Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

LotR 06-22-2007 10:11

Üdv Tuvalu!

Minden jót neked! Le a kalappal, hogy ilyen sokáig tudtad játszani eme játékot!
Én sosem értettem mért nem hangoztatod a véleményedet a játékkal kapcsolatban.
De talán a mostaninak lesz valami hatása. Akkor azt mondom megérte csöndbe maradnod oly sokáig, és csak most felszólalnod.

In memoriam...

Szecsa 06-22-2007 11:27

En is csatlakozok Lotr-hoz es a tobbiekhez.
Szep beszed volt, es minden jot az eletben!

merlin 06-22-2007 18:43

Quote:

Originally Posted by hami (Post 104627)
Igen eléggé, olyan nincsen, hogy nem csaltál, vagy nem követtél még el valami olyat, itt a játékban ami a szabályokkal csak egy picit is ellentétes. Vagy annyira új vagy, hogy nem volt rá lehetőséged még:)

igen
sztem ez gyermekkori betegség, velem is megesett
valahogy az ego nem hagyja az elején, hogy beismered önmagadnak, hogy vannak jobbak nálad
de idővel eljutsz oda, hogy minden eszköz ellenére elpacsálnak, s akkor jő a felismerés, hogy felesleges nemtelen eszközökhöz nyúlnod
-ha tisztán jó vagy, az nagyobb élmény, mintha mocskosan
-ha valaki "jobb" nálad mocskosan, akkor legyen boldog, majd az ördög úgyis behajtja a jussát
-ha valaki jobb nálad tisztán, akkor tanulj tőle

uff

laci 06-22-2007 18:54

Quote:

Igen eléggé, olyan nincsen, hogy nem csaltál, vagy nem követtél még el valami olyat, itt a játékban ami a szabályokkal csak egy picit is ellentétes. Vagy annyira új vagy, hogy nem volt rá lehetőséged még:)

Nem vagyok annyira új, és igen, lehetőségem volt rá elég. Kértek már gömböt tőlem, kértek olyat, hogy kiürített országot üssek, mert esni akart az illető, rá akartak venni egy teljes klán-JKSZ-re, és még sorolhatnám, szóval nem a lehetőségeken múlott a dolog. ;)
És tudom, mit állítok, amikor azt mondom, hogy nem emlékszem olyan esetre, amikor csaltam volna.

LotR 06-22-2007 20:30

Quote:

Originally Posted by laci (Post 104729)
Nem vagyok annyira új, és igen, lehetőségem volt rá elég. Kértek már gömböt tőlem, kértek olyat, hogy kiürített országot üssek, mert esni akart az illető, rá akartak venni egy teljes klán-JKSZ-re, és még sorolhatnám, szóval nem a lehetőségeken múlott a dolog. ;)
És tudom, mit állítok, amikor azt mondom, hogy nem emlékszem olyan esetre, amikor csaltam volna.

ennek örülünk, de ne hari minek itt ezt nyílvánosan bizonygatnod?:eek:
Ettől a kampánytól már ne haragudj de nem leszel se meggyőzőbb, se becsületesebb;)

laci 06-22-2007 21:22

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 104545)
Minden tiszteletem és megbecsülésem azoké akik nem használják ki a szűrés gyengeségét, és nem csalnak, nem adnak le földet meg egyebek.... Egyszer ha már ennyire sok a hozzá szóló, többen is írhatnának ide olyanok akik amellett, hogy itt rugkapálnak ellene, esetleg a játékban sem tennék.:P

Quote:

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 104768)
ennek örülünk, de ne hari minek itt ezt nyílvánosan bizonygatnod?:eek:
Ettől a kampánytól már ne haragudj de nem leszel se meggyőzőbb, se becsületesebb;)

Ezek miatt ;)
És igazad van, tényleg nincs értelme bizonygatnom, csak úgy éreztem, válaszolnom kell az első 2 idézetre. De abba is hagyom, higyjen mindenki amit akar :)

#Lopakodó# 06-23-2007 08:20

Sokan említették fentebb,hogy a 199 hekire kerülés is jksz-s megbeszélt ütések sok esetben:-)
Ennek kiküszöbölésére esetleg modosítani lehetne,hogy a 0% os kopás ne 199hekin legyen hanem 200 hekin az alap kapott hektáron...
Vélemény?:-)

0-199 hektár: 0%
200-399 hektár: 1%
Most
0-200 hektár: 0%
201-399 hektár: 1%
Jövőben esetleg:-)

sasa 06-23-2007 08:40

Quote:

Originally Posted by #Lopakodó# (Post 104822)
0-199 hektár: 0%
200-399 hektár: 1%
Most
0-200 hektár: 0%
201-399 hektár: 1%
Jövőben esetleg:-)

Ez egy támogatható ötlet. :)
Egyszerűsödik a teki írás, valamivel kevesebb jksz és eggyel több könyvtár.
Ha valaki tudja a jelenlegi 0-199 intervallum okát, az felvilágosíthatna.
köszi

Reni 06-23-2007 08:50

Ha beépítesz mindent, hogy ne legyél túl alacsonyan a pontlistában és utána kipakolsz mindent, tuti beütnek belátható időn belül földre is.

#Lopakodó# 06-23-2007 10:17

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 104826)
Ha beépítesz mindent, hogy ne legyél túl alacsonyan a pontlistában és utána kipakolsz mindent, tuti beütnek belátható időn belül földre is.

Pontossan a kipakolás lenne elkerülhető és nem arra várni lufizva,hogy be üssenek 100 fosztásból egyszer hekire:-)
Hanem védenék a területet mint 199 hekin:-)

All times are GMT +1. The time now is 02:12.