Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Pumi 02-21-2013 09:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 302614)
Számomra ami történt megfelelt. Beszélgettük a klánban már előtte, hogy azért harcolunk, hogy magunknak bizonyítsunk, senki másnak. Amit csináltunk, az fair play volt. A "fikázást" és a "személyeskedést" ne már az "önfényező" topikban... Kértem, ha elolvastad, akkor lehetnél annyira fair, hogy megteszed, amit kértem.

Lehet, hogy kérted, de amíg az a topic is épp olyan mint a többi, addig írhatok is... Nem tettem volna ha azt írod ami volt, de meglehetősen ki van csinosítva. A mérhetetlen nagy bakijaitokról vagy tudatos értelmetlen cselekvéseitekről egy szót sem tettél, így a kívülállók nem fognak tiszta képet kapni semmiről, mivel gondolom nekik írtad amit, mivel mi tudjuk mi, hogyan történt.
Leírtad nagyon szépen, hogy a tiéd lett az eddigi legnagyobb egyéni ütés, de ezért cserébe otthagytad a klántársaid és nem tudtál részt venni a további csatákba, ez nem kicsit önző dolog volt. "ork előre, a törpöket meg hagy üssék" ugye :) Természetes, hogy kilépkedtünk földet leadni, hogy ezt tovább csinálhassuk. Ki az aki nem tenné meg abban a helyzetben!? ÁRnyakat, Zolit, szinte nullára bontottátok, majd rájött, hogy semmi értelme maradni, így lefordult még megtehette. De sorolhatnám még miket hagytál ki ami fontos eseménye volt a harcoknak. Ehelyett te inkább azon lovagolsz mi fair és mi nem, meg ki hova ír, a te írásaid meg sorra fél igazság.

vityu 02-21-2013 11:38

Figyelj, b+. Hogy jössz te ahhoz, hogy hazugnak nevezz? Hogy ahhoz Remy, hogy hazugnak nevezzen. Elmehettek ti fenébe, úgy közösen, ahogy vagytok. Semmi jogotok ehhez, és sajnálom, hogy Ati engedi azt, hogy valakinek állandóan a becsületébe gázoljatok.

Te sem vagy képes felfogni, hogy minden éremnek 2 oldala van, minden igazságnak is. Elmeséljem ezeket?

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 302627)
Leírtad nagyon szépen, hogy a tiéd lett az eddigi legnagyobb egyéni ütés, de ezért cserébe otthagytad a klántársaid és nem tudtál részt venni a további csatákba, ez nem kicsit önző dolog volt. "ork előre, a törpöket meg hagy üssék" ugye :)

Honnan tudod, hogy nem-e az volt az oka, amit valahol zárójelben leírtam, hogy több napig nem tudtam gépközelbe se kerülni? (Nem az volt, de nagyon is jól jött, mert képtelen lettem volna bármire.)
Egyébként sem adtatok más lehetőséget. Csak a törpékre mentetek, őket szedtétek ki, ha szembe ment a törpe elfokoztatok.

Quote:

Természetes, hogy kilépkedtünk földet leadni, hogy ezt tovább csinálhassuk."

Természetes? Utolsó féreg cselekedet a minimum alá verni valakit, és még azután is folytatni földleadásokkal... Csempét 1,28milláról 1,06millára léptettétek... Több, mint 4k hektár... Ez természetes?

Quote:

ÁRnyakat, Zolit, szinte nullára bontottátok, majd rájött, hogy semmi értelme maradni, így lefordult még megtehette."

Erről is csak pampogsz, holott nem tudod az okát. Én tudom. Zolinak a B-ben fordulóközeli országa volt, (pontosabban 1-2 napja volt hátra). A minimumföldjéért küzdött, mert vagy sikerül ezt a kis időt kibírnia, vagy belátható időn belül nem fordul. Ezért bontott ekkorákat, de éppen ezért is vert be téged.

Quote:

De sorolhatnám még miket hagytál ki ami fontos eseménye volt a harcoknak. Ehelyett te inkább azon lovagolsz mi fair és mi nem, meg ki hova ír, a te írásaid meg sorra fél igazság.

Hopszi, remélem nem törtem meg az önhitedet azzal, hogy a te írásod szintén csak fél igazság. Ha mégis, akkor bocsi.

vityu 02-21-2013 11:40

Quote:

Leírtad nagyon szépen, hogy a tiéd lett az eddigi legnagyobb egyéni ütés

Tudod mi az, aminek még örülök? Hogy téged is bevertelek!

vityu 02-21-2013 11:52

Quote:

...a kívülállók nem fognak tiszta képet kapni semmiről...

Hát tőletek sem fognak tiszta képet kapni, azt már látom.

77 elmentett ütésem van, abból 30-hoz írtam oda, hogy a támadás milyen messziről történt. (Amelyik csatánál ott voltam azt is felírtam, ha nem volt fokozás, nem volt szelektív a fokozós támadásokra/elfokozásokra.) Rá és elfokozások, 27 esetben írtam fel fokozást, a legkisebb 26k pontról, a legnagyobb 120k pontról történt támadáskor, Elfokozáskor a legnagyobb 175k körüli volt.
Ez a 30 persze csak kb a 1/3-a a meccseknek, de mint mondtam nem voltam pár napig gép előtt, meg aludtam, vagy azt hittem, hogy majd emlékezni fogok arra, ami történt, közbe meg pikk-pakk elfelejtettem.

Ebben a 30 eseményben össze van nekem írva kb 12 millió egység elfokozása a részetekről. Ráfokozások és elfokozások.
Eseményenkénti átlag erre a 30 csatára 400.000 egység/csata.

Tsobi 02-21-2013 11:56

Quote:

Természetes, hogy kilépkedtünk földet leadni, hogy ezt tovább csinálhassuk. Ki az aki nem tenné meg abban a helyzetben!?

Az "ebben a helyzetben" mit takar? Hogy harc van? Vagy vendetta? Esetleg más játékának tudatos tönkretétele?

Nem vagyok érintett, szerencsére, de el kell mondanom: nem csak morálisan, de a játékmenet szempontjából is elítélendő ez a fajta módszer.

Az használja ezt, aki az orija csoportbeli sorsát a küldetés oltárán szeretné feláldozni, nem a játékélményért van ott, ahol. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy a harcok végeztével többen is lefordultak, hogy visszahozzák az eredeti orijukat, amelyiket A-ban szeretnék tudni (kivéve Csempe, akinek még a felmenetel alatt nem jött össze a kisklánozás maradéktalanul, így inkább lefordult előbb és visszahozta a régit).
Kérdem én (nem Tőled, Pumi, mert Te Gunközelben sem voltál), miért nem az eredeti orikkal lépegettek ki annak idején, hogy Vityuék alá kerüljenek és jól szétpaszírozzák őket?

Remedy 02-21-2013 12:17

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 302635)
Kérdem én (nem Tőled, Pumi, mert Te Gunközelben sem voltál), miért nem az eredeti orikkal lépegettek ki annak idején, hogy Vityuék alá kerüljenek és jól szétpaszírozzák őket?

Igen egyszeru: mert a 40 millio topkor miatti 1%-okkal fel ev alatt sem erunk le alajuk.

Hex 02-21-2013 12:21

Quote:

érdem én (nem Tőled, Pumi, mert Te Gunközelben sem voltál), miért nem az eredeti orikkal lépegettek ki annak idején, hogy Vityuék alá kerüljenek és jól szétpaszírozzák őket?

mert kényelmesebb minden zavaró tényező nélkül játszani, könnyű úgy játszani, hogy nem állandó országként van fenn. Ez a két tény már önmagában megadja az egész "harcra" a választ.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 302636)
Igen egyszeru: mert a 40 millio topkor miatti 1%-okkal fel ev alatt sem erunk le alajuk.

ezt még te sem hiszed el :D

Remedy 02-21-2013 12:25

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 302637)
ezt még te sem hiszed el :D

En mar csak ilyen vagyok, hogy hiszek abban, amit irok. A fel ev nyilvan koltoi tulzas volt, de ugy gondoltam, a lenyeget kepes megerteni az emberek nagy resze, te ezekszerint nem, mostanaban eleg fura beirasok szuletnek toled sajnos, nem tudom, mi tortent veled, mintha elvesztetted volna a logikus gondolkodas kepesseget.

A masik indok pedig e mellett a kedvezmenyes fedezes igen nagy rugalmassaga volt, ami a fenti orszagokban mar nincs meg. De nyilvan ezt sem hiszem el, ugye...

szamóka 02-21-2013 13:13

http://www.mysmilie.de/smilies/nahrung/3/8.gif

vityu 02-21-2013 13:50

Úgy látom, hogy teljesen belenyugodott az eseményenkénti 400k egység átlagba a Tisztítótűz. :)

vityu 02-21-2013 13:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 302636)

Csempénél azért végül csak sikerült. :p

Remedy 02-21-2013 14:17

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 302643)
Csempénél azért végül csak sikerült. :p

Csempenek feleannyi topkore sem volt, mint nekem, leven sokkal kevesebb idot toltott fenn, mint en, es eleve kisebb hektaron is volt. A Dragonban mindenki elfelejtett gondolkodni?

A masik hazugsagod meg valaszra sem melto, hiaba akarsz barmit kiprovokalni, mint lejjebb irtam, nem fog menni...

Azt is vedd eszre, hogy ha en nem valaszolok valamire, senki nem fog a klanbol, leven a tobbiek meg csak nem is nagyon olvassak, mit irogatsz, szoval felesleges a klant megszolitanod...

Ha pedig ennyi energiat fektetnel a jatekba is, mint a felesleges statisztikak gyartasaba, esemenyek kiszinezesebe, es a trash-talkba, sokkal sikeresebbek lennetek/lettetek volna...

vityu 02-21-2013 14:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 302645)
A masik hazugsagod meg valaszra sem melto, hiaba akarsz barmit kiprovokalni, mint lejjebb irtam, nem fog menni...

Látom ugyanolyan seggfej maradtál mint eddig. Én meg fogom ezért kapni a tiltásomat, te meg a folyamatos rágalmazásaidért nem. Hihetetlen, hogy mekkora istennek hiszed magad. Menj a klánfórumotokra, és ott nevezd hazugnak az embereket, ők talán röhögni fognak rajta, hogy mekkora kretén vagy.

Remedy 02-21-2013 14:33

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 302646)
Látom ugyanolyan seggfej maradtál mint eddig. én meg fogom ezért kapni a tiltásomat, de meg a folyamatos rágalmazásaidért nem. Hihetetlen, hogy mekkora istennek hiszed magad. Menj a klánfórumotokra, és ott nevezd hazugnak az embereket, ők talán röhögni fognak rajta, hogy mekkora kretén vagy.

Sajnalom, hogy ez igy sziven utott, de ezek a tenyek. Esemenyenkent 400k egyseg = nem igaz = hazugsag. (A klanforumunkon nem szoktak hazudni, ellentetben veled)

Ha emiatt valaki isten, az eleg gaz egy kenyszerkepzet toled... :P

Gondolj csak bele, amikor Arpi utogette Hexet, azok kb mint 0s fokozasok voltak szinte.

Szoval ami egesz egyszeruen nem igaz, nem tudom masnak hivni, mint hazugsag, emiatt kar kretenezni a masikat.

Elhiszem, ha faj az igazsag, de ennyire..
Noj fel.

Amig ezt a stilust nyomod, felesleges ertelmes embernek veled beszelgetnie, ugyhogy be is fejezem...

De ha rolunk olyat irsz, ami nem igaz, valoszinu mindig ki fogom javitani.

Hex 02-21-2013 14:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 302647)
Sajnalom, hogy ez igy sziven utott, de ezek a tenyek. Esemenyenkent 400k egyseg = nem igaz = hazugsag.

Gondolj csak bele, amikor Arpi utogette Hexet, azok kb mint 0s fokozasok voltak szinte.

Szoval ami egesz egyszeruen nem igaz, nem tudom masnak hivni, mint hazugsag, emiatt kar kretenezni a masikat.

Noj fel.

Hazugság mi?

0-ás fokozások? ne röhögtess már, most is csak kb. 10k ponttal van alattam, az sem 0 fokozás. plusz folyamatosan 90k pontokat fokoztatok át, plusz előlem egy csomószor elfokoztatok. Szóval az ütésenkénti 400k még részetekre hajló is volt.

legalább magadat ne csapd be. Jocó ellen volt hogy 600k pontot is elfokoztatok. Szóval nem hiszem, hogy a Dragon lenne a hazug ebben az esetben sem.

vityu 02-21-2013 14:36

Quote:

Sajnalom, hogy ez igy sziven utott, de ezek a tenyek. Esemenyenkent 400k egyseg = nem igaz = hazugsag.

Noj fel.

Remy, legalább eszed lenne annyi, amennyit hiszel. Leírtam, hogy ez 30 esemény eredménye, és valahol azt is leírtam, hogy nem mentettem már dec 20-a után... Ha 100 eseményre számoljuk a 12millát, akkor eseményenként 120k. 100 eseménynél több meg nem lehetett sokkal több.

Quote:

emiatt kar kretenezni a masikat.

Amiatt meg kár hazugozni a másikat, hogy nem érted azt, ami le van írva.

Remedy 02-21-2013 14:46

:D

Nem tudtok megserteni, meg egyesult erovel sem. Kar probalkozni.

vityu 02-21-2013 14:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 302652)
:D

Nem tudtok megserteni, meg egyesult erovel sem. Kar probalkozni.

A fő probléma az az, hogy olyan intelligensnek hiszed magad, hogy képtelen vagy a tiédtől eltérő gondolatot megérteni. Nem kell elfogadni, én se fogadom el a te hülyeségeidet. írtam, hogy a végét nem mentettem el, és menet közben is hiányoznak adatok, leírtam, hogy 30 van meg a 77-ből. A totál hülye is látja, hogy ez nincs a fele sem, tehát ebből levonni bármilyen következtetést: becslés.

Feltételezem, hogy tudod, hogy mi az a becslés. Ha én azt becsülöm, hogy a szomszéd Teri néni 120 kg, de tévedtem, mert csak 100, mert az otthonka alatt van rajta 3 kötött pulóver, akkor tévedtem, nem hazudtam. Ettől egyszerűbben nem tudom megfogalmazni. Ha még mindig nem érted, akkor sajnálom, nem tudok segíteni.

Remedy 02-21-2013 15:04

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 302653)
Ha még mindig nem érted, akkor sajnálom, nem tudok segíteni.

Inkabb magadon segits azzal, hogy a minosithetetlen hangnemed meghagyod a kocsmaba, ahova valo...

vityu 02-21-2013 15:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 302655)
Inkabb magadon segits azzal, hogy a minosithetetlen hangnemed meghagyod a kocsmaba, ahova valo...

Jajjbocsánat, megbántottalak? Több esetben kértem, hogy normálisan beszéljetek velem. Nem ment, akkor én miért ne beszéljek veled úgy? Nektek szabad engem hazugozni? Neked jogod van ahhoz, hogy felkérj arra, hogy nőjek fel? Honnan kaptad te azt a jogot, hogy lenézően beszélj rólam, hogy lesajnálóan beszélj hozzám?

Olyan vagyok másokkal, amilyenek ők velem. Azt hiszem, nem én kezdtem a minősíthetetlen hangnemet.

Remedy 02-21-2013 15:25

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 302656)
Azt hiszem, nem én kezdtem a minősíthetetlen hangnemet.

Nem jol hiszed.

vityu 02-21-2013 15:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 302657)
Nem jol hiszed.

Igen, ezekről beszéltem az előző pár hozzászólásban.

Pumi 02-21-2013 16:42

Quote:

Az "ebben a helyzetben" mit takar? Hogy harc van? Vagy vendetta? Esetleg más játékának tudatos tönkretétele?

Mondjuk az, hogy felfele rajtuk kívül más ori már nincs, vagy esetleg az, hogy úgy kell leverni valakit, hogy az egy ideig óráig ne tudjon visszatámadni? Nem hiszem, hogy te az az ember lennél akinek ezt ecsetelni kéne.....
Játék tönkretétele, ez valami rossz vicc Tsobi? :D a top 1 klánnal harcoltunk,(akik nem rég még azért rimánkodtak, hogy kint legyen a nevük a legjobb hódosok közt) nem a kezdőkkel...

Von 02-21-2013 17:42

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 302626)

Nos, és ha kéz lett volna?
Amíg a Barca nem veszít BL címet bírói hibák sorozatából addig nem nagyon panaszkodhat.
Piqué keze a Chelsea ellen (hogy csak onnan többet ne is említsek), Motta kiállítása az Inter ellen, Van Persie nevetséges kiállítása az Arsenal ellen, mind csak apró töredéke azoknak az igazságtalan vagy egyenesen téves bírói ítéleteknek, amit a Barca ellenfelei szenvedtek el, és amik nélkül minimum egy BL címmel kevesebbel rendelkeznének.

csabi 02-21-2013 23:00

végre neki kezdhetek:
http://kep.psharing.com/718907.jpg

Bukta 02-22-2013 09:16

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 302626)

Le a kalappal Zapata előtt, ilyen fültövest sok boxoló sem hord ki lábon... :-)))

Merengő 02-23-2013 12:12

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 302659)
Mondjuk az, hogy felfele rajtuk kívül más ori már nincs, vagy esetleg az, hogy úgy kell leverni valakit, hogy az egy ideig óráig ne tudjon visszatámadni? Nem hiszem, hogy te az az ember lennél akinek ezt ecsetelni kéne.....
Játék tönkretétele, ez valami rossz vicc Tsobi? :D a top 1 klánnal harcoltunk,(akik nem rég még azért rimánkodtak, hogy kint legyen a nevük a legjobb hódosok közt) nem a kezdőkkel...

rimánkodni maximum csak te szoktál otthon a szexért.. :)

Pumi 02-23-2013 19:55

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 302704)
rimánkodni maximum csak te szoktál otthon a szexért.. :)

Ne legyél szánalmas is...

Pool 02-24-2013 09:55

Magyar "foci" 2013

Abszurdisztán
Írta: Nano 2013. febr. 23. 23:48

Egy vallomással kell kezdenem. December közepén úgy döntöttem felhagyok a blogolással, mert egyszerűen a tököm tele van az egésszel. Az MLSZ-szel, a klubvezetéssel meg azzal, hogy már saját szurkolótársainkban sem bízhatunk (sokan talán értik, mire gondolok). Ahogy eljött a február, mégis azon kezdtem el agyalni, hogy hogyan jutok majd haza a meccsekre, melyik idegenbeli túra érhető el stb. El is határoztam, kiváltom a bérletem a tavaszi szezonra is. Lelkesen léptem be a Szinvapark kapuján múlt szombaton este 6 után 10 perccel. Az ajándékbolt természetesen zárva volt, rajtuk kívül úgy gondolom minden üzlet nyitva tartott. Sebaj, majd Bimbi megveszi nekem, történt már ettől nagyobb baj is, de azért újra átfutott az agyamon a kérdés: „biztos kell ez nekem?!”.

Persze, hogy kell. Bérlet pipa. Újra vegyük szemügyre a sorsolást. Első meccs, Eger idegenben. Imádnám, ha nem tudnám, hogy a meccs nem Egerben lesz. De akkor hol is? És itt érkeztünk el, ahhoz ponthoz, mikor úgy döntöttem, hogy ezt most akkor is leírom.

Azt kell mondanom: ilyen a román népmesékben sincsen, de még a kirgizben sem, amit itthon labdarúgásnak, NB I-nek vagy MLSZ-nek csúfolnak. Vasárnap reggel úgy ébredhet fel minden szurkoló, hogy továbbra sem lehet tudni, hogy hol fogják megrendezni pénteken este 7-kor az Eger-DVTK első osztályú labdarúgó mérkőzést. Naivan úgy gondoltam, hogy ez egy elég méretes botrány, ám csalódnom kellett. Ezt a tényt úgy, ahogy van, mindenki leszarja. Az MLSZ, az Eger, a DVTK, a Duna TV, az egész sajtó, de még a szurkolók többsége is. Azon a néhány fanatikus idiótán kívül (köztük én is) aki elutazna erre a meccsre, senkit az égvilágon nem érdekel. Egy hírt, egy közleményt, de még dühödt fórumhozzászólásokat sem lehet olvasni. És akkor itt meg is állhatunk.

Az MLSZ kinyilatkoztatta, hogy majd akkor fog a nézőszám növekedni, ha biztonságos és komfortos stadionokban zabálhatják a csipszet az emberek, akkor fog a mi futballunk fejlődni. Úgyhogy gyorsan kitalálták, hogy legyen szurkolói kártya, csilió-millió forintokért 5 méterenként kamera minden stadionba, és de kurva fasza lesz minden. Más probléma nincs is itten! Szerintük. Mert szerintem van:

Addig szép és jó, hogy kijelentik, ők ragaszkodnak a szabályhoz, az előírásoknak megfelelő stadionban kell lejátszani a mérkőzéseket. Tiszta sor. Csak akkor azt miért hagyják, hogy egy olyan csapat elinduljon, amelyiknek nincsen ilyen?! Vagy ha nincs nekik, mutassanak egy bérleti szerződést egész évre és pont. Ha hagyják őket elindulni, akkor ne szórakozzanak már. Egy ilyen idény után, mégis kit fog érdekelni Egerben egyáltalán a futball (már ha lesz még valaha)? Egy vidéki megyeszékely ki is lett húzva a térképről szinte örökre. Sokkal jobbat tettek volna velük, ha nem hagyják őket indulni és maradhatnak az NB II-ben, mert ennek így a világon semmi értelme.

A következő probléma az előzőből fakad. Hiszen - mint tudjuk - az Eger elindult a bajnokságban, hol itt, hol ott játszotta a hazai mérkőzéseit, amelyeket mindenhol rendkívüli érdeklődés övezett (egy megye 1-es csapatnak nagyobb az átlagnézőszáma mint nekik). A probléma ott kezdődik, hogy jelen állás szerint kevesebb, mint egy héttel a bajnokság rajta előtt, fogalmuk sincs, hogy hol játsszák majd le a hazai mérkőzéseiket, főként az ellenünk vívandót. Debrecenből kirakták őket, Nyíregyházára nem akarnak menni, Diósgyőrben nyilván nem lehetne, maradt a Vasas-pálya és a Vác. Itt ismét megállhatunk. Aki kicsit tájékozottabb a magyar foci ügyei kapcsán, az tudja, hogy az Egernek és a Vácnak jelenleg ugyanaz a tulajdonosa, így adná magát a helyzet, hogy Vácon rendezzék meg a mérkőzést. Nade. Szombaton a Vác csapatának hazai pályán kellett volna fogadnia a Videotont kupameccsen, de nem álltak ki, sőt a következőt olvashattuk: „A Dunakanyar-Vác csapatának nem volt érvényes használati engedélye a stadionra, melyben az összecsapást meg kellett volna rendezni, mert azt Pető Tibor alpolgármester csütörtökön visszavonta a klubtól.” Tehát az Eger tulajdonosának másik csapatának, nincs engedélye ahhoz, hogy saját városában játsszon. Gyönyörű, de az MLSZ szerint továbbra is a szurkolók a legnagyobb problémái a magyar labdarúgásnak.

A két klub honlapján semmi nem olvasható arról, hogy hol lesz a mérkőzés. Az Egeréről megtudjuk, hogy milyen jól jártak Rakoviccsal (aha), a miénkről meg azt, hogy a Kocsonyafesztiválon hol lehet DVTK sört inni, de arról, hogy jövő héten, 5 nap múlva, hol lesz meccs, na arról semmi. (Érdekel is valakit?!) Jellemző hozzáállás.

Az utazó szurkolókról meg ne is beszéljünk, hiszen az MLSZ hitvallása szerint olyanok nincsenek is, vagy ha vannak, gyorsan fel kell őket számolni. Minek is azt tudni előre, hogy hol lesz a meccs, amit ráadásul munkanapon rendeznek. Úgysincs olyan hülye, aki elmenne Vácra vagy Budapestre egy Eger-Diósgyőrért. Meg, ahogy a Facebookon is megkaptuk: Hát nem mindegy?! Miért sírunk mi örökké?! Örüljünk, hogy mehetünk, majd kiderül, hogy hova. Hát ez itt a nagy baj. Ez a mentalitás lett a divatos. Diósgyőr-szurkoló, Diósgyőr-szurkolót szól le azért, mert szeretne utazást szervezni szeretett csapata meccsére. Mert ugyan közel van Vác és Budapest egymáshoz, de munkanapon, olyannak, akinek nincs autója ég és föld a két település megközelítése (nem beszélve a rengeteg Budapesten élő és dolgozó szurkolótársunkról). Az elkeserítő jelző nem adja vissza azt, amit az egész ügy kapcsán érzek, és mindenek felett a legutolsó bánt a legjobban. Bele sem merek gondolni, mi lesz tavasszal…

Így állunk tehát. Öt nap múlva kezdődik a bajnokság, valahol. Az MLSZ-ben szépen hátradőlnek, hogy megint mindent remekül megoldottunk és majd 6000 kamerán nézhetik a csontüres lelátókat. Abszurdisztán.

Hajrá Diósgyőr!

p.s.1.: Ismét szólunk, hogy három hét múlva HÉTFŐN játszunk Siófokon 16:30-tól, ismét egy szurkolóbarát időpont! Buksi-simi az MLSZ-nek!

p.s.2..: Kispesten ma békés szurkolókat és fotósokat inzultáltak biztonságiak, csak azért mert nézni és fényképezni szerették volna a Honvéd meccsét. Gondolom ez is rendben van.

Redback 02-24-2013 11:37

Szinte védtelen a Magyar Honvédség egy külső támadással szemben

Ami kiverte nálam a biztosítékot, egy kép és a hozzá tartozó képaláírás:
http://img8.hvg.hu/image.aspx?id=bc9...5-32203afa118c
Önkéntes tartalékosok kiképzésen: a nyugalmazott katona szerint nem jó a jelenlegi rendszer

Semmi bajom a már nem fiatalokkal, de komolyan ilyen korosztályból kell az önkénteseket toborozni?

Pool 02-24-2013 12:07

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 302707)
Szinte védtelen a Magyar Honvédség egy külső támadással szemben

Ami kiverte nálam a biztosítékot, egy kép és a hozzá tartozó képaláírás:
http://img8.hvg.hu/image.aspx?id=bc9...5-32203afa118c
Önkéntes tartalékosok kiképzésen: a nyugalmazott katona szerint nem jó a jelenlegi rendszer

Semmi bajom a már nem fiatalokkal, de komolyan ilyen korosztályból kell az önkénteseket toborozni?

ez inkább egy nyugdíjas gyalogló versenynek tűnik...

de amúgy most őszíntén
milyen hadseregek vannak Európa ezen részén?
nevetségesek, egy komolyabb ország (és nem kell ehhez az USA) röhögve 1 nap alatt ledózerolná a Kárpát-medence és környéke bármelyik országát,,,

Surranohalal 02-24-2013 20:13

de gondoljunk már bele reálisan, van még itt vmi amiért érdemes lenne megtámadni az országot, a konkrét földterületen és a magyar nőkön kívűl? :)

Pool 02-25-2013 16:18

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 302709)
de gondoljunk már bele reálisan, van még itt vmi amiért érdemes lenne megtámadni az országot, a konkrét földterületen és a magyar nőkön kívűl? :)

majd pár évtized???? múlva a vízért...

vityu 02-25-2013 17:00

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 302711)
majd pár évtized???? múlva a vízért...

Áh, addigra mi is tönkretesszük. :) Na meg a sógorék elzárják a Dunát, a románok a Tiszát, oszt nem lesz csak vészesen fogyó rétegvíz meg karsztvíz.

Sami 02-25-2013 18:04

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 302712)
Áh, addigra mi is tönkretesszük. :) Na meg a sógorék elzárják a Dunát, a románok a Tiszát, oszt nem lesz csak vészesen fogyó rétegvíz meg karsztvíz.

A románok a Tiszát? :eek:
Azt hittem az tőlünk ered :)

vityu 02-25-2013 19:01

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 302716)
A románok a Tiszát? :eek:
Azt hittem az tőlünk ered :)

Pardon. :) Természetesen az ukránokra gondoltam, tessék jól olvasni. :) (Elég ciki, hogy elírtam, mert Tisza menti vagyok, ráadásul a kedvenc folyóm... Ráfogom arra, hogy éppen lihegtem egy kiadós futás után :D)

Pool 02-25-2013 20:05

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 302712)

Mire ez megtörténne, addigra ez:

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...-zsZ6s3Zx4Vgfg

újra ilyen lesz:

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...ZuAoevhteJ9z59

és nálunk ered majd a Tisza, Ausztria meg majd örül, ha nem kebelezzük be őket...

Isten áldja meg jóslatom!!!

vityu 02-25-2013 20:06

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 302726)
nem idézem, mert túl sok :)

Kell a francnak ez a sok nemzetség. Csak a magyarok. :)

Bukta 02-25-2013 21:06

Quote:

Originally Posted by pool (Post 302726)
mire ez megtörténne, addigra ez:

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:a...-zsz6s3zx4vgfg

újra ilyen lesz:

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:a...zuaoevhtej9z59

és nálunk ered majd a tisza, ausztria meg majd örül, ha nem kebelezzük be őket...

Isten áldja meg jóslatom!!!

...... Ámen!

Pool 02-26-2013 06:59

Horváth Gábor a magyar futballt behálózó vesztegetési ügy egyik gyanúsítottja. A negyvenhatból az egyik, aki azonban igen előkelő helyen állt a nyomozó hatóság listáján. A REAC, a Siófok és a DVTK korábbi labdarúgója hosszabb interjút adott a Nemzeti Sportnak. Egy futballista vallomása következik, aki a futballból, de nem a futballért élt, mégpedig igen jól.

– Ön részt vett fogadási csalásban?
– Nem nevezném csalásnak, maradjunk a vesztegetés szónál. Sajnos én akkor voltam NB I-es labdarúgó, amikor ez a betegség burjánzott. Ez a vírus engem is megfertőzött. Futballgyilkosok lennénk? Nem lehet megölni, aki már halott.
– Több élvonalbeli klubnál is megfordult, azt elárulja, hogy melyik csapat színeiben volt benne vesztegetésben?
– Sajnos egyik csapatomnál sem tudtam kimaradni belőle.
– Sok pénzt keresett?
– Olyan könnyedén vertem el, amilyen könnyen jött. Sok pénzt elszórtam. Éltem! Hogy megérte-e? Természetesen nem!
– A fogadási rész hogyan működött? Interneten keresztül történt vagy papíralapon?
– Nem én fogadtam. Én kaptam egy marék ötszázast és követtem az utasításokat.
– Az a marék ötszázas euróban értendő?
– Hát nem is forintban.
– Nem tartott attól, hogy lebukik?
– Egyáltalán nem. Azt tudtam, ha betörök egy boltba vagy mondjuk drogot árulok, akkor lecsuknak. Mint mondtam, amióta van sport, van bunda, egyszerűen nem éreztem a súlyát annak, amit csinálok. Most már tudom.
– És hogyan kapták el?
– Hazajöttem Dubaiból – ott nyaraltam. Másnap kirángatott három kopasz az autómból, megbilincseltek, majd beraktak egy cellába.
– Mit csinál most?
– Visszatértem Dubaiba, próbálok normális életet élni. Nem azért vagyok itt, mert az annyira jó ország lenne, hanem mert otthon nem tudnék megélni és nemkívánatos személy lettem. Wass Albert mondta, hogy „a fél világot is bejárhatod, más ember földjén testvértelen leszel." Talán így van, de nekem nem kell Magyarország, a szomorú, irigy emberek hazája. Az ügy kapcsán kiderült, kire számíthatok, a családomra, meg talán még két barátra.

a kurva anyját....

All times are GMT +1. The time now is 11:59.