![]() |
Quote:
|
2010-08-07 15:01:19 MiniGun (#3992) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3921 hektár földet.
2010-08-07 13:01:18 Olümposz (#3735) támadást indított MiniGun (#3992) ellen, de a csatát elvesztette. Grat srácok :) |
Egyébként én is gratulálok! Szép védés és szép ütés!
|
Quote:
Grat! |
gratu! :)
(rövid) |
Quote:
És most szívesen olvasnék egy élménybeszámolót a győztesektől, hogy is sikerült ilyen tökéletesen ez a fantasztikus ütközet :) Egyébként élvezetes volt a "régi időket" idézte amiben még "Én" nőttem fel Zoli :) |
Quote:
|
Quote:
Szerencsére a Big Gun nem engedi el étlen-szomjan ifjú kalandorait, hanem egy tarisznya elitet és egy falat támadót is ad mellé. Így baj esetén a készpénzből íjászokat lehet venni, a maradék helyre a saját elitjeinket, és a készpénzhiány pótolva be lehet venni a támadókat és lefokozva eladni katonaként. A katonák eladásából befolyó pénzből pedig az elitek egy részét le lehet cserélni lovasra, hogy be is üssünk. Az egységtranzakciókról tudunk számlát is mutatni, ha szükséges. |
Quote:
Le van mentve a piac képernyőfotóval aki szeretné látni, szívesen átküldöm nekik, hogyan lehet "becsületesen" harcolni, mert ugye ehhez kétség sem fér. 1,5 milla elit és 1,1 milla támadó fogyás hirtelen a piacon elég szokatlan kereslet de hát az égiek mindig is a felső vezetéshez vannak közelebb ;) Örülök neki, hogy megtanítottatok egy magamfajta régivágású srácot a modern becsületes harc rejtelmeire. A gratulációm őszinte! De az egész műsor a Reaktorral folytatott tegnapi telefonbeszélgetésünk ellenőrzése végett történt. Nekem nem voltak kétségeim affelől, hogy valószínűleg mit fogok tapasztalni ezért felkészültem és szépen lefotóztam a képernyőt a piacokról kb 2 órán keresztül, hogy ne lehessen egy-egy "nemigazzal" cáfolni. Aki akar az hisz neked akit érdekel a valóság az pedig elkérheti tőlem a "bizonylatokat" és eldönti mi történt. A lényeg, hogy ugyanaz a játék folyik nálatok ami ellen mereven tiltakoztok és fel vagytok háborodva. Az egyedüli különbség 2006 és 2010 között a résztvevők személye. Ha már így csináljuk jó (mindig is így ment mióta 10 éve játszom) de a "becsület bajnokai" PR egy kicsit erős Uraim és Hölgyeim. |
Quote:
Megvettük a sajátunkat. Ebben mi a szabálytalan? |
All times are GMT +1. The time now is 03:40. |