Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

BigPi2 12-17-2009 09:51

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 232655)
Azért dolgozzon meg ő is azért, hogy 100%os legyen a morálja, de mivel vakon támad és nem "biztosra megy" ezért véleményem szerint járna neki, hogy ha épp egyik támadása sem ment be, akkor se legyen olyan rossz a morálja...

A magas morálhoz való huzzásnak is vannak hátul ütői. Abban az esetben könnyen egy tamagocsi fajt hozhatunk létre. Hiszen minek üssön ha ugyis magas a morálja, így egy támadónak szánt faj gyorsan védekezővé válhat.
Az elfnél alkalmazott morál huzzás elegendő lenne neki is.

Dynosaur 12-18-2009 22:47

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 232681)
A magas morálhoz való huzzásnak is vannak hátul ütői. Abban az esetben könnyen egy tamagocsi fajt hozhatunk létre. Hiszen minek üssön ha ugyis magas a morálja, így egy támadónak szánt faj gyorsan védekezővé válhat.
Az elfnél alkalmazott morál huzzás elegendő lenne neki is.

most, hogy 85-höz, vagy 90-hez húz, az oly mindegy... de ne legyen fix 100%... :)

BigPi2 12-19-2009 07:28

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 232805)
most, hogy 85-höz, vagy 90-hez húz, az oly mindegy... de ne legyen fix 100%... :)

???

Gondolom ezt te sem gondoltad komolyan! Nem véletlenül írtam a hozzá szólásom, mert egyáltalán nem mindegy, hogy hány százalékhoz húz.

Dynosaur 12-19-2009 13:39

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 232818)
???

Gondolom ezt te sem gondoltad komolyan! Nem véletlenül írtam a hozzá szólásom, mert egyáltalán nem mindegy, hogy hány százalékhoz húz.

félreértessz... úgy gondolom, hogy jelenleg nem abba az 5% eltérésbe kéne belekötni, hanem egy ötletre rámondani, hogy jó, vagy rossz. Ha ezt túléli egy javaslat, akkor el lehetne dönteni, hogy akkor konkrétan mennyi is legyen az annyi, de amíg itt vitatkozunk a konkrét számokon, addig nem lesz belőle semmi!

szinkoly 12-21-2009 21:37

Nem biztos, hogy jó ötlet ez a morál felhúzás is, most ne abból induljunk ki, ami le van írva a súgóban (hogy buta, stbstsb), mert akkor lehetne még 1000x felvetés, szerintem a morál azért ne legyen neki nagy, se felfele húzós. Ha már megkapja a férőhely bónuszt, a katonai bónuszával már így is szép legény lesz. Egyébként is, ha támadni fog, márpedig fog az átlag hulla, akkor úgyis folyton ugrál neki majd a morál.

Andrew 12-21-2009 21:45

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 233244)
Egyébként is, ha támadni fog, márpedig fog az átlag hulla, akkor úgyis folyton ugrál neki majd a morál.

Az ilyen kijelentéseket szeretem :D

BigPi2 12-22-2009 09:00

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 233247)
Az ilyen kijelentéseket szeretem :D

Úgy látszik, szeretjük elfelejteni, hogy a férőhely növekedés és a hadi bonusz növelése azt is eredményezheti, hogy a hullák egy része betonbunkert fog építeni.

none 12-23-2009 08:58

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 233272)
Úgy látszik, szeretjük elfelejteni, hogy a férőhely növekedés és a hadi bonusz növelése azt is eredményezheti, hogy a hullák egy része betonbunkert fog építeni.

kevered az elffel..
nagy valószínűséggel a hadibónusszal sem fogja megközelíteni az elf védőértékét.. így a bunker marad az elf:)
de ha betonbunkert is épít miért baj? elvégre a hulla egy kis odafigyelést igénylő igénytelen faj.. ebbe belefér a betonbunker bőven..

szinkoly 12-23-2009 13:28

Quote:

Originally Posted by none (Post 233383)
kevered az elffel..
nagy valószínűséggel a hadibónusszal sem fogja megközelíteni az elf védőértékét.. így a bunker marad az elf:)
de ha betonbunkert is épít miért baj? elvégre a hulla egy kis odafigyelést igénylő igénytelen faj.. ebbe belefér a betonbunker bőven..

Igaza van none-nak, a módosítások után se lesz szerintem alapvető bunkerfaj a hullából, épp csak annyira, amennyire mondjuk egy törp vagy egy ember a bunkeres. Ennyi erővel bármelyik faj lehetne bunker, ha sok íjat/tornyot tart és katonai bónusza van, mégse közelíti meg egyik se az elf szintjét.
Sőt mivel a hulla csak katonailag ér valamit, se vari, se toli ügyben nem tud mit csinálni, ezért egy szövetség is bármikor szétszedheti, mert mindenki rengetheti (és ilyenkor nagy arányban fog dőlni a torony/barakk), gyújthatják, és nem tehet semmit se ellene, pedig gyengül emiatt. Ha pedig figyeli a pontlistát, és talál egy potenciális célpontot (aki mondjuk épp az), akkor seregcserél és kitámad, de a szövi meg visszamegy rá többször.
Ezek miatt szerintem csak elvétve lesz, aki bunkernak használja majd az élőhalottat a változások után, mert gyakorlatilag szó szerint kifüstölhetők lesznek.

Ati 01-04-2010 19:10

No nézzünk ide egy összegzést...

Legszimpatikusabb, és logikailag is elfogadható a férőhelybónusz. Ez felér ugyan egy szimpla haderőnöveléssel, de egy kis plust mégis ad: katonaképzésből több bevételt, a másoktól szerzett katonáknak pedig több helyet. Ha ez kevés, akkor a haderejét még mindig lehet növelni.

A morálját nem piszkálnám, valami késztetés legyen arra, hogy nyertes csatái legyenek, és ne vesztesek.

Iggggen, ami miatt az egész "tesztidőszakot" indítom, az leginkább ez lesz... Azt hiszem, hogy ezzel kell majd a legtöbbet eljátszani...

All times are GMT +1. The time now is 02:14.