![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
xxxxx(#000000)
2007-06-13 19:48:32 Helyezés: 000 Érték: 000000 csak hátrányaim vannak. szövetségesek is keresek. Tsók... (ha valakinek rémlik valami, küldjön csak bátran üzenetet :) ) :) |
2007-06-16 **:**:**
Helyezés: **** Érték: ***** Újra fölteszem a kérdést! Van a KÖRNYÉKEMEN egy olyan lehetőeg erős szövi amelyik igényt tart egy szegény elárvult varis oriásra! Christof Ha nincs, hát nincs! Nem kell erőltetni :D:D:D:D:D |
xxxx (#000000)
2007-06-17 17:59:56 Helyezés: 787 Érték: 10824 Sziasztok. Egy élőhalott vagy egy gnóm szövit keresünk. Lényeg:ne kezdö légy és min.350 katonád legyen. Hóditani akarj. "A fő, hogy ne légy kezdő ;) :D" |
Diplomáciai üzenetek idézésénél is kérem, hogy az alap kultúrszint legyen betartva. Köszönöm. :) (Érintett üzenet törölve, mielőtt valaki más veszi magára. :))
|
Quote:
2007-06-19 19:32:56 Helyezés: Érték: xxxxx Üzenem annak a b* parasztnak,aki az én országomon élte ki a perverzióját,hogy be****atja a ****** és be***lhat a (nem irom ki de jó mélyre...)!!!!!!!Öszintén sajnálom azokat a játékosokat,akik normális eszközökkel próbálnak elérni valamit ebben a jó kis játékban,de az ilyen söpredékek tönkreteszik a játékukat!Mivel én több hónap játék után befejezem,minden korrekt játékosnak sok szerencsét és kitartást kivánok!!! Ez elég meleg???? Emberünk agyon van kúltúrálva Remélem ennyi cenzurával már elmegy. Hornet találta amúgy. |
Quote:
Elnézést kérek,de arra gondoltam bemásolható. |
Quote:
Köszi a cenzúrát:);) |
All times are GMT +1. The time now is 06:04. |