Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Harcosok 11-05-2006 17:05

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40959)
Harcosok, de en legalabb szervezem folyamatosan...
Az utobbi idoben nem lattam Toled egyet sem.

De párbajon sem voltam már vagy 2hónapja:)Nem értem igazán rá a gépem sosem volt jó nem is láttam sok értelmét párbajra menni ugyis mindig szar eltt a gépem(nem mintha mostmár jó lenne:D)de most fogok párbajozni a héten(ha minden igaz)
szervezni meg amikor még párbajozgattam akkor szervezgettem mindig amit nyertem azt szervezésen elbuktam:)

Harcosok 11-05-2006 17:08

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40960)
Mellesleg ne legyen mar ennyire vip-koncentrikus a parbaj.
Szerintem maga a jatekelvezet tobbet er mint az az x vip kör.
Egy porgos jatek, ahol lehet jatszani egy jot fuggetlenul hogy szejjelvernek e vagy sem. Nem kotelezo az egesz, de ha aldozol ra valamennyit, es jol jatszol, akkor nyerhetsz is.

Na pont eztmondtam dragnak 40ft-ot csak megér egy kis szorakozás és még lehet nyer is rajta...
Nagyon lehet apárbajon nyerni én kb vagy 6-7hónapon át párbajoztam folyamatosan és 1x küldtem az elején vippet össz,hogy mégegyet tudjak rendezni:P
És még én nem is azt csináltam,hogy most nyertem vippet akkor ezt meghagyom szerveztem belöle mégegyet igaz tudtam bukok rajta de megszerveztem mindig:P

Szecsa 11-05-2006 17:57

S akkor most miért viszakozol?

Harcosok 11-05-2006 17:58

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40983)
S akkor most miért viszakozol?

Én nem viszakoztam hanem elmondtam ugyanezt mégegyszer amit te:D
Máshogy mondva pediglen:Elmondtam a véleményem ami ez esetben ugyanaz volt mint a te véleményed

Szecsa 11-06-2006 01:08

Nem a kerdesre valaszoltal.
Miert nem szervezel parbajt a "népnek", ha van ra kereted es ugyis parbajban nyerted az erre fordithato vipet. Kozben pedig allandoan a parbaj a tema.
Csupan onzosegbol?

Alba 11-06-2006 11:46

Na olyar szervezzetek amikor en is raerek ...
Szeretnek mar vippet nyerni :)

Szecsa 11-06-2006 11:47

Szerda delutanra szervezek egyet szivesen.
Csak adjatok kezdesi idopontot :)

Harcosok 11-06-2006 13:04

Szecsa te olvasod amit irtok egyálltalán?:)
2hónapja nem párbajoztam az elött meg irtam amit nyertem abbol rendeztem már akkora párbajt akkor miért is lenne most még abbola vipböl nekem amit 2hónapja nyertem majd szervezésen elbuktam?:)
Nyár végén volt vagy 1500 de az szervezésen gyorsan bebuktam+közben is folymatosan szerveztem:)

Steve 11-06-2006 13:31

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 41144)
Szecsa te olvasod amit irtok egyálltalán?:)
2hónapja nem párbajoztam az elött meg irtam amit nyertem abbol rendeztem már akkora párbajt akkor miért is lenne most még abbola vipböl nekem amit 2hónapja nyertem majd szervezésen elbuktam?:)
Nyár végén volt vagy 1500 de az szervezésen gyorsan bebuktam+közben is folymatosan szerveztem:)

javaslom annaka hoszúgombnaka használatát amitszpésznek szokásnevezni, ugyérthettőbb leszmajd a zírásod;)

Szecsa 11-06-2006 14:02

Azt hittem, többet nyertél, bocs...mintha tobb ezres nagysagrendekrol beszeltel volna, azota pedig szabis az anarchos orid..de akkor sorry.

All times are GMT +1. The time now is 09:21.