Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

RRRrrr 08-05-2010 16:13

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 259617)
Bocs, innen elarultad hogy fingod sincs hozza. :D Ha mas erdemi hozzafuznivalod nincs, abba is hagyhatnad a baromkodast. :) Nyitogass inkabb ertelmes topicokat a vilagmegvalto otleteiddel. :)

(Csak hogy ne vitazz, rakerestem a kedvedert)

http://www.onlinepokerhu.com/poker/forum-4151

308-as beiras. :)

10éve pókerezek kicsi, és 5éve élek meg belőle. Szóval ne okoskodj már mindig.

Dragi 08-05-2010 16:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 259606)

Totya: talan nem arulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy az a "szembemenetel" az alapvedelmet sem utotte volna at, ergo ha csutkaures a klan, akkor is pattant volna. :)

Nem az átütés csak a megzavarás volt a cél :)

Remedy 08-05-2010 16:16

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 259620)

Ez nem jelenti azt, hogy ertesz is hozza. (Mint ahogy a mellekelt abra is mutatja) (Igen nagy lamak tudnak megelni olyan dolgokbol, amihez nem ertenek) :)

Ebbol a temabol szamomra is eleg, ha Neked ennyi jott le az egesz beirasbol ebben a topicban, az igen szomoru. :)

Ja, es a baratnod tessek becezgetni, ne engem. :)

sutike31005 08-05-2010 16:17

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 259620)

én 10 éve hodozok.. és nem élek meg belőle.. de küldöm a VIPeket háth Atinak sikerül majd ami Nekem nem.. :o

viszont van ismerösöm aki pokerezik es jol megel belőle több tízmillióval cash gamezik nap, mint nap..de szerintem nem vagja a szabalyokat ilyen szinten..

Ati 08-05-2010 16:19

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 259623)
viszont van ismerösöm aki pokerezik es jol megel belőle több tízmillióval cash gamezik nap, mint nap..de szerintem nem vagja a szabalyokat ilyen szinten..

Szerintem meg a póker nem magyar játék, úgyhogy ki így, ki úgy fordítja a helyzeteket, és ez örök világmegváltó nyelvi viták alapja lesz mindig is... :) Tessék angolul játszani, akkor nincs félreértés. :D

Dragi 08-05-2010 16:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 259624)
Szerintem meg a póker nem magyar játék, úgyhogy ki így, ki úgy fordítja a helyzeteket, és ez örök világmegváltó nyelvi viták alapja lesz mindig is... :) Tessék angolul játszani, akkor nincs félreértés. :D

Tessék inkább zsírozni :D

RRRrrr 08-05-2010 16:25

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 259623)
én 10 éve hodozok.. és nem élek meg belőle.. de küldöm a VIPeket háth Atinak sikerül majd ami Nekem nem.. :o

Hidd el, tudja:)
És nem azért, mert olvasta valahol, hogy létezik ilyen kifejezés mint : OUT és megpróbálja valahol használni, ha már hallott róla:D (hátha ezáltal még okosabbnak tűnik)

Remedy 08-05-2010 16:27

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 259627)
Hidd el, tudja:)
És nem azért, mert olvasta valahol, hogy létezik ilyen kifejezés mint : OUT és megpróbálja valahol használni, ha már hallott róla:D (hátha ezáltal még okosabbnak tűnik)

Oke, nem tudom mi az out, azt sem, mi az a backdoor flush, sem azt mi az a rainbow flop, azt sem mi az a check-raise, sot a semi-bluff is mind ismeretlenek szamomra. Ezeket mind kigoogleztam, es csak azert irom be, hogy okosnak tunjek, rendben? (Ati kedveert meg angolul) :D

Terjunk vissza az 1/A-s esemenyekhez, mielott szetoffolod az egeszet. Asszem van talan pokeres topic is. :)

Remedy 08-05-2010 16:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 259621)
Nem az átütés csak a megzavarás volt a cél :)

Ez mindjart kiderult. :)

Dragi 08-05-2010 16:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 259629)
Ez mindjart kiderult. :)

Nem mindenki számára

All times are GMT +1. The time now is 12:36.