Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Pepa 10-18-2009 23:50

Quote:

Originally Posted by Von (Post 226024)
Tanácsot szeretnék kérni :)
Gondolkodom rajta, hogy megnézem a Star Trek filmet, amit most adtak ki nemrég, viszont nem láttam egy darab Star Trek epizódot sem, egyik sorozatukból sem. Vajon ilyen előélettel is érdemes lehet megnézni?

Igen, bár a nevek így csak, mint normál filmnél úgy fognak hatna, nem pedig úgy, mint egy későbbi eseménysorozat résztevői.

szamóka 10-18-2009 23:58

Quote:

Originally Posted by Von (Post 226024)
Tanácsot szeretnék kérni :)
Gondolkodom rajta, hogy megnézem a Star Trek filmet, amit most adtak ki nemrég, viszont nem láttam egy darab Star Trek epizódot sem, egyik sorozatukból sem. Vajon ilyen előélettel is érdemes lehet megnézni?

Az új film cselekménye az összes többi előtt játszódik, úgyhogy pont neked készült.;)

Von 10-19-2009 00:17

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 226026)
Az új film cselekménye az összes többi előtt játszódik, úgyhogy pont neked készült.;)

Meg vagyok elégedve a hozzáállásukkal ;)
:D:D:D:D

Ati 10-19-2009 09:23

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 226026)

Akkor ezért nincs neki száma, mint ahogy a többi filmnek? Áhháááá...... :)

Dragi 10-19-2009 09:58

Nem sokár amegjelenika Darren Shan film Ami az előzeteseket nézegetve szuerintem jó nagy bukta lesz :) Azok szeméme biztos akik olvasták a könyveket :)

Valezius 10-19-2009 10:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226036)
Akkor ezért nincs neki száma, mint ahogy a többi filmnek? Áhháááá...... :)

Ma már nem divat a sorszám, a Rambonak és a Rockynak sincs :)

Pepa 10-19-2009 16:30

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 226038)
Nemsokára megjelenik a Darren Shan film Ami az előzeteseket nézegetve szerintem jó nagy bukta lesz :) Azok szemébe biztos akik olvasták a könyveket :)

A legszebb az egészben, hogy a karakterek sem úgy néznek ki, mint ahogy a könyvben le vannak írva és a sztori se követi a könyvet.

Pepa 10-19-2009 16:30

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 226039)
Ma már nem divat a sorszám, a Rambonak és a Rockynak sincs :)

Így van, 4 év óta minden Star Wars-t A klónok háborúja-nak hívnak.

Dragi 10-19-2009 17:36

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 226052)
A legszebb az egészben, hogy a karakterek sem úgy néznek ki, mint ahogy a könyvben le vannak írva és a sztori se követi a könyvet.

Jaja, elég ciki lesz ez a nagy bukó :) De majd igyekszem úgy nézni a filmet mintha nem olvastam volna :) kíváncsi leszek Desmond Tinyre illetve Harkatra

Pepa 10-19-2009 17:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 226064)
Jaja, elég ciki lesz ez a nagy bukó :) De majd igyekszem úgy nézni a filmet mintha nem olvastam volna :) kíváncsi leszek Desmond Tinyre illetve Harkatra

Nem szerepelnek az első ( két könyvet magába foglaló) filmben. Törpe népségként, maga Darren lehet benne, mint aki vissza lett küldve az időben.
(Én vagy 4x olvastam a teljes sorozatot, itt van mind a polcon.)

All times are GMT +1. The time now is 12:02.