![]() |
Quote:
|
Sziasztok Barátaim:)
Elf kerestetik nagyon nagy mértékben,aki képes feláldozni 40-50% tanyát étkeztetésre,te adod a kaja csekket mi pedig hozunk földel feljebb,jelentkezni nálam lehet,a többit Zöldben.Üdv. megnézem azt az elfet aki 50% tanyával fog játszani az A-ban, már ha egyátalán jól értem a hírdetés:) |
Quote:
Szép lenne :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Épületnév DB % Férőhely Ház 950 19% 61750 Barakk 0 0% 0 Templom 620 12% 80600 Kocsma 715 14% 37180 Raktár 195 4% 195000 Tanya 2500 50% 219375 Őrtorony 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 Kovácsműhely 0 0% 0 Bank 20 0% 150000 Bányák 0 0% 0 Összes 5000 100% - Hektár 5000 - - Tessek megcsinaltam Nektek. 183.000 bala gabonat termel koronkent 5k hektaron. Toli is van benne hogy ne merjek fel. Vari is hogy ne golyozzak. :) Csak kicsit bator, ha megis felmeri vki..... :D ( es a 10ks probaseregeket is nehezen vedi...) :) |
Quote:
Most már csak találniuk kell egy ilyen orit! |
Érték: 23228
Üdv, Szövetséget alapítanék, 2 varis, 1 tolis jelentkezését várom. Többit zöldben. További jó játékot! ez is kemény szövinek néz ki:D |
Quote:
a hirdető valószínű egy tekercsíró hulla:D |
Quote:
Szerintem egy klántámadós klánban életképes is lehet. 1 sokat lehet bontani az eltávolodásra, 2 megtermeli a klán teljes ellátását, plusz pénzt is hoz plusszban. Plusz mondjuk 3 ork olyan gyönyörűen felhozza, hogy öröm nézni. 3ork az elf serege nélkül igazán csak az elf klánokon pattan, ez az elf sok-sok éplistával kedveskedhet, kiszúrva, hogy kire nem kell kimenni. Ha kimennek valakire, akkor azért nagyaz esély arra, hogy barakkot és tornyot is kap, amivel a kisebb seregeket pattinthatja, mert valószínűleg a hiénák mennek ki rá, ha látják a csapódást. Benne van, hogy beverik, de akkor nagyon gyorsan indítani kell a következő klántámadást, hogy ne verjék végig a csoporton. Mire kiderül, hogy igazán csak tanyája van, máris feljebb van, ahol ezt nem feltétlenül tudják. Szerintem vicces felépítés, de kivitelezhető. Vagyis én bevállalnám egyszer szívesen. Azért ez egy nem megszokott felépítés :D |
Quote:
|
Helyezés: 362
Érték: 9703 gyakorlott,erős szövetségbe lépnék, mint tolvaj, íj elit felállással! hosszú távra! Toliként íjj elit? elég érdekes szerintem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egy újabb lényegre törő hirdetés:
"gnóm szövit" :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
L V Y G A ... |
Quote:
Idézem: "OK" |
Quote:
ez két betü akár hogy is nézem .. max 4 karakter, de 2 betü |
Hány jelentkező lesz vajon erre a hirdetésre? :D
"nem nagyon érdekel a hodito de néha belépek vmi szövetséges???" |
Quote:
|
Quote:
|
Helyezés: 125
Érték: 9540 Tisztelt Játékosok! Élőhalott országok jelentkezését várjuk a szövetségünkbe. Ugye mivel ezt a fajt választottuk magatoktól is kitalálhatjátok, hogy kezdők vagyunk. Ha nem tántorít el a csatlakozástól a rossz játéktudás, szívesen látunk közöttünk. Üdv. Önkritika gyors csopiban :) |
Helló,
Hadist és varist keresek a környékemről. Min. napi 16 belépés, VIP, MSN/SMS, tartalék szükséges! Üdv PL Ez komoly hirdetés :) |
Quote:
|
Quote:
|
"Szevasztok, szövetségest keresek, olyat aki nem kockul egész nap a gép előtt várva a köröket. Csak unaloműzés céljából hóditózok, enni, inni, szoktam, nem élek a böngészőmben."
Dícsérendő az őszintesége, de túl sok szövetségest szerintem nem fog találni... :) |
Quote:
Így vagyok a lassú haladásra keresünk embert szövetségekkel is....ki a fene akar úgy haladni hogy 2 naponta ütnek egyet lefele? :) |
Helyezés: 493
Érték: 30601 tolis-varis ori vagyok és szívesen belépnék egy szövibe... akit érdekel írjon vagány hirdetés:D vagy egyikben se jó, vagy kiírta magára hogy mindenki átüt több sereggel is... |
Quote:
Én is szövit keres :) :D |
Szövetségbe lépnék 5 körön belül. Bocs hogy eddig nem említettem :D
:D:D:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:33. |