Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Kutyuleee 06-06-2007 22:33

Grr most a tolvajoknál jobban kezdenek idegesiteni. Kezd elegem lenni megbeszélt ütésekből és a földleadásokból. Leginkább az huzott most fel hogy kinéztem szövetségesemnek egy orit ütni, most meg nézem a teljesben és 4x ütött alulról egy top tetején csücsülő orit 8-9körröl, nem kell mondanom hogy 0egységgel volt és szabin is van... és a csoportban már nem ez az első amit látok, 2-3napja meg egy másik ori ütött 3-4x is így...

Nogixer 06-06-2007 22:57

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101752)
Grr most a tolvajoknál jobban kezdenek idegesiteni. Kezd elegem lenni megbeszélt ütésekből és a földleadásokból. Leginkább az huzott most fel hogy kinéztem szövetségesemnek egy orit ütni, most meg nézem a teljesben és 4x ütött alulról egy top tetején csücsülő orit 8-9körröl, nem kell mondanom hogy 0egységgel volt és szabin is van... és a csoportban már nem ez az első amit látok, 2-3napja meg egy másik ori ütött 3-4x is így...

Hali Kutyu, ettől szebb, hogy az elf vari kilép a szöviből, beüti a szövitagját alulról, majd a szövitagja így alákerül ellenségnek, és onnan üti az ellent. Elf vissza a szövibe, és minden mehet tovább!
Te ha elf lennél, és elérnéd a fedezési határt nem megtennéd?
Tudatlan vagyok, de ez tiltott?
Akkor fentebb vinnék azt a 24 órás határt, ami a szövikilépés!:cool:

Kutyuleee 06-06-2007 23:13

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 101758)
Hali Kutyu, ettől szebb, hogy az elf vari kilép a szöviből, beüti a szövitagját alulról, majd a szövitagja így alákerül ellenségnek, és onnan üti az ellent. Elf vissza a szövibe, és minden mehet tovább!
Te ha elf lennél, és elérnéd a fedezési határt nem megtennéd?
Tudatlan vagyok, de ez tiltott?
Akkor fentebb vinnék azt a 24 órás határt, ami a szövikilépés!:cool:

hmm sztem ez teljes mértékben kimeriti a megbeszélt ütés kategoriáját:D:D

Nogixer 06-06-2007 23:15

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101760)
hmm sztem ez teljes mértékben kimeriti a megbeszélt ütés kategoriáját:D:D

Ebben igazad van, de ha belegondolsz okos:)
És mi van akkor, ha ez csak hadicsel, hogy alulról tudják az ellent bántani:D

Kutyuleee 06-06-2007 23:21

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 101761)
Ebben igazad van, de ha belegondolsz okos:)
És mi van akkor, ha ez csak hadicsel, hogy alulról tudják az ellent bántani:D

Bontsanak alá azt csokolom, de a megbeszélt ütés büntetendő dolog... sztem emiatt kapni is fognak, mert ez elég feltünő mutatvány:D

Nogixer 06-06-2007 23:32

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101764)
Bontsanak alá azt csokolom, de a megbeszélt ütés büntetendő dolog... sztem emiatt kapni is fognak, mert ez elég feltünő mutatvány:D

Ha ez büntetendő, biztos megkapják a magukét, de szerintem simán megússzák!Gondolom volt gömbözés, meg minden!
Ezeknek a dolgoknak lehetne elejét venni ha a 24 óra 72-re módosulna:o

Kutyuleee 06-06-2007 23:35

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 101766)
Ha ez büntetendő, biztos megkapják a magukét, de szerintem simán megússzák!Gondolom volt gömbözés, meg minden!
Ezeknek a dolgoknak lehetne elejét venni ha a 24 óra 72-re módosulna:o

ha nem jelenti őket az ellen, akkor valószinü megusszák persze, de ha hagyja akkor ő bánja...

Zsáni 06-07-2007 09:31

áh..nyomorult élőhalottak :S
tökéletes a morálom, hova javítják már jobban? csak ölik az íjászaim :mad:

:mad::mad::mad::mad:

LordYsolt 06-07-2007 09:36

Fene azokba az óriásokba. Egész nap csak sziesztáznak, meg döglenek a napon és még a törpéket is lenézik :mad::mad:

Fusio 06-09-2007 16:17

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 101752)

Hmmm ezt a szövink is látta ,és éltünk a lehetőségel:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 06:57.