Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2009-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3388)

Pool 06-22-2009 10:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216459)
Meg is vagyunk, úgyhogy a párbaj ideje véglegesítve.

éljen!!!!!

Von 06-22-2009 11:44

Quote:

Originally Posted by none (Post 216456)
egyébként te voltál H?:)
ha igen a végén jól eljátszottunk..:D

Jaja, én voltam :D Sajnos a netem nem engedte, hogy rendesen tudjak bontani, és követtem is el hibát nem is egyet. De jól elvoltunk, csak kár, hogy még ezzel beestem Naz mögé :S.

Viszont most nem követtem el olyan hibákat, amiket elsőre igen, hátha következőre ezeket sem követem el :) Most nem boxzsák voltam legalább :D

Pool hsz-ére pedig: igen volt sok varim, hogy lássam ki mit csinál, abból birok tanulni. Viharoztam is, egyszer leviharoztam az elsőt, kaptam is üzit kapásból, hogy 'szép volt', azt hiszem Tsobi volt.

Bocs a fórumért, azaz, hogy nem írtam semmit, most még próbáltam arra koncentrálni, hogy összeálljon a kép rendesen :)

none 06-22-2009 12:33

Quote:

Originally Posted by Von (Post 216468)
Jaja, én voltam :D Sajnos a netem nem engedte, hogy rendesen tudjak bontani, és követtem is el hibát nem is egyet. De jól elvoltunk, csak kár, hogy még ezzel beestem Naz mögé :S.

Viszont most nem követtem el olyan hibákat, amiket elsőre igen, hátha következőre ezeket sem követem el :) Most nem boxzsák voltam legalább :D

Pool hsz-ére pedig: igen volt sok varim, hogy lássam ki mit csinál, abból birok tanulni. Viharoztam is, egyszer leviharoztam az elsőt, kaptam is üzit kapásból, hogy 'szép volt', azt hiszem Tsobi volt.

Bocs a fórumért, azaz, hogy nem írtam semmit, most még próbáltam arra koncentrálni, hogy összeálljon a kép rendesen :)

legközelebb ne 54 előtt hanem 57 előtt támadj ki;)
Naz szerintem azért hagyott le emrt ő elfokozott a végén mindent..:)

Von 06-22-2009 13:38

Quote:

Originally Posted by none (Post 216473)
legközelebb ne 54 előtt hanem 57 előtt támadj ki;)
Naz szerintem azért hagyott le emrt ő elfokozott a végén mindent..:)

Pont erről beszélek, hogy akadt a netem, ami miatt nem nagyon bírtam semmit sem pontosan csinálni. Amúgy nem 57kor hanem :00-kor szoktam támadni, ez alap. Meg én is lefokoztam mindent a végén, csakhogy mivel te leütöttél, így nem volt elég az sem arra, hogy előtte maradjak :)

Pool 06-22-2009 13:56

Quote:

Én írtam Neked, amikor raktál a 400 feletti varimra 12 kör vihart, de a mágpajzsomon át :)

Harcosok 06-22-2009 15:07

Ehh én szerdán nem fogok menni a párbajra most jöttem rá,hogy nekem akkor van az évzáró 8:30-tól. Most mondták meg nekem eddig nem tudtam sajnos. Ez van mindenkinek sok sikert szerdán:)

Tsobi 06-22-2009 16:31

Quote:

...azt hiszem Tsobi volt.
:)

Nyeeeem. Én csak egy üzit írtam A-nak,miután ötödször koppant. Írtam Neki,hogy kijő? Ha tudtam volna,hogy Naz is játszik,akkor nem vetemedtem volna ilyesmire,hisz olyankor megszokottak az irracionális dolgok :p

Ildee 06-22-2009 16:41

Emléxem egyik párbajon valaki nagyon írogatott nekem hogy miért bontottam le a piacaimat, és hogy ez milyen dolog már? :D
Elfelejtettem, hogy ki volt, de úgy rémlik, hogy az is Naz lehetett :)

vityu 06-22-2009 17:15

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 216485)
Emléxem egyik párbajon valaki nagyon írogatott nekem hogy miért bontottam le a piacaimat, és hogy ez milyen dolog már? :D
Elfelejtettem, hogy ki volt, de úgy rémlik, hogy az is Naz lehetett :)

Én sem nagyon bontom, csak akkor, ha valaki mellé akarok kerülni, vagy, ha alul szeretnék maradni végig.

Ildee 06-22-2009 17:56

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 216486)
Én sem nagyon bontom, csak akkor, ha valaki mellé akarok kerülni, vagy, ha alul szeretnék maradni végig.

Én meg bontottam, hogy lejjebb essek az elejére, és még azért mert felesleges épület :)

All times are GMT +1. The time now is 14:00.