![]() |
Quote:
szervezni meg amikor még párbajozgattam akkor szervezgettem mindig amit nyertem azt szervezésen elbuktam:) |
Quote:
Nagyon lehet apárbajon nyerni én kb vagy 6-7hónapon át párbajoztam folyamatosan és 1x küldtem az elején vippet össz,hogy mégegyet tudjak rendezni:P És még én nem is azt csináltam,hogy most nyertem vippet akkor ezt meghagyom szerveztem belöle mégegyet igaz tudtam bukok rajta de megszerveztem mindig:P |
S akkor most miért viszakozol?
|
Quote:
Máshogy mondva pediglen:Elmondtam a véleményem ami ez esetben ugyanaz volt mint a te véleményed |
Nem a kerdesre valaszoltal.
Miert nem szervezel parbajt a "népnek", ha van ra kereted es ugyis parbajban nyerted az erre fordithato vipet. Kozben pedig allandoan a parbaj a tema. Csupan onzosegbol? |
Na olyar szervezzetek amikor en is raerek ...
Szeretnek mar vippet nyerni :) |
Szerda delutanra szervezek egyet szivesen.
Csak adjatok kezdesi idopontot :) |
Szecsa te olvasod amit irtok egyálltalán?:)
2hónapja nem párbajoztam az elött meg irtam amit nyertem abbol rendeztem már akkora párbajt akkor miért is lenne most még abbola vipböl nekem amit 2hónapja nyertem majd szervezésen elbuktam?:) Nyár végén volt vagy 1500 de az szervezésen gyorsan bebuktam+közben is folymatosan szerveztem:) |
Quote:
|
Azt hittem, többet nyertél, bocs...mintha tobb ezres nagysagrendekrol beszeltel volna, azota pedig szabis az anarchos orid..de akkor sorry.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:21. |