![]() |
Quote:
Az anyagi helyzeteteket pedig nem ismerem, nem tudtam, hogy nem éri meg 3k épületet lebontani pár ezer plusz hektárért. |
Quote:
Quote:
Jó kis éjszaka volt! |
Quote:
Előfordul olyan, hogy a közös ütésnél az alulról ütés többlete elvész. A nagyobb területből foglalt kevesebb és az első ütés következtében javuló orinagyság arányok miatt. Ezt tapasztaltuk már 2006-ban erre gondoltam csak rosszul kommentáltam. Olyan mintha mindkét klán alulról ütött volna. |
Quote:
Szóval volt már olyan harcos aki eredményesen küzdött a barakkupacok ellen, ha tükörbe nézel, Te is láthatsz ilyen embert Xeper szavaival élve a megoldás: "Ne hagyjuk otthon a golyóinkat a fiókban" |
Srácok, nagy élmény olvasni, hogy ki milyen gondolatok mentén cselekedett, hogyan érezte a helyzetet.
Nekem tetszett mind a támadás, mind a reakció. Mindenképpen elismerésre méltó, hogy odaálltak a csatatérre, és Ők voltak az első klán aki sereget indított a Minigun ellen! Már ezért jár egy nagy Gratuláció. A PÉNZRŐL. Fontosnak tartom ezt a kérdést. Szerintem minden klánnak van alsó hangon legalább annyiszor 15 milliárd vagyona, ahány millió ponton van. Ha nem így van akkor valamit szarul csinál a gazdaságban, de nagyon. Ha nem üresek az országok akkor ez azért elég széles lehetőségeket nyújt. "Kiképzőtisztünk, és Rabszolgahajcsárunk" véleménye az volt, hogy a védelem alatt álló országot 0-ra bontja az Olümposziak akarata, és egy Derékhadat küldenek szembe. Ha nem a Világ végén vagy mobillal a kezedben még ez is megtörténhetett volna.... |
Quote:
Ezért az ütésért ? ( kb a fél klán szabin volt ) akit támadtak .... Hát nem is tudom persze minden klánütés szép ami tiszta. Hiénás ütésben viszont szép volt mert megkeresték a leggyengébb célpotott :D Viszont kicsit olyan amikor a nagytőke a szegényembert sanyargatja , szerintem aki kicsit képben van az mindenki érti mire gondolok :D egyébként amióta ez történt 2010-08-01 06:01:20 Pannonfölde (#2157) támadást indított In memoriam Pééékek! (#3130) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 16831 hektár földet. Nekem úgy tünik mitha menekülnének felfelé de ez csak a személyes véleményem :D Grat annak a klánnak aki bátran és okosan szembe ment velük előtte :D Megnevezve őket Olümposz (#3735) Totya :D |
Quote:
Megjegyezném, hogy amelyik klántól a miniék ütni tudnak, abban van akkora ország, hogy már nem nevezném kicsinek. Ha se védeni, se keresztbe támadni nem tud egy ilyen klán, ott valami nincs rendjén. Quote:
Grat. mindenkinek aki ütött! :) |
Quote:
Nagyon nem vagy képben az látszik ebből a beírásból, de hogy még primitív, és bunkó is vagy az már biztos. Hol volt itt hiénás ütés? Milyen menekülésről beszélsz? Fejtsd ki mire gondolsz, vagy maradj csöndben. |
Quote:
A pekek ugyanezt tettek, csak raallaskor. Szerinted van ertelme tobb10ezer epuletet atepiteni, eplistazgatni, szamolgatni, tervezgetni, kirugni a fel klant, nagy kockazatot felvallalni, amikor a celpont klannak 99%ban az a reakcioja, hogy nevetve kidobalja a tagokat? Szep volt, amit a Pannon csinalt, de bevallom, kb 5% eselyuk volt, hogy ussenek is vmit a Pekeken. (lasd, szilveszter ejfelkor is kiszurtak a klansereget). Bejott, makjuk volt, kb. 2 outjuk volt a riveren. :) 2. Akkor ne gratulalj, senki nem kenyszerit ra. Amugy valoban, en a helyedben a vedelem alatt levo orszagot bontottam volna 0-ra (ugyse tudjak beverni amig vedelem alatt van) egyeniben, es szepen alulrol betoltam volna a kisklant, leven nektek rengeteg bontasi tartalekotok van. Innentol kezdve ne mondd, hogy nem volt taktikai lehetosegetek, mert rengeteg volt. (Persze az nem biztos, hogy ez igy zajlott volna le, de lehetosegnek lehetoseg, raadasul folddel kecsegteto lehetoseg, nem csak "talan vedjuk" lehetoseg) Az mar a ti bajotok, hogy nincs penz bontani, senkinek nem tiltott pl. nyers felhalmozasa. Nagy titkot viszont nem arulok el, hogy a kisklan nem vitt ki runat, igy nincs semmi utalasi lehetoseg runaban, mint ahogy eles szemuen eszrevetted. (Bar ezekszerint leginkabb rosszmajuan, nem elesszemuen) :) Totya: talan nem arulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy az a "szembemenetel" az alapvedelmet sem utotte volna at, ergo ha csutkaures a klan, akkor is pattant volna. :) Penz ide, egyseg oda, en orulok, hogy az ifju nemzedek ilyen sikeresen harcol. Ti bajotok, ha irigykedtek. :) |
Quote:
Ez egy kicsit értelmetlen:) |
All times are GMT +1. The time now is 14:43. |