Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

NATO 04-28-2010 07:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 249791)
2. Natohoz szólok mer ha jól értem ő az aki Benikét porolja mint jó asszony a szőnyeget :) na szóval a lényeg a lényeg hogy én ismerem már elég régóta meg ismerem Annyira Redet hogy tudjam hogy ő nem az a fajta beszólogatos meg fellengzős típusú játékos illetve ember akin ekkora megtorlást kéne végezni:) De ez szerény véleményem :)

Ma volt néhány levélváltás közöttünk.
Úgy vélem sikerült szóban is értésére adni nem tetszésemet bizonyos dolgai iránt, így mostantól tőlem nyugta lehet.

Andrew 04-28-2010 09:09

Megjegyzem tekiírót ütni a hülyeség netovábbja, mert érdemi kárt nem tud neki okozni az ember, legfeljebb egy kis bosszúságot. Meg saját kicsinyességéről tesz csak tanúbizonyságot :)
De hajrá :D:D:D

NATO 04-28-2010 12:06

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 249800)
Megjegyzem tekiírót ütni a hülyeség netovábbja, mert érdemi kárt nem tud neki okozni az ember, legfeljebb egy kis bosszúságot. Meg saját kicsinyességéről tesz csak tanúbizonyságot :)
De hajrá :D:D:D

Ez így van.
De csak ő nevezi magát tekiírónak.
Egy tekiíró mindent meg tesz, hogy ne hívja fel magára a figyelmet.
Ezzel ellentétben ő folyamatosan lopkodott, szinte folyamatosan nyitva volt valamelyikünkre TK-ja.
Míg meg nem elégeltük.
Nem hiszem, hogy céltalan lett volna a leckéztetés, hisz most már nem tud lopni. (és valószínűleg később sem fog)

Nem érzem kicsinyességnek, hogy leállítunk egy ilyen játékost.
És nem hinném, hogy képtelenek lettünk volna érdemi kárt okozni.
Vagy ha mégis, akkor miért írt ide, miért állítja be magát szegény, szerencsétlen, elesett áldozatnak? (akkor inkább ez a kicsinyesség)

Redback 04-28-2010 12:13

Nato, loptalak igen. Ezt megértem. Következményét is megértem, hogy jösztök sereggel meg varikkal meg stb. De nem hiszem, hogy a 20. mészár/puszti után nem lett volna elég. Elmentem szabira, mert már a kulcsot nem tudtam felrakni. Eddig teljesen megértettem. Visszajöttem, 5 sereg + 36 kör szárazviharral indítottatok. Ez azért már nem esett annyira "jól".

Ahhoz fűznék hozzá még egy pár szót, hogy érdemi kárt tudtatok volna okozni szerintetek. Az orimban (valószínűleg mindenki tudja) van jópár tekercs. Jópár sereg+ártó kellene ahhoz, hogy annak a 1%-át is arra kellen költenem, hogy rendbehozzam az orimat. Tekit úgysem tudtatok volna lopni, mert ha a kulcsot nem tudom felrakni, ott van a szabi gomb. Azt nem mondtam, hogy nem tudtatok volna egész nap non-stop mészizni meg pusztítani, de hogy érdemi kárt okozni nem tudtatok volna, az biztos.

NATO 04-28-2010 12:25

Értem.
Nem tudtunk neked kárt okozni.
Azért írtál ide.

Arról meg, hogy a "szabigombot" úgy emlegeted, mint valami hatalmas stratégiát ...
Nos. No comment.

Visszajöttél szabiról és mi üdvözöltünk.
Szerintem ez normális.
Mivel normális üzenetet ma reggelig nem írtál, miből kellett volna tudnom, hogy megértetted a leckét?

Redback 04-28-2010 12:32

Quote:

Originally Posted by NATO (Post 249834)
Értem.
Nem tudtunk neked kárt okozni.
Azért írtál ide.

Arról meg, hogy a "szabigombot" úgy emlegeted, mint valami hatalmas stratégiát ...
Nos. No comment.

Visszajöttél szabiról és mi üdvözöltünk.
Szerintem ez normális.
Mivel normális üzenetet ma reggelig nem írtál, miből kellett volna tudnom, hogy megértetted a leckét?

Nem az anyagi kár miatt írtam ide, hanem a játékstílusotok miatt.

Egy tekiíróval mit kéne kezdeni, egy szövi ellen? talán szembeszállni? Te is tudod, hogy nem sok értelme lenne/lett volna.

Igen, ma reggelig nem írtam üzit. Ebben talán igazad van. Bár első két sor sereg után vettem a lapot.

Remedy 04-28-2010 12:37

Eh, minek ez a szajkarate. Tekiirobol tessek kibontani a fele konyvtarat aztan jojjenek utanad, ha akarnak... :)

NATO 04-28-2010 12:41

A lényeg, hogy ma reggel írtál.
Ezzel le is van zárva az ügy.
De javaslom, hogy erről a szövidet is értesítsd, mert ha ők tapogatóznak, azt úgy veszem mintha te lettél volna.

Remedy 04-29-2010 16:30

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 249943)
Köszönöm az értékes hozzászólást, a jövőben figyelni fogok rá, hogy ne használjam egy adott közösség helyi szlengjét...

Akkor az az adott kozosseg eleg hulye, mar ne is haragudj.

Foleg a "reportoltam" volt az, ami nagyon nem tetszett. Ott van ra tokeletes magyar szo, jelentettem pl.

Azt is utalom, amikor narancsle helyett azt mondjak hogy juice. :)

Meg az osszes idegen szot feleslegesen hasznalokat is utalom, ha van ra tokeletes magyar megfelelo. :)

Andrew 04-29-2010 16:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 249944)

Foleg a "reportoltam" volt az, ami nagyon nem tetszett. Ott van ra tokeletes magyar szo, jelentettem pl.

Meg az osszes idegen szot feleslegesen hasznalokat is utalom, ha van ra tokeletes magyar megfelelo. :)

Csak az ékezetekkel állsz hadilábon :D:D:D

szamóka 04-29-2010 16:42

Quote:

Ezek szerint a komplett hódítós közösség is hülye, hiszen pl. a "lakiteki" helyett senki sem használja a "lakáshelyzeti tudománytekercs" kifejezést. Ha az erepes (az erepublik nevű internetes játék felhasználói...) közösség ennyire zavar, tiltsd le a témát.

Remedy 04-29-2010 16:54

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 249945)
Csak az ékezetekkel állsz hadilábon :D:D:D

Andrew: ez nem erv, es meg csak nem is vicces, plane hogy kb 200-adjara hallom, de nem fogom 200-adjara elmagyarazni, hogy miert nem hasznalom oket. :)
Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 249946)
Ezek szerint a komplett hódítós közösség is hülye, hiszen pl. a "lakiteki" helyett senki sem használja a "lakáshelyzeti tudománytekercs" kifejezést. Ha az erepes (az erepublik nevű internetes játék felhasználói...) közösség ennyire zavar, tiltsd le a témát.

Gondolom, erzed (bar ebbol az irasodbol ez nem derul ki, csak az arrogancia), hogy nem roviditesekrol van szo, hanem a felesleges idegen szavak felesleges hasznalatarol. Ha minden magyar azt mondja az erepen, hogy reportoltam, a jelentettem helyett, az igen sajnalatos. :)

szamóka 04-29-2010 17:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 249947)
Gondolom, erzed (bar ebbol az irasodbol ez nem derul ki, csak az arrogancia), hogy nem roviditesekrol van szo, hanem a felesleges idegen szavak felesleges hasznalatarol.

Mint azt korábban már említettem, a legtöbb netes közösség használ valamilyen szlenget. Még akkor is, ha az anyanyelv legszívesebben feltűrné az inge ujját és a tenyerébe köpne. Itt egy szép példa:

http://i39.tinypic.com/257lkas.jpg

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 249947)
Ha minden magyar azt mondja az erepen, hogy reportoltam, a jelentettem helyett, az igen sajnalatos. :)

A Hódítóval ellentétben az erepen a magyar játékosok aránya 100% helyett 7-8% felé közelít. A játék erősen nemzetközi jellege miatt kialakult egy furcsa, kettős belső "nyelv" (talán a néhány tucat szó jobban illik rá...), amely az angolon alapul, de mégis a legtöbb nemzet fiai a sajátjukra formálták. Ennek köszönhető, hogy szükség esetén akkor is megérti egymást két játékos, ha a valóságban nem beszélnek közös nyelvet.
(S ha már az arroganciámra utaltál, nem a fentiek a sajnálatosak, hanem az, hogy nem először akarsz beleszólni olyan dologba, amihez lövésed sincs...;))

Remedy 04-29-2010 17:50

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 249948)
(S ha már az arroganciámra utaltál, nem a fentiek a sajnálatosak, hanem az, hogy nem először akarsz beleszólni olyan dologba, amihez lövésed sincs...;))

Nem akarok en semmibe beleszolni, ellenben a magyar nyelvhez meg igenis van lovesem.

Ennyi. Akarmit is mondasz, akarhogy is nagykepuskodsz, es akarhogy is nyomkodod a lefele nyilakat, akkor sem fog tetszeni az idegen szavak indokolatlan hasznalata, _barhol_ is olvasom, vagy hallom.

(Sajnos a tanyafree nem jo ellenpelda, ez egy csinalt szo, a magyar (anya)nyelvben nincs ennek megfelelo)

Ellenben a "reportoltam"-nak van.

Reszemrol errol ennyit. :)

Dragi 04-29-2010 18:22

Quote:

azért a narancs juice és a narancslé között van különbség a narancs juice az az amikor géppel facsarják ki a friss narancsot na az narancs juice a narancslé az meg a tesco gazdaságos narancsot nem látott lónyál :D

szamóka 04-29-2010 18:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 249949)
Reszemrol errol ennyit. :)

Részemről is, végre egyetértünk ;)

Tsobi 05-03-2010 17:30

Ritka nagy baromfi vagyok :mad:

Ati 05-03-2010 17:35

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 250420)
Ritka nagy baromfi vagyok :mad:

Én meg már megint tök rendes vagyok. :D

Tsobi 05-03-2010 17:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 250421)
Én meg már megint tök rendes vagyok. :D

Kár, hogy nem iszol sört :)

Ati 05-03-2010 18:01

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 250424)

Miért, részegen szerinted mit csinálnék? :D

Hex 05-03-2010 19:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 250426)
Miért, részegen szerinted mit csinálnék? :D

törölnéd az oridat :D

Goldy 05-03-2010 20:45

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 250424)

De a mazsolás krémtúrót szereti nagyon :) :p:D:rolleyes:

Ati 05-03-2010 20:46

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 250447)
De a mazsolás krémtúrót szereti nagyon :) :p:D:rolleyes:

Goldy meg a rántott hangyát. :p

Goldy 05-03-2010 20:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 250448)
Goldy meg a rántott hangyát. :p

Ha bepanírozod istenbizony megeszem :)

Padlócsempe 05-05-2010 19:05

Fekvenyomó versenyen voltam és egy hajszálon múlott a 2. hely, de ipphogy nem sikerült az utolsó súlyt kinyomni, így pont lecsúsztam a dobogóról :(
Elég mérgesítő :mad:

Redback 05-05-2010 19:14

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 250760)
Fekvenyomó versenyen voltam és egy hajszálon múlott a 2. hely, de ipphogy nem sikerült az utolsó súlyt kinyomni, így pont lecsúsztam a dobogóról :(
Elég mérgesítő :mad:

Menny az az utolsó súly?:eek::eek:

Padlócsempe 05-05-2010 19:18

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 250761)

Annyi, amennyivel utoljára próbálkoztam. Nekem utolsó.

Tsobi 05-06-2010 00:44

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 250761)

135 kg környéke ha jól sejtem. Szegény még nem tért át a mi súlycsoportunkba..

Redback 05-06-2010 06:50

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 250813)
135 kg környéke ha jól sejtem. Szegény még nem tért át a mi súlycsoportunkba..

az azért már elég szép súly szerintem :)

vityu 05-07-2010 14:11

Üdvözlünk, vityu.
517 olvasatlan üzenet:mad:

Tsobi 05-07-2010 16:02

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 251079)
Üdvözlünk, vityu.

Te is bannolva voltál? :D

vityu 05-07-2010 16:38

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 251086)
Te is bannolva voltál? :D

Nem, terepgyakon :)

[HTPA]GeeForce 05-07-2010 21:51

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 250451)
Ha bepanírozod istenbizony megeszem :)

Ezt ki lehet próbálni? :D
Istenbizony panírozok neked hangyát, ha megeszed. :D

J.Ati 05-07-2010 23:47

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 251105)
Ezt ki lehet próbálni? :D
Istenbizony panírozok neked hangyát, ha megeszed. :D

Videofelvétel legyen a panírozásról, aztán az evésről is :D :)

Redback 05-08-2010 13:55

Utálom, mikor nem gondolkozom, csak cselekszem. Utálom!!!!:mad::mad::mad:

Ati 05-08-2010 14:03

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 251137)
Utálom, mikor nem gondolkozom, csak cselekszem. Utálom!!!!:mad::mad::mad:

Az tényleg nem jó dolog.

Redback 05-08-2010 17:10

És azt is utálom, hogy ha csak úgy játszanak velem, nomeg ha a barátaimnak igazuk van :mad::mad::mad:

Tsobi 05-08-2010 17:22

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 251152)
És azt is utálom, hogy ha csak úgy játszanak velem, nomeg ha a barátaimnak igazuk van :mad::mad::mad:

Ejnye, nőstényszagot érzek az ügyben.. :)

vityu 05-08-2010 17:26

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 251154)
Ejnye, nőstényszagot érzek az ügyben.. :)

Ilyenek ezek a fiatalok :)

Padlócsempe 05-08-2010 17:34

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 251079)
Üdvözlünk, vityu.

Üdvözlünk, Padlócsempe.
873 olvasatlan üzenet

Pedig én még csak el sem utaztam :p

All times are GMT +1. The time now is 02:43.