![]() |
Quote:
|
Quote:
|
ha Kimi nem lehet, (e miatt idén a szívem szakad, tavaly a bokaszalagom szakadt, annyira ugráltam örömömben, hogy világbajnok lett) akkor hajrá Massa.. látni akarom ahogy Massa apukája lengeti a kockás zászlót :)
|
Eke, nyomogathatod itt a lefelé kezecskéket, de attól még Hamilton egy nagyképű, beképzelt ember, akinek esélye sem lenne most a vb címre, ha a Ferrari (a csapat) nem csesz el annyi box-kiállást. Mennyivel is lenne akkor most több pontja Massának? 20? 25?
Túl korán akar a kiccsávó Schumachert játszani, először tanulni kéne még némi alázatot! Mivel alapvetően nem csíptem Alonsot az elmúlt években, drukkoltam Hamiltonnak, hogy szivassa Fernandot, de idén igenis sokkal szimpatikusabban és jobban versenyez a spanyol bika, mint az ifjú titán. |
ááá ezt tök nem értem, én pl. fanatikus Kimi rajongó vagyok, előtte Mikának szurkoltam, előtte Sennának, de mindig is el tudtam ismerni ez "ellen" nagyságát, sosem vitattam Mansell majd később Schumacher tehetségét és a sportbeli nagyságát vagy most pl. Hamiltonét, ezért nemértem, miért jó, hogy nyomkodod itt Eke a lefelé ujjacskákat, csak azért, mert nem ugyanannak a pilótának szurkolunk... egyszerű, azt szeretném látni győztesnek aki a szívemnek kedvesebb, mint ahogy te is, de én ettől még nem nyomkodnám a lefelé ujjacskákat :)
|
Quote:
|
Én még Mika idején McLarenes voltam, aztán Kimivel szépen átpártoltam a Ferrarihoz. Sajnálom hogy akkor kapott újra szárnyra a Merci mikor ő eljött onnan, de örülök hogy így is bajnok lett, és sajnálom hogy idén nem lesz az.
Ha meg mindenáron ifjú tehetség, akkor csakazértis hajrá VETTEL!!! Az idei évnek nálam abszolút ő a nem hivatalos bajnoka, az ő eredményein látszik a vezetni tudás! |
Én meg megint elismétlem hogy HAJRÁ KUBICA! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:46. |