![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
pl tsobi se a kedvencem mégse piszkálom es hagyom élni nem feltételeket szabok neki egy normális es jogos kéréssel kapcsolatban hogy 2 heted van lásd milyen jofej vagyok |
Quote:
Amit mindosszese mondani akartam, hogy ha _tenyleg_ fordulni szeretnel A-bol, meg lehet beszelni velunk, ha van ra igeny. Ennyi. Ezert ne legyunk mar mi a bunkok... |
Quote:
már irtam priviben is tobbszor hogy nincs szándékomban a-bol fordulni ti pedig ezt szabjátok feltételnek valamit nem ertesz rajta vagy csak kényszered van rá hogy kiforgasd a szavaim ? |
Quote:
Quote:
|
Szerintem az lenne a legtisztább, ha a két klán tagjai nem is reagálnának egymás írásaira.
|
Quote:
A-ban teljesiteni kell a feltételeket hogy a B-bol fordulhass tudod mint ex szovid forest irt nekunk hogy baj van a minimumfoldjével nem is utottuk igaz ahogy foljebbért meg lett vámolva picit (de nem a minimum alá !!!) azzal nekem sem lenne bajom ha a minimum folott uttok igy már remélem tiszta mit hivok én korrektségnek de ez biztos nem az amit ti... |
Nehogymár gonosz legyen az a klán amelyik harcban áll egy másikkal és ezért nem engedi az ellenfél egyik országát túl magasra.
Még ha le akarna fordulni A-ból, akkor bejöhetne a fair-play szelleme, de itt erről szó sincs. |
Quote:
Ellenben akkor nem tudom, hogy gondolod ezt az egeszet, hogy egy harcban allo klan egy tagja nyugodtan legyen korulottunk mnt-vel, es segitse az ellenfeleinket, hogy B-bol fordulhasson? Szerintem ennek a klanod tobbi tagja sem orulne! Leirtam, jelen pillanatban mi a maximum, amiben benne vagyunk. Innentol kezdve egyszerubb lett volna azt mondani, hogy "kosz, nem", mint ilyen hangnemben irogatni. |
Quote:
majd joval a tobbi klán felett a masik joindulatábol 2 évig gyujtoget mielot bontja az mnt majd nekimegy a másik klánnak az lehetne ennyire korrekt hogy megadja a másiknak amit ő is megkapott !!! nagy buszkeség egy termit végigverni ugy hogy a ti termitek sehol se lenne anélkul ha mi anno nem vagyunk korrektek de ti sajnos csak arra torekedtek hogy bebetonozzátok magatokat oda 20 évre ez beteges megalománia es nagyon sajnállak titeket hogy egy termit ennyire veszélyesnek tartotok a klánotokra lehet orvoshoz is kéne fordulni ha ezt komolyan gondoljátok |
All times are GMT +1. The time now is 20:18. |