![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Penelope Angol arisztokratikus családod elátkoznak, mert az egyik őse félrelépett egy szolgálóval és teherbe ejtette. El akarta venni, de a családja nem engedte, így a szolgáló öngyilkos lett. A szolgáló rokona megátkozza a család leendő születendő gyermekét. Szülessen disznó fejjel és csak akkor változzon arca emberivé, amikor azt valaki elfogadja olyannak amilyen. |
Quote:
Egy-két részt leszámítva egész baráti. Most találkoztam először a híres idézettel "élőben" "You will be assimilated. Resistance is futile" - Az ezt tartalmazó rész különösen tetszett :) Valaki tudna esetleg tippet adni, hogy a Star Trek sorozatokat és filmeket milyen sorrendben éri meg nézni? Elsősorban a cselekmény kronológiája szerinti érdekelne. Előre is köszönöm! :) |
Quote:
Eredeti szerző: szamóka Az új film cselekménye az összes többi nagyfilm előtt játszódik, úgyhogy pont neked készült. A sorrendről egy ábra, vannak átfedések. Sorrend |
Quote:
Akkor jó helyről indítottam, azt olvastam, hogy az Enterprise az összes előtt játszódik. Ha jól látom, a Borg asszimiláció pár évaddal arrébb lesz még :D Egész jó kis időintervallumot ölel fel az egész, 250 év. Mondjuk amit eddig láttam, még nem übereli a Csillagkaput, úgyhogy egyelőre marad az a kedvenc még egy darabig :) |
Quote:
|
Rémségek cirkusza
Az Darren Shan könyvei alapján készült filmnek, mint szokott lenni sok köze nincsen a könyvekhez. A szereplők nem úgy néznek ki, a sztori nem ugyan az és olyanok történnek benne ami a könyvekben sosem. Egyszer meg lehet nézni. aki olvasta a könyvet, Ő nem nagyon fogja élvezni. Evra: És Te mit mutulsz? Darren: Mit csinálok? Evra: Milyen mutációd van? Darren: Ja semmi, normális vagyok. Csak fél-vámpír. Evra: Értem. Normális, csak fél-vámpír. |
Happen: Esemény
Kissé elvont film. A növények egy olyan pollent bocsájtanak ki amitől minden ember öngyilkos lesz. Aztán egyszer csak vége. |
All times are GMT +1. The time now is 02:41. |