![]() |
Quote:
sinán lehet, hogy kezdő vagy és egyszer kapsz 1-2 pofont ellövöd az újrát, mert könnyebbnek látod.. aztán mikor egy "bátor" szövibe belefutsz és 0ig vernek, mert kezdő vagy és ők a királyok, akkor neked 2k kört kell várnod újrára.. ne a saját helyzetetdet nézd, hogy mennyit tanulhatsz ez alatt.. mert aki pár hete-hónapja játszik nem kötődik annyira a játékhoz, hogy 3 hónapig várakozzon tanuljon, mert neki ez csak egy hobbi, kis kikapcsolódás..:) másik.. az miért sújtja a vagyonosokat, ha 2. újra 2000 kör? ezzel sokkal jobban járnak a vagyonosok a példád alapján, mert ez még jobban megemelheti a teki/rúna árát.. mert jelenleg, ha kicsiket elvernek 2szer is beújrázhat, így 2szer is játékba kerül a vagyona.. a te javaslatod alapján ezt sokkal több idő alatt teheti meg..:) harmadik.. én is mondtam hogy ne 3 milla legyen fajtánként a limit, hanem összessen 24 milla, de Ati részben meggyőzött, ha csinálja, csinálja rendessen..:) a végére most nem reagálok..:) |
vmilyen szinten egyet értek Gee-vel, DE nincs igazad azért teljesen :)
akkor ráfoghatom én is és még sokan mások is hogy pl amíg 4-5évvel ezelött lehetettt bármeddig 225-ös kati/heki számon fedezni most NEM lehet :)) ez mekkora előny volt anno amí most másokkal szmeben hátrány.....de ez van :) és a korlátozás szintén ilyen szitu :) de egységekre továbbra is ellenzem;) |
Quote:
Sajnálom, ha 3 életbeli példa ellenére nem értettétek meg, hogy (igen, Tsobi) az utalás korlátozásával gondolom megakadályozni a felhalmozást. Mert így újra előtt sokkal nehezebben lehetne szerintem átpasszolni a szövinek a vagyont. Így tehát pontosan a témához szóltam hozzá, még ha ez neked-nektek nem is tűnt föl! De nem szólok többet, megnyugodhatsz. Elnézést, hogy véleményem volt! |
Igaza senkinek nincs, mert egy korlátozás bevezetésénél valaki sérül, valaki nyer. Ritka az, ami mindenkinek egyformán jó.
Én csak azt szeretném elkerülni, hogy egy országban, amiben van mondjuk 5 milla teki (ami sz**t sem ér!!!!!!!!!), azt ne tudja egy fajta tekercsben tartani, mert ha leverik, és jogosan, rendeltetésszerűen újráz, elbukjon belőle 2 milliót... Nem elég, hogy leverték, még vesszen el a tartalékának jelentős része is? Persze, lehet újrázni úgy, hogy 24 millió megmarad. De Totya, neked nem fogom elmagyarázni, milyen műsor 8 féle tekercset kezelni úgy, hogy ne kopjon.. Pontosan tudod milyen meló, ha nem a tied a piac.. (vagyis, gondolom, hogy tudod... :D:D:D) Főleg, ha valakinek nem telik folyamatos VIP-elésre. 30 perc és 3 óra között érnek ki a cuccok a piacra, ennek megfelelően vissza is "szétszóródva" fognak jönni, nem 1 körön belül. 3 piacralépési lehetőséggel (de még 5-tel is) rizikós 8*3 milla tekit kitenni piacra, mert ha nem jön ki jól a lépés, bekopik a vagyonod. (gondoljunk kicsit a nem-VIPesekre is, úgy érzem, a hozzászólóknak teljesen evidens, hogy ezt a játékot VIP-pel KELL játszani) Ha semmilyen körülmények között nem lehet eltántorítani a téma haladását attól, hogy ilyen jellegű korlátozás legyen, akkor a 24 milla legalább ne 8*3 legyen. Tarthassam a tekercsemet úgy, hogy 1 fajtából van sok, a többiből kevés. |
Quote:
tarthatsz egy fajtábol tobbet is bár nem tudom van e értelme annak hogy csak 1 fajtábol tartassz mert ugy nagyon konnyen megszivatnak ha piacolnod kell gyorsba pénzt ha csak egy fajta dologbol tudsz lét csinálni az nem túl poén mikor joval tobb helyen is tarthatnád a zsédet és annak a lehetosége se lenne meg hogy 48 ora mulva se jutsz a pénzedhez mert 2nap is aládpakoltak kozbe meg jól elverik a segged :D az a pár ori akit érint meg majd megoldja vagy nem ujráz vagy elosztja a szovik kozt stb.stb. szerintem nem rossz a javaslat mármint nem az eredeti mert az nagyon nem teccett de ami kialakult belole a végére azzal semmi gond nincs szerintem |
most akkor mi a végleges Ati ? egyébként láttam a képeket, jol mutattok Poolall wehehehe:D
|
Quote:
|
Összefoglaló
Újrainduláskor a maximum visszakapható tekercsmennyiség fajtánként 3 millió darab. A maximum visszakapható rúna 100 millió darab. A képzés alatt lévő seregek változatlan mennyiségben kerülnek vissza. Az újraindulások ideje nem változik, továbbra is fixen 500 kör után vehető igénybe. Az újraindulások darabszáma nem változik. |
Szerintem a rúnának nincs meg az a piacromboló hatása, mint a tekercsnek, nem látom értelmét a korlátozásának.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:11. |