![]() |
Quote:
|
Pistikét festeni küldi az apukája:
- Fiam, itt van az ecset és a festék, fesd újra az ablakokat. 20 perc múlva jön is a gyerek: - Apu, a kereteket is? - Doktor úr, doktor úr, a szimuláns betegünk meghalt! - Na, most meg túljátszotta magát egy kicsit. - Mi az abszolút bunkoság? - ??? - Urológián óvszert árulni. |
Beteg a pszichiáternek:
- Doktor úr segítsen! Minden éjszaka, amikor elalszom, az álmomban megjelenik egy törpe, és azt mondja: MOST PISILÜNK! És ekkor én mindig ágyba vizelek. Mondja meg, mit csináljak! - Egyszerű! Ha újra megjelenne a törpe, mondja azt: MOST NEM PISILÜNK! A beteg hazamegy, este 10-kor lefekszik aludni, és már jön is a törpe. A beteg összeszedi a bátorságát, s ezt kiáltja: - MOST NEM PISILÜNK! MOST NEM PISILÜNK! - Hát most nem is - mondja a törpe. - MOST KAKILUNK!!! |
A rendõr megállítja a szabálytalankodó Trabantost:
- Kétezer. - Oké, a magáé. Két barát beszélget: - Te, képzeld, én azt álmodtam, hogy úttörõ vagyok! Nagyon rossz volt... - Én meg azt, hogy két nõvel vagyok! - De szemét vagy! Miért nem hívtál át??? - Én hívtalak, anyád azt mondta, hogy Csillebércen vagy. Villamoson: - Néni, le akar ülni? - Igen. - És hová? Statisztika-2 - Én két hónapig nyaraltam a Bahamákon, Te egy napot sem. Ez átlagosan egy-egy hónap. - Mi az egészség ellentéte ? - Feleség. Mi a baj a nõi gépkocsivezetõkkel ? - Az, hogy ha jobbra jeleznek, nem biztos, hogy balra fognak fordulni. Tûzoltóságnál bejelentés érkezik. - Segítsenek ég a házam! - Lelocsolta vízzel? - Igen, de még mindig ég. - Sajnálom, mást mi sem tudunk tenni. Metróban: Megkérjük tisztelt utasainkat értékeikre fokozottan ügyeljenek, az állomás területén ellenõrök dolgoznak. Mi várható egy olyan naptól, amelyik azzal kezdõdik, hogy felkel az ember? - Nem vagyok teljesen biztos - mondja az orvos a betegnek - csak feltételezem panaszainak az okát. Valószínûleg az alkohol a hibás. A páciens megértõen elvigyorodik. - Semmi baj, dokikám. Ez velem is elõfordul. Majd eljövök újra, ha józan lesz. Osztályfõnöki óra elõtt: - Gyerekek ma egy híres szexológus lesz a vendégünk, aki nemi felvilágosítást tart. Tessék felkészülni kérdésekkel! Móricka máris feltartja a kezét: - Tanárnõ kérem, aki volt már nõvel, az mehet focizni? Nagymama a kisunokájához: Kisfiam, én nem értem ezeket a mai zenéket! De nagymama, ez a porszívó! Téves kapcsolás: - Halló ! Drágám, képzeld eloléptettek, megvan a lakás, az autó és nyertem egy világkörüli utat két személyre. Hozzám jössz-e feleségül végre? - Hogyne uram, csak legyen szíves elobb bemutatkozni. Mi az abszolút ciki? Ha a temetésen mindenki áll, csak te fekszel. Nagydarab kamionos betér a fogadóba. Látja, hogy egy vézna ürge ül a sarokban, elõtte egy pohár sör. Odamegy, felkapja a poharat, és kiissza. Az ürge sírva fakad. A kamionos megsajnálja: - Ugyan már csak vicceltem, kérek helyette másikat. Miért sír? - Már hogyne sírnék, amikor ma semmi nem jön össze. Reggel nem csörgött az órám elaludtam, ezért elkéstem a munkahelyrõl. A fõnököm észrevette, abban a pillanatban kirúgott. Indulnék haza, nincs az autóm, ellopták. Hazamentem taxival, hát a legjobb barátomat az ágyban találom a feleségemmel. Erre lejövök ide a csehóba, kérek egy sört, belerakok egy csomó arzént. Erre maga jön és kiissza.. - Mi az abszolút pletyka? -A néma elmondta a süketnek, hogy a vak látta a bénát futni. - Helyettesítheti a számítógép az újságot? - Nem, mert a számítógéppel nem lehet legyet csapni, hátsónkat kitörölni. Csajszi odalép a szõke eladóhoz: - Nem baj, ha felpróbálom azt a ruhát a kirakatban? - Nem, de van próbafülkénk is. Szõke nõ Activity-t játszik. Megnézi azt az összetett szót, amelyet el kell magyaráznia, majd azt mondja: - Az az idõpont, amikor az elítélteket kivégzésre viszik. A többiek 20 percig tanakodnak, végül feladják. - Szabad a gazda! - Jaj, még ezt sem tudjátok! Hát az ítéletidõ! Szõke nõ vizsgázik autóvezetésbõl: - Mi történik, ha felemeli a jobb lábát? - Elengedem a gázt. - Mi történik, ha felemeli a bal lábát? - Elengedem a kuplungot. - És akkor mi történik, ha felemeli mindkét lábát? - Biztosan átmegyek a vizsgán. - Mit mond a szõke nõ, ha nekimegy a fának? - Pedig én dudáltam! Két cápa panaszkodik egymásnak: - Tegnap megettem a strandon egy dagadt nõt, de annyira hájas volt, hogy elrontottam a gyomrom. - Én egy szõke bombázót faltam fel, de annak meg olyan üres volt a feje, hogy már egy hete nem tudok lemerülni. A ló fut az erdõben, megállítja a farkas. Erre a ló: - Farkas koma, most az egyszer ne bánts, fontos üzenet lesz az egész erdõnek, neked is. - Igazán? És hol van az az üzenet? - Ide írták a jobb hátsó patámra. A farkas hátramegy, hogy elolvassa, a ló meg jól fejbe rúgja. Egy óra múlva kábultan ébred fel a farkas és így szól: - Nem tudom, minek játszom az eszem, mikor nem is tudok olvasni. - Anyu, már elmúltam 14 éves. Ugye most már festhetem a szemem, lakkozhatom a körmöm? - Nem, Pistike, szó sem lehet róla. A skót bemegy a doktorhoz és azt mondja: - Doktor úr szálka ment a nyelvembe. - Na de az hogy történhetett? - Hát az úgy kezdõdött, hogy kiborult a whiskym a padlóra... Öreg székely meg a fia fát vágnak. A fiú odasuhint, hát véletlenül levágja az apja lábát. Erre az öreg: - Áron, még egy ilyen és seggbe rúglak!!! - Hogyan oszlatja fel a skót rendõr a tüntetõ tömeget? - Leveszi a kalapját, és gyûjtögetni kezd. A horgász léket fúr a jégen. Egyszer csak vakító fény önti el és egy mély hang azt mondja: - Ott nincs hal! - Te szólítasz, Uram? - Nem, én a jégpálya gondnoka vagyok. Két kisgyerek beszélget: - Ti szoktatok imádkozni ebéd elõtt? - Nem, a mi anyukánk jól fõz. A dülöngélõ részeg nekimegy egy asszonynak, aki hatalmas pofont kever le neki. - Már haza is értem? - csodálkozik a részeg. Két ember sétál a hegyekben. Egyszer csak az egyikük belezuhan egy szakadékba. A barátja utána kiált: - Hogy vagy, élsz még? - Igen - hangzik a válasz. - Nem fáj a fejed? - Nem. - Nem tört el a lábad? - Nem. - Semmi baj a kezeddel? - Semmi. - Huhh, ha minden rendben, akkor akár ki is mászhatnál. - Nem tudok, még nem értem le az aljára! Stewardess az utashoz: - Uram, kér vacsorát? - Mibõl lehet választani? - Igen vagy nem. A kishivatalnok beront a fõnökéhez. Kinyújtja a nyelvét, az arcába önti a kávéját, és a fejére húzza a papírkosarat. Ekkor benyit egy kollégája: - Csak vicceltem, Józsi. Nincs is ötösünk a LOTTÓ-n... |
Quote:
|
A kérdezobiztos végzi a dolgát:
- Neve? - Kohn Izidor. - Anyja neve? - Grün Ilona. - Lakcíme? - Rumbach Sebestyén u. 3/d. - Foglalkozása? - Kereskedo. - Vallása? - Szerinted? |
A székely a fiával kinn kaszál a réten. A gyerek megkérdi:
> - Édesapám, rokonunk nekünk Áron bá? > - Nem de miért kérdezed? > - Mert otthon fekszik idesanyámmal az ágyban. > - Hát akkor mégiscsak rokonunk fiam. > Két székely támaszkodik a karóján, birkákat legeltetnek. Egyszer megszólal az egyik: > - Mit csinál kend? > - Gondolkodom. > - És hol van a birkanyája? > - Azon gondolkodom... |
Quote:
|
Viccesnek gondoltam Idézet Asterix és Obelix
* López de Futastán y Ramodón: spanyol gengszter
* Hamarelmész Hamexász: görög fogadós * Kosztasz Fenerosz: görög étterem-tulajdonos * Quibelez de Saporán: spanyol harcos * Oltarimanus: római légiós, majdnem olimpiai bajnok * Nemhullicatantus: római légiós, kissé lassú felfogású * Husquiloplus: elhízott római helytartó * Faladinahisz: nem igazán tehetséges egyiptomi építész |
Két informatikus beszélget:
- Szia! Kölcsön adnál 1000 Ft-ot? - Inkább adok 1024-et, hogy kerek legyen! |
All times are GMT +1. The time now is 15:50. |