adott szavad ellenere.

De majd Zoli is tuti leirja.

érdekes de én ugy emléxem hogy kozvetlenul az anti az alkoholista betolása után lett kérve
ugy hogy volt 3 nagy elf a klánotokban mellesleg(vagy 4-5éves és nem aktuális info szoval nem infokiadás) :)

Pool 12-15-2010 19:54

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 273178)
Poolnak mégis van barátja :eek: :D

Ma ilyen barátos napot tartunk.

Még azokból az időkből ismerem, amikor Te még nem is hallottál a játékról :)

J.Ati 12-15-2010 19:58

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273182)
Még azokból az időkből ismerem, amikor Te még nem is hallottál a játékról :)

Jahh bocs! Te aztán tisztában vagy azzal mikor kezdtem játszani ;)

http://media.bithumen.ru/img/smilies/chair.gif

All times are GMT +1. The time now is 17:38.