![]() |
ne terelj :)
buter landrol van szo es a mostani hetvegerol :) en szemelyesen ismerem Ildit, o kepes fent lenni annyit :D |
Quote:
menj a supporthoz vagy ahova akarsz engem hagyjál ezzel:) Nem is hv-ztam már mióta és elkezdtek így is isteníteni:D |
mit csinaltal fent szombat hajnali 4-6-8 orakor? :)
meselj errol :) |
Quote:
Ja meg lopnak szarráfelé a Q-ba és néztem kitámad-e a szövim mert ha nem én támadtam volna:) de mondom menj ahova akrsz:) de már lassan megtiltják,hogy megnézzem az orim:) ja és nálam nincs olyan nap,hogy 6kor nem vagyok fent nem tudom mit kell itt ezt beszélni:) ja és gondolj csak még vissza itt a forumon reggel 5kor akartam,hogy kezdödjön a párbaj:) |
06-12-09, 02:58
06-12-09, 05:29 06-12-09, 07:12 ilyen surun felkeltél? :) |
Quote:
lehet nem tudott aludni és kiment wc-re:D :D vagy inkább átkisérte a mamáját a zebrán:D :D :D :D |
Quote:
2kor meg anyámék miatt felkelltem és ránéztem az orira:) DE menjél reklamálj máshol :) |
minek reklamaljak? :)
csupan csak Te magyarazod meg a dolgokat :D :D |
Quote:
neked elegendő 2:31 perc alvás ez volt az év vicce:D :D :D |
Quote:
2ora 40ig vagy meddig addig 5óra:) utána aludtam és felkelltem:D vagy érdekel a hétvégi programsoroztatom?:D 7ora alvás nem elég????? |
Quote:
De én elöre megmondom mi lesz belöle:csak duma és kiderül ismét mit álmodtatok vasárnap éjjel:D |
Quote:
ugy hogy elötte olvasd el amiket elötted irtam:) |
Quote:
tegnap azt álmodtam, hogy elvesztettél megint egy párbajt, és Drag nyerte meg elötted, de ugyanannyi volt az értéketek és utána itt fórumon írtad őszintén, hogy gratulálsz és elismered, hogy jobb volt nálad *huh ez sose fog bekövetkezni:D * |
Én is hv-zok és igen van olyan, hogy direkt úgy állítom be az orát, hogy ne maradjon ki képzés, tehát 1 körül lefelszem, utánna 3.30 perc múlva 1 képzés, utánna megint alvás és utánna már 7 óra alvás és minden jó aznap. Egyébként a szavazáshoz, adok egy új választási lehetőséget:
Játszat-e harcosok helyetted:confused: :rolleyes: :eek: :D ;) A címet pedig Atiii és Harcosokra változtatom:rolleyes: Boldog szülinapot Atiii!!!!!! |
Quote:
Drag most nem kötekedni akarok de másolj már be pls 5párbajt ahol top1 lettél:) De felölem kezdhetjük 1-el is:D |
Harcosok, azt csinalok amit akarok es Te is :)
így hát... :) magyarázz meg mindent! :) |
Quote:
|
Quote:
Amúgy egyszer első lettem ált. iskola 5-es koromban az 1500m-es síkfutásban :D Csak hogy tudjátok, hogy én is vagyok/voltam valahol első :) |
Quote:
|
Quote:
Hányszor is hagyott le engem Szecsa az 500. Párbajtól?:) És én hányszor őt?:) Harcosok lehagyta:514, 531, 543, 545, 558,665,672 Szecsa hagyta le : 534*,669* *= adóztatós párbaj 500.párbajtól nézve:) (az előtt még igaz nem voltam nagy ász) Lehet valami kimaradt mert nem simertem azt az orid akkor bocsi:) És mondd mit kell magyaráznom?:) |
és mondja valaki hogy nem szánalmas hogy még mindig villog :)
|
Én fedettpályás kinézmagas versenyen lettem harmadik, és véralá futottam, ahol országos bajnok voltam:D :D :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Egyébként nincs baj Harcosokkal;)
Mi veled vagyunk::cool: |
Quote:
|
De ugyérzem már nincs is szükségem az uj taktikai rendszert behozni:)Így is bárkivel ha kiszámolom ezt,hogy 500.párbajtól mizus stb (99%-ban tuti én jövök ki jól)persze nem olyanokkal akivel össz 1-et mentem:)hanem 4-et 5-öt min:)
|
De még bejöhetne egy olyan is a szavazásba:
-Néha irigy vaok Harcosokra:) |
Quote:
|
Harcosok, Te kellesz nekem:) mindig jokedvre deritesz :)
|
Quote:
De akkor is motmár megtanítom a jónéppel ki si a király:) Csak most épp eszembejutottál gondoltam végignézem,hogy volt mint volt... És erre mit látok?Adoztatos párbajba ha már jobb lennék ember meg nem állítana:D Mivel ugy hallom utánam téged beszélnek legjobbnak:D(téged probálnak isteníteni) |
Quote:
De már megint én vagyok a hülye mert ovis szintedet veszem át :p inkább megyek is |
Quote:
ott biztos vannak jobbak és nem csak azért mert jobb orit építenek fel hanem azért is mert sokkal de sokkal többet ülnek itt:) Meg mondom szecsa se tud per pill normálba menni én sem:( De magyarázd el,hogy jött ide a normál csopi?:Dmert naon nem vágom:D én irom,hogy király vaok párbajba erre jön az elver normálba:D(ami ismét csak feltételezés) |
normalba siman vannak jobbak, jaja :) vegtelensegig tudnam sorolni en is a nevuket....
parbajjal ne keverjuk a rendes jatekot sztem :) |
Quote:
|
Quote:
De most lesz egy kérdésem: Honnan tudjátok milyen vaok normálba????:DMost komolyan :D Drag csak ne szoljon meg mert a végén nem én maradtam lent:) |
Harcosok neked van amúgy haverod?Ha van az is hasonlóan nagyképű?
Csak kiváncsiságból..:D |
Quote:
|
Quote:
|
Ha majd egyszer normálba lesztek írjátok ki a fórumra, hogy Titeket most hadjanak, mert egymással vagytok elfoglalva:rolleyes:
Vagy kell egy új nornál csopi: a HarCsa:D :D :D :D :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:09. |