Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Dragi 10-19-2009 19:11

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 226066)
Nem szerepelnek az első ( két könyvet magába foglaló) filmben. Törpe népségként, maga Darren lehet benne, mint aki vissza lett küldve az időben.
(Én vagy 4x olvastam a teljes sorozatot, itt van mind a polcon.)

a Démon könyveket olvasod ?:)

Pepa 10-19-2009 22:36

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 226077)
a Démon könyveket olvasod ?:)

Nem, belelapoztam könyvesboltban, de az valahogy nem fogott meg. Lehet ha egyet végigolvasnék, akkor jó lenne.

Von 10-20-2009 09:18

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 226026)
Az új film cselekménye az összes többi előtt játszódik, úgyhogy pont neked készült.;)

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 226025)
Igen, bár a nevek így csak, mint normál filmnél úgy fognak hatna, nem pedig úgy, mint egy későbbi eseménysorozat résztevői.

Egész jó kis film volt, tetszett :) Egy valamit hiányoltam belőle, egész végig azt vártam, hogy Spock mikor nyitja fel valaki koponyáját, de végülis könyörületes volt :D (Már azt sem értettem miért lövöldözik, ahelyett, hogy telekinézissel a falhoz csapkodná az embereinket)

Pepa 10-20-2009 09:45

Quote:

Originally Posted by Von (Post 226120)
Egész jó kis film volt, tetszett :) Egy valamit hiányoltam belőle, egész végig azt vártam, hogy Spock mikor nyitja fel valaki koponyáját, de végülis könyörületes volt :D (Már azt sem értettem miért lövöldözik, ahelyett, hogy telekinézissel a falhoz csapkodná az embereinket)

A telekinizsisre maximum a 20+ éves okampák képesek, a vulkániak agyegyesítéssel tudják manipulálni az embereket.

Penelope

Angol arisztokratikus családod elátkoznak, mert az egyik őse félrelépett egy szolgálóval és teherbe ejtette. El akarta venni, de a családja nem engedte, így a szolgáló öngyilkos lett. A szolgáló rokona megátkozza a család leendő születendő gyermekét. Szülessen disznó fejjel és csak akkor változzon arca emberivé, amikor azt valaki elfogadja olyannak amilyen.

Von 10-24-2009 20:31

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 226026)
Az új film cselekménye az összes többi előtt játszódik, úgyhogy pont neked készült.;)

Elkezdtem nézegetni a Star Trek Enterprise sorozatot, de ez határozottan a film előtt játszódik :)
Egy-két részt leszámítva egész baráti. Most találkoztam először a híres idézettel "élőben"
"You will be assimilated. Resistance is futile" - Az ezt tartalmazó rész különösen tetszett :)
Valaki tudna esetleg tippet adni, hogy a Star Trek sorozatokat és filmeket milyen sorrendben éri meg nézni? Elsősorban a cselekmény kronológiája szerinti érdekelne.
Előre is köszönöm!
:)

Valezius 10-24-2009 20:41

Quote:

Originally Posted by Von (Post 226311)
Elkezdtem nézegetni a Star Trek Enterprise sorozatot, de ez határozottan a film előtt játszódik :)
Egy-két részt leszámítva egész baráti. Most találkoztam először a híres idézettel "élőben"
"You will be assimilated. Resistance is futile" - Az ezt tartalmazó rész különösen tetszett :)
Valaki tudna esetleg tippet adni, hogy a Star Trek sorozatokat és filmeket milyen sorrendben éri meg nézni? Elsősorban a cselekmény kronológiája szerinti érdekelne.
Előre is köszönöm!
:)

Gyakorlatilag jól mondta szamóka, csak nem tette hozzá a piros betűs szót:

Eredeti szerző: szamóka
Az új film cselekménye az összes többi nagyfilm előtt játszódik, úgyhogy pont neked készült.

A sorrendről egy ábra, vannak átfedések.
Sorrend

Von 10-24-2009 20:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 226313)
Sorrend

Köszi, valami ilyesmit kerestem :)
Akkor jó helyről indítottam, azt olvastam, hogy az Enterprise az összes előtt játszódik. Ha jól látom, a Borg asszimiláció pár évaddal arrébb lesz még :D
Egész jó kis időintervallumot ölel fel az egész, 250 év.
Mondjuk amit eddig láttam, még nem übereli a Csillagkaput, úgyhogy egyelőre marad az a kedvenc még egy darabig :)

szamóka 10-24-2009 23:31

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 226313)
Gyakorlatilag jól mondta szamóka, csak nem tette hozzá a piros betűs szót:

Eredeti szerző: szamóka
Az új film cselekménye az összes többi nagyfilm előtt játszódik, úgyhogy pont neked készült.

Sorrend

Csak hogy belekössek: nem azt írtam, hogy az összes film és sorozatepizód előtt játszódik :p

Pepa 10-25-2009 19:37

Rémségek cirkusza

Az Darren Shan könyvei alapján készült filmnek, mint szokott lenni sok köze nincsen a könyvekhez. A szereplők nem úgy néznek ki, a sztori nem ugyan az és olyanok történnek benne ami a könyvekben sosem. Egyszer meg lehet nézni. aki olvasta a könyvet, Ő nem nagyon fogja élvezni.

Evra: És Te mit mutulsz?
Darren: Mit csinálok?
Evra: Milyen mutációd van?
Darren: Ja semmi, normális vagyok. Csak fél-vámpír.
Evra: Értem. Normális, csak fél-vámpír.

Pepa 11-03-2009 21:48

Happen: Esemény

Kissé elvont film. A növények egy olyan pollent bocsájtanak ki amitől minden ember öngyilkos lesz. Aztán egyszer csak vége.

All times are GMT +1. The time now is 02:41.