![]() |
Üdv Tuvalu!
Minden jót neked! Le a kalappal, hogy ilyen sokáig tudtad játszani eme játékot! Én sosem értettem mért nem hangoztatod a véleményedet a játékkal kapcsolatban. De talán a mostaninak lesz valami hatása. Akkor azt mondom megérte csöndbe maradnod oly sokáig, és csak most felszólalnod. In memoriam... |
En is csatlakozok Lotr-hoz es a tobbiekhez.
Szep beszed volt, es minden jot az eletben! |
Quote:
sztem ez gyermekkori betegség, velem is megesett valahogy az ego nem hagyja az elején, hogy beismered önmagadnak, hogy vannak jobbak nálad de idővel eljutsz oda, hogy minden eszköz ellenére elpacsálnak, s akkor jő a felismerés, hogy felesleges nemtelen eszközökhöz nyúlnod -ha tisztán jó vagy, az nagyobb élmény, mintha mocskosan -ha valaki "jobb" nálad mocskosan, akkor legyen boldog, majd az ördög úgyis behajtja a jussát -ha valaki jobb nálad tisztán, akkor tanulj tőle uff |
Quote:
És tudom, mit állítok, amikor azt mondom, hogy nem emlékszem olyan esetre, amikor csaltam volna. |
Quote:
Ettől a kampánytól már ne haragudj de nem leszel se meggyőzőbb, se becsületesebb;) |
Quote:
Quote:
Quote:
És igazad van, tényleg nincs értelme bizonygatnom, csak úgy éreztem, válaszolnom kell az első 2 idézetre. De abba is hagyom, higyjen mindenki amit akar :) |
Sokan említették fentebb,hogy a 199 hekire kerülés is jksz-s megbeszélt ütések sok esetben:-)
Ennek kiküszöbölésére esetleg modosítani lehetne,hogy a 0% os kopás ne 199hekin legyen hanem 200 hekin az alap kapott hektáron... Vélemény?:-) 0-199 hektár: 0% 200-399 hektár: 1% Most 0-200 hektár: 0% 201-399 hektár: 1% Jövőben esetleg:-) |
Quote:
Egyszerűsödik a teki írás, valamivel kevesebb jksz és eggyel több könyvtár. Ha valaki tudja a jelenlegi 0-199 intervallum okát, az felvilágosíthatna. köszi |
Ha beépítesz mindent, hogy ne legyél túl alacsonyan a pontlistában és utána kipakolsz mindent, tuti beütnek belátható időn belül földre is.
|
Quote:
Hanem védenék a területet mint 199 hekin:-) |
All times are GMT +1. The time now is 02:12. |